- 19 Mayıs 2020
- 46.593
- 208.848
- 548
Ay onu unutmuşum. Tabi canım kadın yüzünden rutinimiz bozuldu. Eskiden ne güzel sevişirdik bu kadınla evlendi benle sevişmiyor artık. Neymiş evlenmişmiş. Sanki evlilik bizim aşkımıza engel. AfsgajAh bee bir de rutinimiz bozuldu deseydiniz şahane olacaktı
Allah beee sevimler koşun katil geldi
Ahaha okuyor gizli gizli.
Siz nasıl bir insansınız size tavsiyem acilen bir psikoloğa başvurmanız.Bakıs açınız çok değişik.Kocanız değil eski kocanız.Eski eşinizin artık yeni bir eşi ve yeni bir ailesi var.Coxugunuzu lütfen bu duruma sokup paikolojisini kendi saçma sapan anlamsız duygularınız için bozmayın.YazıktırBeni haksız görmüşsünüz ama o iş öyle değil eski kocam gidip genç çocuksuz biriyle gönlünü gün edecek çocuk yapmaya çalışacak ben susup evde oturacam yok öyle dünya çocuğu vermem konusunda babası değilmi herkes tepki gösterdi manipüle ettiniz beni ben tekmi yaptım babasında yaşayabilir o kadında ya seve seve ya anladınız siz paşa paşa oturup kocasının çocuğuna bakacak donunuda yıkayacak köftesinde yapacak bir gün bile tatile gitmeyecekler daha bisey demiyorum size çocuğumda çatır çatır paralarını yiyecek okulu 150 bin tl yıllık eski Eşim acun değil benim bunu verebiliyor ama ikinci çocuğu olsa koleje veremez kadın kendi çocuğunu öder eski kocam oğlunu öder bunu bile yanlış bulmusssunuz sizin kocanız başkasıyla evlensin bakalım ne yapacaksınız bana laf edenler ben cıkıyorum siteden o kadın bugün itibari ile eşek gibi donunu yıkayacak oğlumun hep yaptığı gibi iyi günler size
Siz zaten düzeniniz bozulduğu için bu kadar öfkelenmişsiniz çocuğunuzu da silah olarak kullanıyorsunuz.Böyle rahatım düzenim bozulmasın
Siz beni manipüle etmeye çalışıyorsunuz ama ben bu çocuğu tek başıma yapmadım taam mı eşek gibi bakacak o kadar. Musakka gelene kadar yerine ben bakıyorum fahri musakka oldum da.Siz nasıl bir insansınız size tavsiyem acilen bir psikoloğa başvurmanız.Bakıs açınız çok değişik.Kocanız değil eski kocanız.Eski eşinizin artık yeni bir eşi ve yeni bir ailesi var.Coxugunuzu lütfen bu duruma sokup paikolojisini kendi saçma sapan anlamsız duygularınız için bozmayın.Yazıktır
Don vardı bi deSiz beni manipüle etmeye çalışıyorsunuz ama ben bu çocuğu tek başıma yapmadım taam mı eşek gibi bakacak o kadar. Musakka gelene kadar yerine ben bakıyorum fahri musakka oldum da.
Biliyorum adamımı ben duramaz dayanamaz, ama daha geç bekliyodum.musakka geri donsem mi diye kk ya girip duruyo
bqkin isterseniz son görülmesine hanımlar.
Biliyorum adamımı ben duramaz, ama daha geç bekliyodum.
Ben dün yazmaktan tuvalete gidememiştim ya.Gelse keşke.olur mu o kadar gaza gelmiş.
burda şiştikce yaziyo yazdıkça cevapları okuyup kendi kendini dolduruyo nasıl gelmesin.
ama ilk konuda hiç deginmedigi şeylerle gelmesi lazım. kopya versem mi vermesem mi musakkaya diye düşünüyorum
Ver ver rahatlıkla geri dönsünolur mu o kadar gaza gelmiş.
burda şiştikce yaziyo yazdıkça cevapları okuyup kendi kendini dolduruyo nasıl gelmesin.
ama ilk konuda hiç deginmedigi şeylerle gelmesi lazım. kopya versem mi vermesem mi musakkaya diye düşünüyorum
Valla musaka dönersen de yeni bir konu aç bu çok uzadı artık sayfalar bir birine girdi . Part 2 yap mesela . Bu haftasonu için planlarını yaz bir şey yap ama buradan devam etme
Ver ver rahatlıkla geri dönsünhepimiz 4 gözle bekliyoruz
Ben dün yazmaktan tuvalete gidememiştim ya.Gelse keşke.
Off bende uyuyamıyodumBen dün yazmaktan tuvalete gidememiştim ya.Gelse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?