konu sahibine demişsin ama ben cevap vereyim.1. bölümle 2.bölüm arasında roller değişmiş. Aynı anda yazmadınız mı.Önc övdükçe övüyorsunuz kvyi.2.de tam tersi şeyler söylüyorsunuz.Çocuğu elinden almak kolay mı.Kanun var ,nizam var.
Annesi söylerken gülüp geçiyor. Açıkcası biraz sıkacağı için öyle bişey eşimle bu konuda hiç konuşma gereği bile duymadım ciddiye alıp.Bu KV çeşidini de burda duymaya başladım. Torunu almak nedir ya.. Alır giderim çocuğumu valla.
Sizin eşiniz ne diyor bu duruma?
Orta parmak emin ol :)Orta parmak değildir o,işaret parmağıdırOrta parmak başka niyetle yapılır
Kesinlikle katılıyorumAnnesi söylerken gülüp geçiyor. Açıkcası biraz sıkacağı için öyle bişey eşimle bu konuda hiç konuşma gereği bile duymadım ciddiye alıp.
Kim alabilir benim çocuğumu allah aşkın. Tüm polisleri yığarım kapılarına. Onlarda anlamış olacaklar ki epeydir hiç demiyolar.
Konu sahibide hatalı davranıyo bence. Resmen bi laflarıyla canını sıkmış. Gül geç. Hele bi denesinler o kadar kolay mı çocuğu almak. Hala eskisi gibi sanıyolar belki de şaka ya da sinir olduğunu anladıkları için üstüne gidiyolar. Kuru gürültü için huzurumu bozamam hiç
Orta parmak emin ol :)
Sana orta parmak yapıyor ve sen gülüyorsun şu anOrta parmak emin ol :)
Kayinpederjmjn yaninda ypti bisry diyemedimSana orta parmak yapıyor ve sen gülüyorsun şu anben o parmağı var ya ... haddini bilecek önce!
Bunlarda normal diyorum arkadasm bizde imkansiz oldugu icin sacma ve sinir bozucu geliyor iste. Bnm esimi de kendi annesine birakip yurtdisina kocasinin yanina gelmis.esime ananesi bakmis.hala anne der ananesineAklim almadi siz saçma muhabbet ve esprilere alinganlik etmiş olmayasiniz? Hangi normal insan çocuğu ciddi ciddi alacagini söyler bu hem hadsizlik hem imkansız.O kadin bakabilir mi çocuk istermi kanun izin verir mi bunları düşünmez mi insan
Bunlarda normal diyorum arkadasm bizde imkansiz oldugu icin sacma ve sinir bozucu geliyor iste. Bnm esimi de kendi annesine birakip yurtdisina kocasinin yanina gelmis.esime ananesi bakmis.hala anne der ananesine
Canm sen böyle davranmalarına izin verirsen emin ol çok daha fazlasını da yaparlarKayinpederjmjn yaninda ypti bisry diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?