- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Jsjsjss ben üye öyle yazınca istanbulda yok sandım bilmiyorum istanbulda var mı yok mu diye ama sanırım varmış ama yok istanbul değildir sanmıyorum
Eğer hikaye gerçekse bence ankaradalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jsjsjss ben üye öyle yazınca istanbulda yok sandım bilmiyorum istanbulda var mı yok mu diye ama sanırım varmış ama yok istanbul değildir sanmıyorum
Bursa da acibadem var mi ..musakka acibadem de doğum etmisBence bursa ama ilçeyi bilemiyorum. Acıbademi ben görmemiştim o son noktayı koydu bence Y Yeni ben lazim i bursada de lütfen
Çatlattın beni burda özelden yaz bari söz kimseye söylemicemYok yok paris de evlilik teklifi yok
Var varBursa da acibadem var mi ..musakka acibadem de doğum etmis
İnegöllüler çok iyi insandır eski eşi iyi ama ya hiç mağdur etmemiş kadını
Kiz benim dediğim hesap degil baktim iyicene..Çatlattın beni burda özelden yaz bari söz kimseye söylemicem
Eskişehir ya o olur muİnegöl olsa neden acıbademe gelsin 1 saatlik yok inegölde değil bence.
Ama eve geldikten odasına geçip bilgisayardan da çalışıyormuş bak, kuruyemişçiler sanmıyorum eve geldikten sonra bilgisayardan çalışsın
ha gayret bulucaz. ankara kayseri bursa adana eskişehir kaldıIzmir ya da bodrum olsaydi kesin "denize gittiler, o kadin cocugumu istemedi, goturmediler, esssek gibi goturmesi lazim" derdi. Kiyi sehri degil, eleyelim
Dur benim devreler yandı yengeye pariste mi teklif edilmişParis te evlilik teklifi alan kac infiluser var yaaa alt tarafi
Kuruyemişçi değildirAma eve geldikten odasına geçip bilgisayardan da çalışıyormuş bak, kuruyemişçiler sanmıyorum eve geldikten sonra bilgisayardan çalışsın
Bursada Golyazi var. Teknelerde var orda. Bursa olabilir yaha gayret bulucaz. ankara kayseri bursa adana eskişehir kaldı