- 23 Ocak 2016
- 33.085
- 49.521
- 598
Giden zamanıma acırım burayı okurkenBu mükemmel ve cömert eski eş konuları bana hiç inandırıcı gelmiyor.Geçen seferde vardı sanki buna benzer bir konu fake olduğu anlaşıldı en sonunda inş buda o konunun devamı falan değildir.
Canım eşek gibi bakacaklar.Kayınbabasının adı konmuş paşama.Boru mu bu?Bırak ya boşa akıl veriyorsun anlamıyor, anca para yemeyi biliyor, kalsın dımdızlak aklı başına gelsin.
Ya büyük konuşmayayım ama ben tüm iyi niyetimle evimi açıcam ama anası yakamızdan çocuk vesilesiyle düşmeyecek. Abidik gubidik ithamlarla beni yoracak. O zaman bende istemem. Görmek istiyorsan git gör ama buraya gelemez derim yani. Ben kadına çok hak veriyorum.Kadın niye kendi kocasına yaransın. Yeterince yaranmış ki evlenmişler.
Çocuklu bir insanla evlenen birisi çocukla ebeveyn arasına giremez sadece. Bunun dışında hiçbir sorumluluğu yok.
Ayyyyyyy yine işedimMuskonun bileklerini kolonyayla ovsun biri
Bırak ya boşa akıl veriyorsun anlamıyor, anca para yemeyi biliyor, kalsın dımdızlak aklı başına gelsin.
Çocuğu da yakmış, belki o da ünlü olacaktı para kazancaktı kadının sayesinde? Akıl yok ki. Anca para yemeyi bilsin.Ben mesela, eşimin eski eşinden olan oğlu için doğumgünü yapıyorum, hediye alıyorum, fotoğrafını sosyal medyam da paylaşıyorum sence eşime yaranmak için mi?
1. si eşim bana yaranmak zorunda, sonuçta ben çöpsüz üzümüm.
2. si çocuğu olarak evliliğe başlayan eşim 1-0 geride kalıyor.
Ve bu yüzden hep beni el üstünde tutuyor.
Haftasonundan umutluyum du bakalım ahahsjxjxjBari gidip yeni kadına saldırsa kavga etse yeni olaylar çıksa onları anlatsa. Çok sıkıcı oldu bu konu
Hayat kalitesinden sonra bir de rutin mi çıktı başımızaMusko seni rutinler kovalasın. Anlatsana neydi rutinleriniz
Valla kuzum isterse muso gibi 40 tane olsun, benim borumu öter.Çocuğu da yakmış, belki o da ünlü olacaktı para kazancaktı kadının sayesinde? Akıl yok ki. Anca para yemeyi bilsin.
Hah ayynen öyle desin işte. Ne o öyle mantıklı mantıklı davranmalar falan.Canım eşek gibi bakacaklar.Kayınbabasının adı konmuş paşama.Boru mu bu?
244 sayfa oldu hala bir ilerleme yokBari gidip yeni kadına saldırsa kavga etse yeni olaylar çıksa onları anlatsa. Çok sıkıcı oldu bu konu
Rutinler çok eski mevzu hemşire. Paralandı rutinlerinin arkasından ağlarkenHayat kalitesinden sonra bir de rutin mi çıktı başımıza?
Giden zamanıma acırım burayı okurken
244 sayfa oldu hala bir ilerleme yok
Ya büyük konuşmayayım ama ben tüm iyi niyetimle evimi açıcam ama anası yakamızdan çocuk vesilesiyle düşmeyecek. Abidik gubidik ithamlarla beni yoracak. O zaman bende istemem. Görmek istiyorsan git gör ama buraya gelemez derim yani. Ben kadına çok hak veriyorum.
5K mesaj var,vallahi takip edemiyoruz artıkRutinler çok eski mevzu hemşire. Paralandı rutinlerinin arkasından ağlarken
Şimdi eve geldim yemeğe geçmem lazım kaldım yahuÇamaşır makinesi duralı saatler oldu. Gidip asamıyorum. Buruş buruş oldular. Pause tuşu da yok ki sitenin durduralım.
Çoook sabit fikirli.Kesin psikolojik bir sorunu var ya. Anlamaması imkansız. Özel taktik veriyorum olmuyor ya olmuyor
Sizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğindeValla kuzum isterse muso gibi 40 tane olsun, benim borumu öter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?