- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.854
- 548
Adam beni haldır şaldır boşadı dememiş, flört etme peşine düşmüş, ağaç tutkalı halt etmiş öyle bir yapışkan.Hay biz senin rutinlerine türül türül tükürelim ya. Allahın emri değil ya elbet bozulacak! Ne bekledin Allah aşkına ya. Adam evi barkı bırakıp kaçmış senin şerrinden. Senle liseli ergen gibi kafelerde buluşup göz mü süzecekti. Adam hayatına devam etmek için boşanmış zaten mütemadiyen senle gezecekse boşanmanın anlamı ne? Ayh.
Eski eşle yeni karisi da uyumaz bu gece başbaşaGece kimseyi uyku tutmayacak herkes çok gergin
Allah bilir mekdanısta hamburger yemek rutin dediği deRutin onun kirmizi cizgisi taam mi
Ya ne olacaaaidi bxxbbAllah bilir mekdanısta hamburger yemek rutin dediği de
Boşandığın adamla ne flörtü?Adam beni haldır şaldır boşadı dememiş, flört etme peşine düşmüş, ağaç tutkalı halt etmiş öyle bir yapışkan.
İkinci bahar yaşayacaktı araya çıtır hatun girdiAdam beni haldır şaldır boşadı dememiş, flört etme peşine düşmüş, ağaç tutkalı halt etmiş öyle bir yapışkan.
Canım çekti allahsızlarrAllah bilir mekdanısta hamburger yemek rutin dediği de
Şeyma?Kadının takipçisi yüksek birisi influencer
Gece kimseyi uyku tutmayacak herkes çok gergin
Hemi de meshurlu olanindan influencerİkinci bahar yaşayacaktı araya çıtır hatun girdi
Yok bunda daha çocuk yok :))Şeyma?
Acun mu kız eski kocan?
O zaman sen Şeymasın bu yeni karısı, o da hamileymişYok bunda daha çocuk yok :))
Orası belli değil belkide var sana söylemedilerYok bunda daha çocuk yok :))
Olunca ne yaoacaksınız?Yok bunda daha çocuk yok :))
Adam beni haldır şaldır boşadı dememiş, flört etme peşine düşmüş, ağaç tutkalı halt etmiş öyle bir yapışkan.
Oha ohaaaa yani G Gudugudu konu sahibinin kilo sorunu olduğu hangi sayfada ben daha 33 sayfadayım buradan selamlarBoşatır ama bunları bu, eve de çöreklenmiş. Nafakayı da yiyip yiyip semirmiş bedavaya yaşayacak ömür boyu. Misyonu bu.
İlk defa bi üyenin ölmesini istiyorum, ölse de rahat etse herkes yoksa kurtulamayacaklar
Çocuğumla ilgileneceğim mahvolacak ihtimalinde bile altına kaçırdı günlerceOlunca ne yaoacaksınız?
27 yasinda demisti. Cevap veriyorum Damla BiliçŞeyma?
Acun mu kız eski kocan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?