Şehzadesini babasına karşı doldurup ilerde saldırtır.Mahidevran seni Manisa'da ki virane köşke sürgün eylesinler de gör gününü
Evi çocuğumun üstüne yapsalar keşke o zaman
Ay çocuğun sonu Mustafa gibi olmasin da, ekran basinda oturup gitti havuzlu ev diye aglamayalimŞehzadesini babasına karşı doldurup ilerde saldırtır.
Şehzadem noldu ya kafan gitti olmasın daŞehzadesini babasına karşı doldurup ilerde saldırtır.
Tek şansı bir Hürreme denk gelmemiş dua etsin kadın yine iyi sabrediyor.Ay çocuğun sonu Mustafa gibi olmasin da, ekran basinda oturup gitti havuzlu ev diye aglamayalim
Hatta ondan sonra daha çok hırs yapmış olabilir. Eski eş neden takip edilir bu stalka giriyor artık. Gerçi şu an çocuğu kullanarak da yapıyor bunu.Güldürmüşe benzemiyor pek.
Acaba be kadar zamandır çocuğu böyle gönderiyordu rahat etmesinler diye?Onu yazdımı?Tek şansı bir Hürreme denk gelmemiş dua etsin kadın yine iyi sabrediyor.
Başka hayatlara ekmek banmak.Hatta ondan sonra daha çok hırs yapmış olabilir. Eski eş neden takip edilir bu stalka giriyor artık. Gerçi şu an çocuğu kullanarak da yapıyor bunu.
Rica ederiz, operizKadına tek laf etmediniz ben kötü anne oldum teşekkür ederim hepinize
Kadının takipçisi yüksek birisi influencerHatta ondan sonra daha çok hırs yapmış olabilir. Eski eş neden takip edilir bu stalka giriyor artık. Gerçi şu an çocuğu kullanarak da yapıyor bunu.
Tabiki susacaksiniz hakkınız varmı bişey demeye. Evlenirken size mi soracakti. Boşanmış siniz bitmiş gitmiş hayret birseysiniz ya.Hep beni kötülemişsiniz ben onlar evlenirken bile sustum bisey demedim çocuğumla iyi olsunlar kötü davranmasın tamam dedim çocuğma hep sordum bisey yapıyormu sana diye tetikteyim hepde geçen sinir krizi geçirmiş evde ondan hemen aradım kavga ettik ilk kes oldu bu
Rica ederiz.Kadına tek laf etmediniz ben kötü anne oldum teşekkür ederim hepinize
6 aydır evlilermiş. Alışsın diye sürekli gönderiyorum dedi.Acaba be kadar zamandır çocuğu böyle gönderiyordu rahat etmesinler diye?Onu yazdımı?
Ricooo. Afiyet olsun yine bekleriz.Kadına tek laf etmediniz ben kötü anne oldum teşekkür ederim hepinize
Güzel mi pekiKadının takipçisi yüksek birisi influencer
Link verse tıklarım diyenlerKadının takipçisi yüksek birisi influencer
Valla kadını ben cok beğendim kötü üvey anne asla değil. Size iyi bile sabretmiş. Adam yokken çocuğa bakmış o kadar.Kadına tek laf etmediniz ben kötü anne oldum teşekkür ederim hepinize
Telefon açık olsaydı adam balayından uça uça gelip çocuğu dr a götürmeyecekti ki ne alaka adamı balayında huzursuz edememişsiniz diye delirmişsinizBalayındalardı telefonları kapatıp gittiler çocuğum hastalandı aradım ulaşamadım geldiklerinde eski eşim özür diledi kötü hissetti çocukla vakit geçirmek istedi eve onlarda istedi sonra cocugu ama kadını bilemem içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?