- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 36
Kaynım olsa alırdık seni canım beni anlamışsın destek oldunKocanın bekar akrabası var mı? 25-30 yaş arasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynım olsa alırdık seni canım beni anlamışsın destek oldunKocanın bekar akrabası var mı? 25-30 yaş arasında
Haftada bir çok az. Gencecik insanlarsınız. Ne o ihtiyar gibi.Canım ben hiç cinsellik yapmadım demiyorum ki haftada bir oluyordu zaten sadece benim eşim biraz düşKündü ben de çok fazla onun kadar istemiyordum haftada bir oluyordu yine
Teknede yaptiysa tamam o zaman kusuraEvlilik teklifi etti bana zorlamı etti teknede yaptı teklifi hemde
Ünlü bir kadın doğumcu belki arkadaşı olanilir insta hikaye atmış doktorla beraber çünküMusakkaya diyorumki, bak o doktoru ara sor, ne tedavileri yapıyorsunuz öğren. Bak bakalım neler karıştırıyorlar öğrenelim diyorum. Anlamıyor beni.
Niye boşanmıştınız musocumEvlilik teklifi etti bana zorlamı etti teknede yaptı teklifi hemde
Haftada iki üç yapsaydın ama bak umut var bu adam gelebilir ama dikkatli davran eğer evlilik yürümezse cicim ay biterse çocuk da olmazsa bitebilir lütfen dikkatli davranCanım ben hiç cinsellik yapmadım demiyorum ki haftada bir oluyordu zaten sadece benim eşim biraz düşKündü ben de çok fazla onun kadar istemiyordum haftada bir oluyordu yine
Bunu özelden yaz da fikir bulalım değil mi canım.Ünlü bir kadın doğumcu belki arkadaşı olanilir insta hikaye atmış doktorla beraber çünkü
Banu ciftci mi?Ünlü bir kadın doğumcu belki arkadaşı olanilir insta hikaye atmış doktorla beraber çünkü
Eski eşime kalsa her gün yapardıHaftada bir çok az. Gencecik insanlarsınız. Ne o ihtiyar gibi.
Sen değilsin.Muso benim eşimin benimkilerden başka çocuğu yok, yarın boşansak elin kadını çocuklarıma saygı duysun yeter, benim yaşam kalitem rızkım onun bileceği iş değil, haddi de değil, dilenci değilim.
Eski eşime kalsa her gün yapardı
İyi olmuş olmadığı. Şimdi bol bol acısını çıkarıyordurEski eşime kalsa her gün yapardı
Bir çocuk daha yapacağını düşünmemiştim açıkçası çünkü istemiyordu ikinci çocuk hep tek çocuk istiyordu anladınız mı şimdi beni
Değil canım ifşa olmasın ayıp olur söylemiyim pahalı bir doktor bende Acıbadem’de doğurdum oğlumu eski eşim evlat konusunda hiç kısmadı özel sigortasıda var oğlumunBanu ciftci mi?
Kaynım olsa alırdık seni canım beni anlamışsın destek oldun
Değil canım ifşa olmasın ayıp olur söylemiyim pahalı bir doktor bende Acıbadem’de doğurdum oğlumu eski eşim evlat konusunda hiç kısmadı özel sigortasıda var oğlumun
O öyle olmuyor işte. Ben de eşim isteksizken her gün yapsam doymam sanıyordum. O da bi ara demişti, hasta olsam da acımayacaksın bana diye. Ama adam düzeldi ben de biraz duruldum. Yani her gün de yapamazmışım aslında. Adam aç kalmış aç. Keşke zamanında gelseydin buraya, iki akıl veren olurdu, belki bi ihtimal düzelirdiniz.Eski eşime kalsa her gün yapardı