• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandim yeniden evlenmelimiyim?

Vallahi hayat arkadaşlığından başka hiçbir şeyine ihtiyacım yok ama ben halledebileceklerimi de ona hallettiriyorum çoğu zaman. Her şeyi ben yapacaksam neden evliyim değil mi 😁 iş bölümü şart

Yahu benimki para pul işlerinden hiç anlamaz onun tüm yükü bende belkide o yüzden böyle bir hal aldı 🤦 Hallet desem ertesi gün batıyoruz 🤣🤣 Bende ev işlerini ona yaptırıyorum napıyım böyle manyak bir terse dönüş var evde 😮‍💨 Ha evet hayat arkadaşımı kesinlikle öyle ama stresi ben çekiyorum düşününce 🤭 Yani böyle birine denk gelirse fazla fark yaratmaz o yüzden 🤣🤣

Evet iki kesim var burada ,benim ogullarim dinine cok duskun yasiyor Allahin kurallarina gore yasiyorlar ,evlenmeden önce ayri eve cikmazlar ,ayri eve cikinca gencler aziyorlar .Ben calisamiyorumki sagligim elvermiyor ve bunu devlet biliyor .Yeni insanlarla tanismak cok zor ,herkes herkesten kaciyor ,kimse kimseyi istemiyor ,eskisi gibi degil hicbirsey,o yuzden sile cok önemli ,keske benimde bi yakinim olsaydi hic evlenmeyi düsünmezdim bile ..

Evlenmeden önce ayrı eve çıkmak Allah’ın kurallarına aykırı davranmak mı oluyormuş? Dini yorum yasak bu arada bilginiz olsun, cevap vermeseniz de olur yani. Azıyorlar ne demek, irade diye bir şey var. Ben de bekarken ayrı evde yaşadım. Kazık kadar adamları kendinize bağımlı yetiştirmişsiniz daha siz olmadan hayattaları idame ettiremeyecek durumlar. Evden çıkmadan yeni insanlarla tanışmak tabi zor. Hatta zor değil imkansız. Hastalığınız için de geçmiş olsun ama hayatınız boyunca çalışmamışsınız hep mi hastaydınız? O zaman hasta ve evden çıkmayan biriyle kim neden evlensin? Bu şekilde devam edin ne diyelim. Her cevaba olmaz diyorsunuz. Almanya’ya bedenen gitmişsiniz ama ruh hala gidememiş. Oğullarınızla size mutluluklar.

Cocuklariniz evlendiginde ne olacak? Bence siz yine ayni evde yasamaya devam edersiniz. Almanyada yasayanlarda gozu acik siz cocuklarinizin gozunu kapatmissiniz. Ayri eve cikinca kotu yola dusecek muamelesi yapiyorsunuz. Size ihtiyaclari olsun diye de tek yasayacak sekilde yetistirmemissiniz belliki.
Biseyleri dusunerekten yetistirmedim cocuklarimi inanin samimiyim..ben kendim cocuklarima cok duskunum onlarda bana cunku birbirimizden baska hickimsemiz olmadiki bu normal ..cocuklarim ne dedesi annanesi babannnesi halasi dayisi teyzesi amcasi ...hic olmadi bilmiyorlarki ..onlar sadece benimle yasadilar beni bildiler..

Biseyleri dusunerekten yetistirmedim cocuklarimi inanin samimiyim..ben kendim cocuklarima cok duskunum onlarda bana cunku birbirimizden baska hickimsemiz olmadiki bu normal ..cocuklarim ne dedesi annanesi babannnesi halasi dayisi teyzesi amcasi ...hic olmadi bilmiyorlarki ..onlar sadece benimle yasadilar beni bildiler..
Kendinize bagimli yetistirmissiniz hic normal degil. Kimseniz olmasada guclu erkekler yetistirebilirdiniz. Tam tersini yapmissiniz siz evlenmeyin bence o adama da yazik olur ogullarinizla evlenecek kizlarada

Arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,2 oglum var ,21 ve 18 yaslarinda .10 yil önce hayatimi zehir zikkim ve beni hasta eden adami boşadim.
Ben hic calismadim zaten calişamamda artik .
Yalniz olmaya cok alistim ,ne turkiyede nede burada hic kimsem yok,24 yildir yalnizim .
Artik diyorum evlensemmi ? Ama ogullarim var onlar cok mutsuz olurlar evimize baska bi adam gelince butun duzenleri bozulur ,psikolojileri bozulur ,asla istemezler baska bi adami ve benide kisanirlar kaldiramazlar bu durumu, yani olmaz bence ..sizce onlar evlenip gittigindemi ben yeni bir es bulmaliyim?yoksa hep yalnizmi yasamaliyim? 42 yasinsayim kararsiz kaldim..bi ses verin kizlar
Nereden bulacaksin ki? Genç kızlar bulamıyor.evlensem mi diye evlenilseydi ohoo yani.ömür boyu arıyor insanlar.bazen paralel evrendeymiş gibi yazıyor buradaki üyeler de haa.yok tabi evlen, yok neden olmasın, yok genceciksin.... gençsin de gencecik de değil yani şimdi.

Aileniz vefat mi etti Türkiye de kimseniz yok mu yani herkesin bir ailesi var sonuçta doğuyor birinden. Akraba hiç mi yok

giphy.gif

Banada öyle geliyor ..siz benim yerimde olsaniz ,yani geliriniz olsaydi maddi sıkıntı olmasaydi evlenmeyi dusunurmuydunuz?Bi erkegin kahrini cekermiydiniz?
Ben evlenmem ama benim koşullarımla sizinki bir değil. Soğru düzgün yaşamamışsınız ne hayatı ne evliliği ama yanlış yetiştirdiğiniz evlatlar ve benimsediğiniz yaşam tarzıyla sizin hayat arkadaşı edinmeniz mümkün değil, kimse koca iki delikanlının anası himayesinde yaşadığı eve gelmez. Gelen de parazittir size huzur vermez

Ben eskiden cikardim gezerdim yillar sonra herkesden darbe yedim ve tamamen evcil oldum ,psikologa 9 yildir gidiyorum heray duzenli olarak ama doktorda ne yapsin cunku hasta neden hasta oldugunu biliyor ve careside yok..anlican benim sorunum ailemin olmamasi ve bu sekilde yassmak cok daha zorlu..hastaligim ölumcul degil sükür ama ellerimi artik eskisi kadar kullanamicam doktorum öyle dedi ..
Dinc olmak benim elimde ama olamiyorum cunku boşanmis olsamda arada cocuklarim oldugu icin eski esimi gormek zorunda kaliyorum ve onu her gordugumde sesini her duydugumda birkere daha öluyorum..adam beni yedi bitirdi ..cocuklar olmasaydi ama tabikide iyiki varlar ..o lanet adami hic gormek duymak istemezdim aslaa..
Kendini kimsesiz bırakan sizsiniz, insanlar elden akraba aile yapıyor. Benim öyle çok dostum var. 18 20 yaşında çocukları olan bir insanın eski koca diye bir derdi olamaz. Çocuklar ilişkisini kendi düzenler siz de muhattap olmazsınız.

9 yıldır psikoloğa boşa gidip zamanını almışsınız, kendini düzeltmek istemeyene kimse yardımcı olamaz

Arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,2 oglum var ,21 ve 18 yaslarinda .10 yil önce hayatimi zehir zikkim ve beni hasta eden adami boşadim.
Yalniz olmaya cok alistim ,ne turkiyede nede burada hic kimsem yok,24 yildir yalnizim .
Artik diyorum evlensemmi ? Ama ogullarim var onlar cok mutsuz olurlar evimize baska bi adam gelince butun duzenleri bozulur ,psikolojileri bozulur ,asla istemezler baska bi adami ve benide kisanirlar kaldiramazlar bu durumu, yani olmaz bence ..sizce onlar evlenip gittigindemi ben yeni bir es bulmaliyim?yoksa hep yalnizmi yasamaliyim? 42 yasinsayim kararsiz kaldim..bi ses verin kizlar
Cok erken yaştami evlendiniz 😞 evlenin tabikide istiyorsaniz yalnızlik Allah'a mahsus

Almanyayi sizin gibiler sömürüyor. Vergilerim haram zikkim zehir olsun!
Ay dur, ben konu sahibi değilim, onun ve onun gibilerin bakış açısını yazım 🤣 ama seninle hemfikirim, güzelim ülkenin içine ediyorlar. O yüzden de ırkçılık hortluyor almanyada

Ya hem saçma sapan bir soruyla geliyorsunuz hem de her öneriye kapatmışsınız kendinizi. Üstelik de kocaman iki gençle bir evde çalışmadan etmeden devlet yardımıyla geçiniyorsunuz, cocukların okulu yok sosyal hayat yok.

Çocuklar çok dindar ise bekar annelerine her cuma sorsunlar seni everelim mi ana diye 😀

Sinirlerim bozuldu ya, ortada herhangi bir aday yok, baştan oğullarım asla izin vermez diyorsun sonra da gelip ortaya evlensem mi diye soruyorsunuz ne saçma ya

Hakkim ama cocuklarim buyuk oldugu icin eve yabanci bi erkek kabul etmiyorlar ..yapamazlar onlarida anliyorum..zaten yillarca yanlis evliligimin bedelini cocuklarimda cekti..onlari bidaha uzemem ..caresiz kaldim arada kaldim

12 yıldır bekar, 26 yaşında oğlu ve 16 yaşında kızı olan bir anne olarak yazıyorum. Hiç bir erkek 12 senedir yaşadığımız huzuru sağlayamaz. Aksine bozar. 2 oğlunuz varmış. Evlenseniz eşiniz çocuklarınızı kıskanır, çocuklarınız eşinizi. Hayatınıza birini alabilirsiniz bence ama evlilik, eve getirmek şart mı? Gerek var mı? Ben hiç gerek görmedim.

Çocuklar büyümüş. Nasıl geçiniyorsunuz bilmiyorum ama bunca yıl neden çalısmadınızki. Bir sosyal hayatınız iş hayatınız olurdu. 42 çok genç bir yaş. Oğullarınız büyümüş. Evlenmek istiyorsanız evlenebilirsiniz. Ama laf olsun diye evlenmek istiyor gibi de bir haliniz var. Ömce ne istediğinizi çözün..çocuklar büyük üniversitedeler ya da gidecekler muhtemelen. Sevgilileri ayrı hayatları olur yakında ayrı yaşarlar vs zaten. Siz istiyorsanız evlenin sizin hayatınız bu. Çocukların aklına uymaya gerek yok.

Back