- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Ne kadar takı taktılarCanım biz zaten severek evlendik sevgiliydik görücü değildik çiçek yüzük hep yaptı bana hakkını yemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar takı taktılarCanım biz zaten severek evlendik sevgiliydik görücü değildik çiçek yüzük hep yaptı bana hakkını yemiyim
Çocuğunun yaşam kalitesi senin ve babasının kazancıyla alakalı. Maddi olarak baba ne kadar veriyorsa senin de o kadar vermen gerekiyor ki çocuğunun yaşam kalitesi düşmesin.Haklısın canım benim de zaten kadının parasında gözüm yok Allah daha çok versin kadına benim demek istediğim çocuğumun yaşam kalitesi düşmesin
Aileler araya girmeseydi zor evlenirdi o adam seninle daha dogru duzgun tanimadan tak diye attirmissiniz imzayi sonra evden cikip cikip gelmemis adam sen kendin soyledinCanım biz zaten severek evlendik sevgiliydik görücü değildik çiçek yüzük hep yaptı bana hakkını yemiyim
Çok iyi fikir, ödeyemezse hapse düşer böylece tekrar çocuk yapamaz.
Sizin evliliğiniz için geçerli o artık yeni bir evlilik varBen de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliyken
Hayin adam qandırmış seniBen de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliyken
Pembe oda?Aaa acayip mantikli. Musakka bak adami ömür boyu kitleyecek yöntem bulduk
5 bilezik anne babasından diğer akrabalarda taktı baya duruyor tüm altınlarımNe kadar takı taktılar
Tamam şimdi fikrini değiştirmiş sevdiği kadından da bir çocuğu olsun istiyor. Çocuk istemek kadının da hakkıBen de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliyken
Pembe deyince benim aklima artik sadece ayak geliyor desemPembe oda?
Evlilik teklifi etti bana zorlamı etti teknede yaptı teklifi hemdeAileler araya girmeseydi zor evlenirdi o adam seninle daha dogru duzgun tanimadan tak diye attirmissiniz imzayi sonra evden cikip cikip gelmemis adam sen kendin soyledin
Ah ah musakkak gül gibi adamı kaçırmışsın biraz macun yeseydin iyiydi5 bilezik anne babasından diğer akrabalarda taktı baya duruyor tüm altınlarım
Senden istemiyormuş demek ki ikinci çocuğu.Ben de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliyken
Kocanın bekar akrabası var mı? 25-30 yaş arasında5 bilezik anne babasından diğer akrabalarda taktı baya duruyor tüm altınlarım
Kadın doğumcu muymuş nerede yazdıDeğilmiş zaten estetik olmuş zamanında. sosyetik bi kadın doğumcu, tüp bebek uzmanı da değil
Yok biz anlaşmalı boşandık dava açmak değil de kendisine söylersem belki kendi artırır
Canım ben hiç cinsellik yapmadım demiyorum ki haftada bir oluyordu zaten sadece benim eşim biraz düşKündü ben de çok fazla onun kadar istemiyordum haftada bir oluyordu yineAh ah musakkak gül gibi adamı kaçırmışsın biraz macun yeseydin iyiydi
Evlenmiş boşanmışta olur benim içinKocanın bekar akrabası var mı? 25-30 yaş arasında
Değilmiş zaten estetik olmuş zamanında. sosyetik bi kadın doğumcu, tüp bebek uzmanı da değil