- 15 Şubat 2015
- 13.338
- 47.050
- 598
Gerçekten mi mesela ne var şuan ne güzel eğleniyoruz
Musonun gücü yetmezYengeden evvel muso hakkımızdan gelir
yaaBen yaptım emeğe saygı
Evde eşşekkkk gibi diye diye dolanıyorum zaten
Kk da yeminle utanmasa bizi gaz odalarına atacakBir uye yönetimden izin alip konu acmisti. Sonra baska hesaptan yazdi biseuler oldu. Herkes ilk üyeliğini sorgulayip bulmaya calisinca hemen gelip olay yerini dagittilar. Bide gercek hayattan birileri ifşalanırsa hepimizi uçururlar
Sgshshdhsh hele benim atanamayan sherlocklarım yaTeknede evlilik teklifi almış , Acıbadem'de doğurmuş, sünnet düğününün düğün kadar önemli olduğu bi şehirmiş, kuvvetle ihtimal depremleri hiç hissetmemiş, kolejleri 150 bin bandında, denize kıyısı olmayan, 8 bin liraya dükkan kiralanabilen bi büyükşehir olarak elimizde Bursa kaldı
Nsjsjjs muso sünnet düğünü dedi. Sünnet bursada çok kritik inanılmaz önemli. Düğün veya cemiyet derler. Sonra acıbadem de doğurmuş acıbadem olan şehirler belli. Birde depremin hiç bahsi geçmedi hisseden şehirleri de çıkarttık birde denize gittiler çocuğumu bırkatılar diye dert yanmadı kıyı kesimini eledik elimizde bursa kaldıBursayı nasıl buldunuz ayöl. Okumadım araları neler oldu
Koptum yaKk da yeminle utanmasa bizi gaz odalarına atacak
Kelle koltukta iş yapıyoruz ya heran banlanacak mıyım korkusuylaSgshshdhsh hele benim atanamayan sherlocklarım ya
Ekleyelim yeni eş apartman ama site içi değil DemirtaşNsjsjjs muso sünnet düğünü dedi. Sünnet bursada çok kritik inanılmaz önemli. Düğün veya cemiyet derler. Sonra acıbadem de doğurmuş acıbadem olan şehirler belli. Birde depremin hiç bahsi geçmedi hisseden şehirleri de çıkarttık birde denize gittiler çocuğumu bırkatılar diye dert yanmadı kıyı kesimini eledik elimizde bursa kaldı
Geçiriyoruz. Sonra ebelek gübelek bişey söylüyo sinirler bozuluyo gülme krizleri filan, access sarhoş oluyo chemist yemek yiyo bursin altına yapıyo, istiklal marşı kapanışgözlerim kanayarak okuyorum konuyu kızlar siz cinnet geçirmiyor musunuz? Cidden adam oğlunu alıp geçsin evinde otursun muso d ne yaparsa yapsın burada ben bdv de kadınları kınardım kadın dert anlatmıs kadına saldırıyorlar diye yani şuan cidden hak veriyorum bacılara .. insan bu kadar sığ olabilir mi ya ???
Kıyamam chemist banlanmış yaGeçiriyoruz. Sonra ebelek gübelek bişey söylüyo sinirler bozuluyo gülme krizleri filan, access sarhoş oluyo chemist yemek yiyo bursin altına yapıyo, istiklal marşı kapanış
Teknede evlilik teklifi almış , Acıbadem'de doğurmuş, sünnet düğününün düğün kadar önemli olduğu bi şehirmiş, kuvvetle ihtimal depremleri hiç hissetmemiş, kolejleri 150 bin bandında, denize kıyısı olmayan, 8 bin liraya dükkan kiralanabilen bi büyükşehir olarak elimizde Bursa kaldı
Aa ben de diyorum ortalıkta yok. Hay Allah günahı ne acabaKıyamam chemist banlanmış ya
bende geziyorum arkadaşlarım var kuaförde gidiyorum pilatese gidiyorum tırnaklarım hep yapılıdır bakımlıyım kuaförüm eksik olmaz ev kadını değilim yani
Bizi o delirtti hepimiz normal insanlardık bi de şu yaşadığımız hayata bak. Elimizde telefon musakkak gelcek diye bekliyoruz, reva mı bu ? Şaka bi yana evet tehlikeli olabilir. Burda bırakalım ...Üyelerin gerçek kimliğini bulmaya çalışmak doğru değil hanımlar. Sonuçta burada konu açanlar anonim oldukları için bu konuları açabiliyorlar. Çok kelle gider, aman diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?