- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Ee hazır herşeyi eski eşten ekmek elden su gölden neden çalışıp birikim yapsın yaslamış kendini çocuğuda yapmış bir ömür adamın omzunda
Ah ya az kaldı bak üzülcemkendince mükemmel anne tarifi var kafasında. Ona uyduğunu düşündüğü kısımları sürekli vurgulayinca onun mükemmel bi anne olduğunu şartların onu bu hale getirdiğine inanacagimizi düşünüyo.
ama manipülasyon için fazla sığ düşünceleri
Ay bütün yesil M harfileri musakka sanıp seviniyorum sazan gibi hchxhxxhSiz zaten düzeniniz bozulduğu için bu kadar öfkelenmişsiniz çocuğunuzu da silah olarak kullanıyorsunuz.
Yeri gelince çocuğum köfte istemiş,çocuğumun sefası olsun,donunu eşek gibi yıkasınlar,yesin,içsin diyor ama yeri geliyor vereyim çocuğu görsünler günlerini,rahat edemesinler diyor.O kadar hızlı duygu geçişleri ki anlayamıyorsun.kendince mükemmel anne tarifi var kafasında. Ona uyduğunu düşündüğü kısımları sürekli vurgulayinca onun mükemmel bi anne olduğunu şartların onu bu hale getirdiğine inanacagimizi düşünüyo.
ama manipülasyon için fazla sığ düşünceleri
Ay bu benAy bütün yesil M harfileri musakka sanıp seviniyorum sazan gibi hchxhxxh
Ah ya az kaldı bak üzülcemzaten hormonlarım tavan durumda bi bu kaldı üzülmediğim
Jsjsj evet gelmesi lazım çok ihtiyacım var gece uyku tutmuyorgelince geçer hormonların merak etme
Kadın paralari kazansin, ogluma harcasin, paşam sürsün sefasini bile dedi, eşşek gibi calisip ogluma harcayacak demesini beklerdim gerciYeri gelince çocuğum köfte istemiş,çocuğumun sefası olsun,donunu eşek gibi yıkasınlar,yesin,içsin diyor ama yeri geliyor vereyim çocuğu görsünler günlerini,dahat edemesinler diyor.O kadar hızlı duygu geçişleri ki anlayamıyorsun.
Yeri gelince çocuğum köfte istemiş,çocuğumun sefası olsun,donunu eşek gibi yıkasınlar,yesin,içsin diyor ama yeri geliyor vereyim çocuğu görsünler günlerini,dahat edemesinler diyor.O kadar hızlı duygu geçişleri ki anlayamıyorsun.
Kendinden başka herkes çalışsın,oğlu şehzade gibi büyüsün.Emir eri gibi dolansınlar etrafta.Çocuğu bile kendi kışkırtmış kardeş olayında.Altına kaçırıyormuş.İnsan bir psikoloğa götürmez mi?Aklı fikri eski kocasının halvetinde.Kadın paralari kazansin, ogluma harcasin, paşam sürsün sefasini bile dedi, eşşek gibi calisip ogluma harcayacak demesini beklerdim gerci
Yaa bak kaçırıcan ama dur bekle biraz gelsin önce birKendinden başka herkes çalışsın,oğlu şehzade gibi büyüsün.Emir eri gibi dolansınlar etrafta.Çocuğu bile kendi kışkırtmış kardeş olayında.Altına kaçırıyormuş.İnsan bir psikoloğa götürmez mi?Aklı fikri eski kocasının halvetinde.
Sus kiz, musakka parti kursun oy vericem ben ona bi kereKendinden başka herkes çalışsın,oğlu şehzade gibi büyüsün.Emir eri gibi dolansınlar etrafta.Çocuğu bile kendi kışkırtmış kardeş olayında.Altına kaçırıyormuş.İnsan bir psikoloğa götürmez mi?Aklı fikri eski kocasının halvetinde.
Allah vere de bize yollamasa çocuğu. Eşşek gibi bakacaksınızzz. AdadsfafsBuraya da musallat oldu.
Gidemiyor.
Ben biraz stalk yaptım da bulamadım.Beyin fırtınası yapılması lazım.Sosyal medya ile hiç alakam yok ki.Influencer olan yeni eşi bulan var mı ya çok merak ettim benbulan söylesin lütfen
Her çocuğun yeri farklıdır ve her çocuk özeldir , ayri sevilir.Hiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
Benim düzenim bu evde buraya gelin geldim düzen kurdum çevrem komşularım Burda taşınmak istemiyorum evimi çok seviyorum kayınvalidem hiçbir zaman çıkarmayız seni eve erkek sokma istediğin kadar kal dedi hiçbizaman cıkmayı düşünmüyorum açıkçası çocuğum büyüse bile
Gece yumuşamistin, şimdi yine gaza geldin.Beni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?