- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
Araları az yaş olsun istemiştim o istemedi hatta 2.çocuk hiç istemedi ileride de istemedi bir tane olsun demişti şimdi ikinciyi istiyor
çocukla bir günde neler yapiyosun rutininiz neler anne oğul?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araları az yaş olsun istemiştim o istemedi hatta 2.çocuk hiç istemedi ileride de istemedi bir tane olsun demişti şimdi ikinciyi istiyor
Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengineNerden okudum sinirim bozuldu kendi bir gün çocuklu biriyle evlense çocuklarına napar acaba
Baban dükkan verdi bi ev veremedi mi sığıntı gibi eski kocanın babasının evinde kalıyorsun?Ben çalışıyordum ama çalışmıyorum Suan babamdan kalan dükkanım var gelirim var oradan geçiniyorum nafaka dışında
Yahu aynı şey değil. Yeniden evlenmiş adam, eşinin ilk evliliği. Çocuklarının olması kadar normal bir şey yok. Kendi çok istemese bile karisi ister. Neyin kiyasını yapıyorsun? Iki çocuğun olaydida onu da ortaya ataydın dimi? Sanki birine çok sahip çıkıyor gibi.Araları az yaş olsun istemiştim o istemedi hatta 2.çocuk hiç istemedi ileride de istemedi bir tane olsun demişti şimdi ikinciyi istiyor
Nerden okudum sinirim bozuldu kendi bir gün çocuklu biriyle evlense çocuklarına napar acaba
Siz niye Cumartesi babası evde yokken oraya gönderiyordunuz?Önce buna cevap verin.Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengine
Çocuksuz kuzenim çocuklu kadınla evlendi gayet de oldular. Sapık gibi dadanan eski bir eş olmadığı sürece her şey gayet güzel oluyor sen merak etme.Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengine
Haklo kari koca pazar keyfi yapacaklarBugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Cuma akşamdan servis oraya bırakıyor cumartesi öğleden sonra 5 gibi geliyor eve babası çoğunluklaSiz niye Cumartesi babası evde yokken oraya gönderiyordunuz?Önce buna cevap verin.
Öz kardeş yapabilirdi çocuğumuza istemedi çocuğumun içi buruk anne babayla büyümüyor çok üzülüyorum haline veremem ben çocuğumu sinirle öyle dedim zaten
Benimde çocuğum var çocuksuz adamla evlenmem asıl ben davul bile dengi dengine
Babasına söyleseydiniz işi bitince kendi alsaydı.Balayında adamı arayabiliyorsunuz bunun için mi aramayacaksınız?Cuma akşamdan servis oraya bırakıyor cumartesi öğleden sonra 5 gibi geliyor eve babası çoğunlukla