- 30 Kasım 2019
- 12.032
- 38.393
- 598
Resmiyette kurtulmuş. Ama resmiyet yetmiyor tabi. Takıntılı erkeklerin kadın versiyonu konu sahibi resmen.Aksine kurtulamamış işte. Bazıları boşansa da kurtulamıyor demekki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmiyette kurtulmuş. Ama resmiyet yetmiyor tabi. Takıntılı erkeklerin kadın versiyonu konu sahibi resmen.Aksine kurtulamamış işte. Bazıları boşansa da kurtulamıyor demekki...
O zaman cumartesi ne yemeye gönderiyorsunuzzEski Eşimin rutiniydi her pazar baba oğul günü o yüzden öyle
Pazar alsin çocuğu tabi ama diğer günler babayı doğru düzgün görmezken, sen de çalışmıyor herhangi bir engelin yokken çocuğu neden bırakıyorsun ısrarla? Kadının istemediğini de biliyorsun, hiç mi acimiyorsun evladına ya?Eski Eşimin rutiniydi her pazar baba oğul günü o yüzden öyle
Arkadaşlar kaynanalarınıza sahip çıkın sonra birileri kendinin sanıyor.Kayınvalidemde çocuğumu sakinleştiriyor sen değerlisin en çok seni sevicez diyor kardeşin olsada sen başkasın en çok sen değerlisin diyorlar adından dolayı da çok düşkünler oğluma ama işte içi buruldu bu fikre
Eski Eşimin rutiniydi her pazar baba oğul günü o yüzden öyle
Siz terbiyesizsiniz de. Ne demek ben alnımın akıyla evlenmiştim? Bir de kadının namusuna laf etmiyorum diye kendinizi savunmaya çalışmıştınız birkaç sayfa önce.Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordumPazar alsin çocuğu tabi ama diğer günler babayı doğru düzgün görmezken, sen de çalışmıyor herhangi bir engelin yokken çocuğu neden bırakıyorsun ısrarla? Kadının istemediğini de biliyorsun, hiç mi acimiyorsun evladına ya?
2 tane olaydı kocası gitmezdi belkim kız. Bir elin nesi var 2 elin sesi var.O zaman istemiyormuş şimdi ister size mi soracak ne zaman yapacağını.
Araları az yaş olsun istemiştim o istemedi hatta 2.çocuk hiç istemedi ileride de istemedi bir tane olsun demişti şimdi ikinciyi istiyorAnamm ikinci cocugu konu sahibinden yapmadı diyede söylenmiş essah mı bunlar yaaa
Öbür kadının çocuğunu kardeşten saymıyor.2 tane olaydı kocası gitmezdi belkim kız. Bir elin nesi var 2 elin sesi var.
Daha bir Pazar almamış, hafat ici sırf inat olsun diye gönderirseniz kendiniz evde otururken,Pazar da gider elden böyle. Anlamıyor musunuz?Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Çocuğunuz her gün gece 12de yatmak istese her gün dondurma çikolata yemek istese, sigaraya başlasa da kabul edecek misiniz?Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Gözünün yagında iki yumurta kıram yapma kardeş geleceği görmüş adam daa istememiş..Araları az yaş olsun istemiştim o istemedi hatta 2.çocuk hiç istemedi ileride de istemedi bir tane olsun demişti şimdi ikinciyi istiyor
Bugün almadı zaten karısıda her pazar çocukluyuz yeter dedi eski eşim ağzını açmadı ne olacak bilmiyorum artık ben çocuğum istiyor diye yolluyordum
Nerden okudum sinirim bozuldu kendi bir gün çocuklu biriyle evlense çocuklarına napar acabao zaman cumartesi ne işi var orda?
ben çocuğumu yeri geliyor anneme emanet edemiyorum. sen babası başında değilken elin kadınına nasıl güvenip bırakıyorsun.
eşek gibi bakacak dediğin kadın hiç gün cinnet geçirip çocuğa bisey yapsa nolcak?
okuyorum okuyorum çocuğunu seven annenin yapacağı bir tane hareketin yok ki
Yok yine dayanamaz giderdi konu sahibi de diğer kadını iki çocukla daha kolay çıldırtırım diye zil takar oynardı2 tane olaydı kocası gitmezdi belkim kız. Bir elin nesi var 2 elin sesi var.
Alnının akıyla evlendin, yumurtanın akıyla boşandın, insan hali kuş misali.Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla