- 27 Ekim 2022
- 4.677
- 13.398
Simdi yapiyordur merak etmeEski eşime kalsa her gün yapardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi yapiyordur merak etmeEski eşime kalsa her gün yapardı
Eşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorumEsin Ne iş yapıyor Allah askina. Şirketi mi var, maasli çalışan mı?
Maaşlı mi calisiyor, sirketi mi var?Eşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorum
Düzelme isteyen Kim katip?O öyle olmuyor işte. Ben de eşim isteksizken her gün yapsam doymam sanıyordum. O da bi ara demişti, hasta olsam da acımayacaksın bana diye. Ama adam düzeldi ben de biraz duruldum. Yani her gün de yapamazmışım aslında. Adam aç kalmış aç. Keşke zamanında gelseydin buraya, iki akış veren olurdu, belki bi ihtimal düzelirdiniz.
Ayy ne güzel ,yeni eşini de iyi doktora gonderiyormus. Oğlunun kardesi çok şanslı olacak onun annesi de fenomen bir sürü hediye falan da gelir firmalardanDeğil canım ifşa olmasın ayıp olur söylemiyim pahalı bir doktor bende Acıbadem’de doğurdum oğlumu eski eşim evlat konusunda hiç kısmadı özel sigortasıda var oğlumun
Kendi işi şahısfirması büyük firma değil bir ofisi var sadeceMaaşlı mi calisiyor, sirketi mi var?
Kendi işi şahısfirması büyük firma değil bir ofisi var sadece
Yook be, koca gitti elden ona kuduruyor halbuki zamanında duysaydı imdat çığlığını, şimdi her şey çok farklı olurdu. Elde iken kıymet bilmemiş.Düzelme isteyen Kim katip?
Konu sahibi eski eşin sadece parasını istiyor, adam da evlenince parası bölünecek diye kıymetli olmus.
Olaya tamamen duygusal yaklaşıyor.
Hakkını yemiyim çocuk ürünlerinden çocuğuma gelen oldu kadın hediye etti ona bisey diyemem ama şimdi ikinci gelince bunlar bitecek yavrumun boynu büküldüAyy ne güzel ,yeni eşini de iyi doktora gonderiyormus. Oğlunun kardesi çok şanslı olacak onun annesi de fenomen bir sürü hediye falan da gelir firmalardan
Musakka eşin seni baya sevmiş bu kadın fiziken sana benziyor mu.Sen nasıl birisindir hep onları anlattın hiç kendini anlatmadınKendi işi şahısfirması büyük firma değil bir ofisi var sadece
O zaman seni tanıdıkça soğumuş??Evlilik teklifi etti bana zorlamı etti teknede yaptı teklifi hemde
Hay Allah ya nasıl izin almazlar senin altın büllüklüden. Kime sormuşlar?!Hakkını yemiyim çocuk ürünlerinden çocuğuma gelen oldu kadın hediye etti ona bisey diyemem ama şimdi ikinci gelince bunlar bitecek yavrumun boynu büküldü
Ne iyi kadınmış eski kocandan ayrılırsa haber ver de kuzenime ayarlayalım influencer yengeyiHakkını yemiyim çocuk ürünlerinden çocuğuma gelen oldu kadın hediye etti ona bisey diyemem ama şimdi ikinci gelince bunlar bitecek yavrumun boynu büküldü
Adam buna çiçekler alıyormuş hediye alıyormuş.Musakka eşin seni baya sevmiş bu kadın fiziken sana benziyor mu.Sen nasıl birisindir hep onları anlattın hiç kendini anlatmadın
Binlerce ufak çaplı influnsır var kim bilir hangisiKim bu yeni gelin ya. Çocuğu yok çocuk ürünleri geliyor. İstanbulda yaşıyor, aşnalı vişteli kocasıyla paylaşımları var
Aaa aç kız bu aahshhshsdhHakkını yemiyim çocuk ürünlerinden çocuğuma gelen oldu kadın hediye etti ona bisey diyemem ama şimdi ikinci gelince bunlar bitecek yavrumun boynu büküldü
Yok benzemiyoruz canım o estetikli biraz seviyor fiziksel olarak güzellik yarıstıramam güzel kadın bence ama bende güzelimdir bakımlıyım ama çok farklıyız tip olarak birimiz kumral birimiz esmer gibi diyim sizeMusakka eşin seni baya sevmiş bu kadın fiziken sana benziyor mu.Sen nasıl birisindir hep onları anlattın hiç kendini anlatmadın