Şimdi pazar günü önemli.Babası çocuğu almazsa gelir galiba dert yanmaya.Off bende uyuyamıyodum
Kendisi anında köftesini yapıyor donunu yıkıyor sen kaçırmışsın bence aslında yeterince bahsetmişti ha bide sitedeki evinden ve nafakasındanbana haksız demiştiniz bakın olsun başlığı da
çocuğu meta gibi yazmış. Ne huyu suyu ne duyguları davranışları hiç bisey yoktu çocuğa dair.
ama canım kanım evladım o benim deyip durdu.
çok merak ediyorum insan çocuğunu okula gidiyo içine kapanmış kardeşi duyuncadan öte anlatamaz mi?
orda telefon tablet vermişler eline deyip durdu. kendisi ne yapıyorsun hiç bahsetmedi.
magazinciler gibi oturup bunu 3 saat konuşasım var
gelir ya pazara az kaldı pardon cumaya.
ney neybana haksız demiştiniz bakın olsun başlığı da
O iş cok karısık babanneye mi göndercek babayı mı darlayacak ? işleri karıstırırsa o evden olcak tasınma işi çıkarsada buraya biraz zor dönerŞimdi pazar günü önemli.Babası çocuğu almazsa gelir galiba dert yanmaya.
Kendisi anında köftesini yapıyor donunu yıkıyor sen kaçırmışsın bence aslında yeterince bahsetmişti ha bide sitedeki evinden ve nafakasından
Tabi mis gibi daha ne. Sayesinde kazanımları da yüksek bide başından atabilseydi yemede yanında yat modunda takılacaktı işteakvaryum balığı gibi ne hoş değil mi
ney ney
Tabi mis gibi daha ne. Sayesinde kazanımları da yüksek bide başından atabilseydi yemede yanında yat modunda takılacaktı işte
Bilezik şıngırdatıyordur türk kahvesi eşliğinde napsın başkaçok merak ediyorum tüm gün ne yapiyor da sıkılmıyor
Bende şeyi merak ediyorum acaba kıskandığını ve nifak sokmak istediğini neden itiraf edemiyor edebilseydi bu kadar linçlenir miydi? Veya kendisi farkında mı dışarıdan nasıl göründüğünübçok merak ediyorum tüm gün ne yapiyor da sıkılmıyor
Havuzlu evi varya,tüm aileyi toplamış.eski kayınvalidenin kısır günleri var,yeni eşin profili stalklanacak.Ooo çok iş var.Dolu yani.Bize vakit ayırabilirse kendimizi şanslı hissetmeliyız.Bilezik şıngırdatıyordur türk kahvesi eşliğinde napsın başka
yok öyle biri olduğunu da düşünmüyorumBilezik şıngırdatıyordur türk kahvesi eşliğinde napsın başka
Evet onları da atlamayalımHavuzlu evi varya,tüm aileyi toplamış.eski kayınvalidenin kısır günleri var,yeni eşin profili stalklanacak.Ooo çok iş var.Dolu yani.Bize vakit ayırabilirse kendimizi şanslı hissetmeliyız.
Ee hazır herşeyi eski eşten ekmek elden su gölden neden çalışıp birikim yapsın yaslamış kendini çocuğuda yapmış bir ömür adamın omzundayok öyle biri olduğunu da düşünmüyorum
bilezik sevse calisir birikim yapar.
bende akşama kadar elinde telefonda sosyal medyada takılıp koltuktan koltuğa geçiyor izlenimi var.
Bende şeyi merak ediyorum acaba kıskandığını ve nifak sokmak istediğini neden itiraf edemiyor edebilseydi bu kadar linçlenir miydi? Veya kendisi farkında mı dışarıdan nasıl göründüğünüb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?