- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 11
- 36
Ben şimdiye kadar kadına kötü söz etmedim asla olaylar iki gündür patladıGüzel mi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdiye kadar kadına kötü söz etmedim asla olaylar iki gündür patladıGüzel mi peki
İyi de size ne bundan ? Resmi boşanma gerçekleşince BİTTİ anlamına geliyor. Artık birbirinizin hayatlarına müdahale etme hakkınız yok. Adam sizi aldatmamış, boşanmış yeniden evlenmiş.Kadının takipçisi yüksek birisi influencer
Ben onu sormadim kiBen şimdiye kadar kadına kötü söz etmedim asla olaylar iki gündür patladı
Madem konuma inanmıyorsunuz özel mesaj atıp işe girme nafakan kesilmesin diye niye akıl veriyorsunuz sizi beni anladınız sanmıştım
Ne saçmalık, 40ina yakın, 7 sene gözünü başka kadının yatağında açmış coluklu çocuklu adam ergen gibi bunu yazmis, elalemi kendine güldürmüş.
Öyle mi geri dönüyorum 33 sayfaya. Hey allahım siz de yavaş yazın cadılar yetişemiyorum 40 sayfa gerideyim gariNe saçmalık, 40ina yakın, 7 sene gözünü başka kadının yatağında açmış coluklu çocuklu adam ergen gibi bunu yazmis, elalemi kendine güldürmüş.
Bonivacim asıl olay orada karışıyor.
Akşam telefonda kavga ediyorlar, 'cocugu sana birakirim' diye blöf yapıyor,eski koca da 'yarin çocuğu anneme bırakıyorum, senden daha iyi bakar. Ben de orada görürüm' diyor. Sonra araya ex kaynana falan giriyor.
Kaçırma oraları, konu sahibinin eski mesajlarından oku
Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladıİyi de size ne bundan ? Resmi boşanma gerçekleşince BİTTİ anlamına geliyor. Artık birbirinizin hayatlarına müdahale etme hakkınız yok. Adam sizi aldatmamış, boşanmış yeniden evlenmiş.
Bosanmissiniz, istediğini yaparŞimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Hangi Miras toruna kalmış ki? Öyle şey mi olur eski kocanız ana babasından önce olmedikce çocuğunuz mirastan yararlanamazOlabilir mi böyle bir şey oğluma kalmıyor mu eşim tek çocuk tek varis benim oğlum
Boşandıktan sonra siz yoksunuz zaten.Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Sen şuna umutlarımı yıktı desene.Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Konu sahibinin lügatına göre dua ettiniz şuan:) Bolca amin der bu yoruma. Nasılsa tek derdi koca. Koca da koca... İsterse çamurdan olsun...Dilerim tam sizin gibi eski karısı, üç de çocuğu olan bir adamla evlenirsiniz
Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Vah vah. Halbuki dördünüz gitmeliydiniz.Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Cay burnumdan cikti bfbfbfbhfVah vah. Halbuki dördünüz gitmeliydiniz.
Hay biz senin rutinlerine türül türül tükürelim ya. Allahın emri değil ya elbet bozulacak! Ne bekledin Allah aşkına ya. Adam evi barkı bırakıp kaçmış senin şerrinden. Senle liseli ergen gibi kafelerde buluşup göz mü süzecekti. Adam hayatına devam etmek için boşanmış zaten mütemadiyen senle gezecekse boşanmanın anlamı ne? Ayh.Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Siz zaten şu saçma sapan tavirlarinizla ikisi arasında iyi bir iletisim olanağı olacaksa bile olamamış. Şimdi anliyorumki bu kadın sizin yuzunuzden bu halde. Dengesiz davranislarinizin yansıması çocuğunuza olmuş. Yoksa kadın çocuğa kötü davranmayacakti belki de. Zamanlı zamansız çocuğu gondermissiniz yeni evlenen insanların evine resmen fitne sokmussunuz yazık gercektenTamam çocuğumu vermeyeceğim onlara ama ben kötü bir anne değilim çocuğuma hep sordum bisey yaptımı diye çocuğum yapmadı dedi ama kızıyormus bisey dökünce falan
Öyle mi geri dönüyorum 33 sayfaya. Hey allahım siz de yavaş yazın cadılar yetişemiyorum 40 sayfa gerideyim gari
Rutin onun kirmizi cizgisi taam miHay biz senin rutinlerine türül türül tükürelim ya. Allahın emri değil ya elbet bozulacak! Ne bekledin Allah aşkına ya. Adam evi barkı bırakıp kaçmış senin şerrinden. Senle liseli ergen gibi kafelerde buluşup göz mü süzecekti. Adam hayatına devam etmek için boşanmış zaten mütemadiyen senle gezecekse boşanmanın anlamı ne? Ayh.
Gece kimseyi uyku tutmayacak herkes çok gerginAh canım yazamıyoruz konu sahibi kalas gibi anlamıyor bir türlü, sinir hastası olduk hepimiz