Yok kilolu değilim normalim pilatese gidiyorum düzenli yıllardırOha ohaaaa yani @Gold konu sahibinin kilo sorunu olduğu hangi sayfada ben daha 33 sayfadayım buradan selamlarayrıca şişko da olabilir boşver varki yiyor ekmek elden su gölden yarasın tosunuma
Danla buna evi bırakmaz bence27 yasinda demisti. Cevap veriyorum Damla Biliç
Yahu daha ne yapacaksın insanları balayindada rahatsız edecekmissinde maalesef mümkün olmamış. Bu yasa kadar nasıl geldiniz atlarsin bı taksiye doğru hastaneye. Vallahi film gibi ya. Mahrumiyet bolgesindemiydinizBen şimdiye kadar kadına kötü söz etmedim asla olaylar iki gündür patladı
Yok onun kadar tanınan biri değil allahtan27 yasinda demisti. Cevap veriyorum Damla Biliç
Valla influcer dediğide 3 5 bin takipçili bence27 yasinda demisti. Cevap veriyorum Damla Biliç
aa cidden var mı böyle bir şey?eyvah.peki memurlar sormuyorlar mı neden izniniz yok veya sizinle boşanmış ne hakla falan diyeKeşke nikah memuruna gidip iznim yok deseydiniz, eski eşinin rızası yokmuş bu nikah kıyılamaz diyerek kıymazdı o nikahı.
Belki de şu gün şu saat şu dakikadan sonra olacakYok bunda daha çocuk yok :))
Asffafaga Danlaya denk gelse Danla bunu çiğ çiğ yer27 yasinda demisti. Cevap veriyorum Damla Biliç
Çünkü doldurup duruyorsun çocuğu. Senin manipulasyonların bi bitse çocuk da rahatlayacak zaten.Çocuğumla ilgileneceğim mahvolacak ihtimalinde bile altına kaçırdı günlerce
Basharfinin ilk 4 harfini söyleseneYok onun kadar tanınan biri değil allahtan
Çocuğu yatırdım sabah okulu var babasına gitmek isterse ne yapacağım bilmiyorum kadın asla bir ataya gelmek istemiyormuş artıkBelki de şu gün şu saat şu dakikadan sonra olacak
Sen çocuğun ödevlerini yaptırıp kiyafetlerini yikayıp ütüledin mi onu söyle hani şu eşşşek gibi bakmak zorunda olduğun çocuğun?
Yok sizi dinliyorum haklısınız evladımı göndermeyeceğim o kadına asla bırakmam artık gözümü açtınız sağolun hepinizKonu sahibi ileri derecede takıntı hastalığın mı var? Verdiğin cevaplar, düşüncelerin vs saçma sapan. O kadar kişi mesaj yazıyor sen aynı tarzda ilerliyorsun. Hani olur ya böyle bazı hastalar söyleneni duymaz delinin şeyini bellediği gibi aynı şeyi tekrar eder. Sende de aynısı var. Ya hastasın ya bizi trollüyorsun
Kudurttun delirttin kadini. Babaanneye gider babasini görmek isterseÇocuğu yatırdım sabah okulu var babasına gitmek isterse ne yapacağım bilmiyorum kadın asla bir ataya gelmek istemiyormuş artık
Düşünmeden yediğin hurmalar gelir böyle tırmalarÇocuğu yatırdım sabah okulu var babasına gitmek isterse ne yapacağım bilmiyorum kadın asla bir ataya gelmek istemiyormuş artık
Çocuğu o hale getiren sizsiniz. Kardeşi olmasının gayet normal ve güzel bir şey olacağını söyleseydiniz ilk başta bir şey olmazdı. Başta siz sonra babaannesi çocuğun algılarıyla oynamissiniz resmen. Açın bir kitap okuyun çocuk psikolojisi ile ilgili. Öyle bir derdiniz varsa tabi.Çocuğumla ilgileneceğim mahvolacak ihtimalinde bile altına kaçırdı günlerce
Babaanede görür özlemişler onlarda görmwk istiyomus dersinziYok sizi dinliyorum haklısınız evladımı göndermeyeceğim o kadına asla bırakmam artık gözümü açtınız sağolun hepiniz
Çocuk bilgisayar oynamak için gitmek istiyormuş güzelce konuş çocuğunla da atma kadının başına sonra suçluyorsun eline verdi diye.Çocuğu yatırdım sabah okulu var babasına gitmek isterse ne yapacağım bilmiyorum kadın asla bir ataya gelmek istemiyormuş artık
Öyle diyeceğim orda görüşsünlerBabaanede görür özlemişler onlarda görmwk istiyomus dersinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?