- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.034
- 438
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiii bilgileri eşitleyelim muso gelene kadar onu bulalımBen biraz stalk yaptım da bulamadım.Beyin fırtınası yapılması lazım.Sosyal medya ile hiç alakam yok ki.
Şimdi girip girip çıkıyor hesabına.Yüreğine inecek.Ben influencerları pek bilmem.Hele kahve,çay tarifleri veren.27 yaşında yazmıştı.Bir de 6 ay olmuş evleneli.Hadiii bilgileri eşitleyelim muso gelene kadar onu bulalım
Ya gelsin ya buluruz, kk kadınlarına %100 güveniyorumŞimdi girip gitip çıkıyor hesabına.Yüreğine inecek.Ben influencerları pek bilmem.Hele kahve,çay tarifleri veren.27 yaşında yazmıştı.Bir de 6 ay olmuş evleneli.
Anlaşmalı boşanma.Şöyle anlatayım.Eski eşi 2-3 kere evi terk etmiş.Aileler araya girmiş adamı ikna etmişler.Sonra evlilikleri düzelsin diye çocuk yapmışlar.Konu sahibi kayınvalidesi bakmam dediği için annesini çağırmış.Anladığım kadarıyla annesi uzun süre kalmış.(Hala o evde)Eşi eve kayınvalide var diye geç gitmeye başlamış.Yoğun çalışıyormuş.Eşi cinselliğe düşkünmüş.Konu sahibi pek istemiyormuş.Eşi dışarı çıkmak istiyormuş,konu sahibi evcimen.Anlaşmalı boşanmışlar.Ayy ben de avukatı gibi oldum.Başka sorunuz varsa alabilirim.yazdıklarınıza bakın siz zorla mı boşandınız isteyerek boşanmadınız sanırım
Takıldı.Üyelik pasifleştirince konular okunuyor mu ki? Neden girip girip çıkıyor bu kadın.
Bu hafta alamamış olabilir belki bir sorunları var hastalık olur başka bir şey olur hemen kötüye yormak nedir sanki 6 ay almamış gibiBugün pazar her pazar çocuğu alırdı bugün tek izinli günü eski eşimin almadı karısıyla olmayı seçti bunu onlar yapıyor ben değil
Çocuğu da alıp mis gibi aile tatili yaparlar. Siz de instadan izlersiniz artık mutlu aile tablosunu.bir gün bile tatile gitmeyecekler
O da bizi seviyoÜyelik pasifleştirince konular okunuyor mu ki? Neden girip girip çıkıyor bu kadın.
Teşekkür ederim ne diyelim çok değişik Allah akıl fikir versin umarım buradaki yazılanları okur kendine çeki düzen verirAnlaşmalı boşanma.Şöyle anlatayım.Eski eşi 2-3 kere evi terk etmiş.Aileler araya girmiş adamı ikna etmişler.Sonra evlilikleri düzelsin diye çocuk yapmışlar.Konu sahibi kayınvalidesi bakmam dediği için annesini çağırmış.Anladığım kadarıyla annesi uzun süre kalmış.(Hala o evde)Eşi eve kayınvalide var diye geç gitmeye başlamış.Yoğun çalışıyormuş.Eşi cinselliğe düşkünmüş.Konu sahibi pek istemiyormuş.Eşi dışarı çıkmak istiyormuş,konu sahibi evcimen.Anlaşmalı boşanmışlar.Ayy ben de avukatı gibi oldum.Başka sorunuz varsa alabilirim.
Asdjdkyok artkHanginiz yaptı bunu ya?
Eki Görüntüle 3217425
Kk kadınlarına %100 güveniyorum demiştim güvenim boşuna değil işte yeterki isteyelimHanginiz yaptı bunu ya?
Eki Görüntüle 3217425
Ölücem hxhhdhgdhdghddhhfhdhfhyfyhfgfxhHanginiz yaptı bunu ya?
Eki Görüntüle 3217425
Yalan söylemeyi hiç sevmem.Ben!
Hanginiz yaptı bunu ya?
Eki Görüntüle 3217425
Ölücem hxhhdhgdhdghddhhfhdhfhyfyhfgfxh
Asdjdkyok artk
Google'a altı ay önce evlenen influencerlar yazınca ilk sırada çıkıyor. Cevap veren olmamış henüz.Kk kadınlarına %100 güveniyorum demiştim güvenim boşuna değil işte yeterki isteyelim
Ben yaptım.Stalk yaptım yazmıştım.Acaba chatgpt ye mi sorsak?
Kullanan varmi o bulur bence