- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Vermez.Nafaka,ev gider.Çocuğuna bunu yapma.
Adam sağladığı bütün Maddi imkanları alır ortada kalırsın. Çocuğunda velayetini ver o zaman der. O zaman ne yapacaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermez.Nafaka,ev gider.Çocuğuna bunu yapma.
Adam sağladığı bütün Maddi imkanları alır ortada kalırsın. Çocuğunda velayetini ver o zaman der. O zaman ne yapacaksınız?
Çocuğuna bunu yapma.
Ay sen özlemiyor musun çocuğunu tüm gün okulda haftasonu baba da sen neredesin bu arada. Anne değilim henüz ama empati yaptım özlemden duramam yerimde. Kedi iki dk gözümün önünden kaybolsa merak ediyorum.Cuma akşamdan servis oraya bırakıyor cumartesi öğleden sonra 5 gibi geliyor eve babası çoğunlukla
Napcaksınız evlenirseniz o çocuklara canları ne çekerse onu mu yapıcaksınız?Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengine
Neden çocuk annesini özlemiyor? Neden sizle vakit geçirmek istemiyor?Cuma akşamdan servis oraya bırakıyor cumartesi öğleden sonra 5 gibi geliyor eve babası çoğunlukla
Yahu iste kadin sizden cok bakiyor cocuga koca bir cuma aksami ve ctesi niye baksin , siz ne gune duruyorsunuz bu adam eskiden oazar nasil aliyorsa alsaydi , ohh simdi cani isterss alacak istemezse sallamayacak kocayla tatil yapacak bebek yapacak yiyecek gezecek, sizin yuzunuzden olan cocuga oldu kina yakinCuma akşamdan servis oraya bırakıyor cumartesi öğleden sonra 5 gibi geliyor eve babası çoğunlukla
Konuyla alakasız sismanim 90 kiloyum öyle erkekler talip geliyor sasirirsin cillop gib
Yahu bunu bizim dememize gerek yok ki, siz annesiniz, kimsenin birşey demesine gerek var mı? Lütfen gidip bir destek alın, bu şekilde, kendinize, ÇOCUĞUNUZA, çocuğun babasiyla olan ilişkisine, sizinle olan ilişkisine, herşeye zarar veriyorsunuz, o çocuk herşeyi ama herşeyi anliyor, iki tarafın çocuğu istemediğinin farkında veya farkına varacak, yazıktır, günahtır, insan kendi can parçasına bunu reva görür mü?Pişman oldum sizleri dinledim vermemem gerek çocuğumu seviyorum canım kanım o benim
Çocuk yapmışlardır belki.Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Spermle yumurta bugun kavusup döllenmiştirÇocuk yapmışlardır belki.
Yani siz şimdi evlenmek isteseniz çocuğu olan bir adamla mı evleneceksiniz ? Eşşek gibi başkasının çocuğuna bakmaya baya gönüllüsünüz . Bence siz çocuğu babasına verin , bekar bir adamla evlenin . Herkes kurtulsun böylelikle . Çocuğun da bir düzeni olur , kadın da hırslanmaz çocuğa karşı . Annem istemiyor , babamın yeni karısı istemiyor beni diye düşünüp mahvoluyordur çocuk yazık .Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengine
Aileside tuhaf.. Kızı boşanmış.,eski kocasının babasının (kayınpederi bile değil) evinde kalmasına gönülleri razı geliyor.Napcaksınız evlenirseniz o çocuklara canları ne çekerse onu mu yapıcaksınız?
Kusura bakmayın ama çirkin bir düşünceniz var.
Sürekli çocuğu göndermek nedir hemde bakıcı gibi baktırmayı hak görerek aileniz nasıl insanlar ki sizi böyle gazlamışlar utanmadan gönderip durmuşsunuz.
Çocuk kopmasın diye belli bi gün gider en fazla yarım gün durur ötesi tamamen haksızlık
O çevrendeki akıl verenler de akılsız, adma çocuğuna sahip çıkmış ev vermiş adam yeter be diyip kolundna tutup atarsa ne olacak peki?
Artık üyeler de profesyonelleşiyor. Konularında oynamalar yapıyorlar.Ama Dilek çocuğu eve sokmamıştı bile.
Aileside tuhaf.. Kızı boşanmış.,eski kocasının babasının (kayınpederi bile değil) evinde kalmasına gönülleri razı geliyor.
Tek derdi evliliklerini yıkıp tekrar adamla evlenmek değilse bende birşey bilmiyorum...Adamın sanki çocuk göresi yok gibi , ne dersin? Baba bunu yapıyorsa elin kadınından ne bekliyorsun? Derdin çocuk değil, sen kocayı kaptırmışsın ondan yanıyorsun.
Çok benzer bir cümle yazmış konu sahibi de merak etmeyin Birisi neredeyse eski eşinize metres olmak istiyorsunuz yazmış o da cevaben ben nasıl metres oluyorum çocuğum var ondan 7 yıl evlik kaldık yazmışvardı ya biri adamın karısı için ondan çocuğu yok benden çocuğu var hala benim kocam diyordu aynı mantık.
Benimkini isteyen sahiplenir no problem.Arkadaşlar kaynanalarınıza sahip çıkın sonra birileri kendinin sanıyor.