- 19 Mayıs 2020
- 46.304
- 207.100
Kendi mantık abidesi :)Mantıklı şeyler söylemiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi mantık abidesi :)Mantıklı şeyler söylemiyor mu
He iyi o zaman ikinizde bekar olmayanla evlenmissinizValla bizde şartlar eşit. Ben ikinci adamla evlendiysem eşim de ikinci kadınla evlendi. Eşimin de benim de ikinci evliliğimiz :)
Zatalilerinize sormadığı için çok üzgünüm.2.cocugu yapabilirmiyim diye izin almadığı için kahroluyorum..Bir çocuk daha yapacağını düşünmemiştim açıkçası çünkü istemiyordu ikinci çocuk hep tek çocuk istiyordu anladınız mı şimdi beni
Yok bir de birden fazla çocuk yapsınlar sizde yani abartı olduOhhh ohhh çatır çatır yapacak inşallah 3üzleri olur hepsi erkek olur da tahta geçerler
Kesin estetikli kadin kandirdi eşini canim. Yoksa istemeyen adam hemen niye cocuk yapsin dimi? Senin ve oglunun standardini düşürmek için de bilerek yapmiş olabilir 2. Kadin.Bir çocuk daha yapacağını düşünmemiştim açıkçası çünkü istemiyordu ikinci çocuk hep tek çocuk istiyordu anladınız mı şimdi beni
Korktun mu kız?:)Yok bir de birden fazla çocuk yapsınlar sizde yani abartı oldu
Eee tek seferde üçüz olursa napacaksın bacım?Yok bir de birden fazla çocuk yapsınlar sizde yani abartı oldu
Bana da cevap vermiyor küsmüş bizeMuso @begum9987 ye nede cevap vermiyorsun. Hep senin için uğraşıyor 3-4 gündür hep yanında.
Canım biz zaten severek evlendik sevgiliydik görücü değildik çiçek yüzük hep yaptı bana hakkını yemiyimSende dusunseydin keske evlenirken seni seven biriyle evlenirdin. Dugune altina harcadigin zamani koca bulmaya tanimaya harcamamissin
Hayır canım benim kazandigim para eşimin çocuğunun değil. Benim param benim canım çıkıyor yıllardır çalışarak, çocuğu ve eski eşi yesin diye çalışmıyorum ben. İstediğim hayatı yaşayabilmek için çalışıyorum.Canım o zaman özür dilerim sözlerim için ama işte adamın çocuğu varsa seninkinde onun oluyor o yüzden
Dur yüreğine indireceksin.Eee tek seferde üçüz olursa napacaksın bacım?
Yaparlar belki sana mı soracaklar?Yok bir de birden fazla çocuk yapsınlar sizde yani abartı oldu
Dur seni de soram, biz iyi anlaşıyoruz musakkak niloyaya da cevap vermiyoesun üzülüyoruzBana da cevap vermiyor küsmüş bize
Evet kuzum :)He iyi o zaman ikinizde bekar olmayanla evlenmissiniz
Haklısın canım benim de zaten kadının parasında gözüm yok Allah daha çok versin kadına benim demek istediğim çocuğumun yaşam kalitesi düşmesinHayır canım benim kazandigim para eşimin çocuğunun değil. Benim param benim canım çıkıyor yıllardır çalışarak, çocuğu ve eski eşi yesin diye çalışmıyorum ben. İstediğim hayatı yaşayabilmek için çalışıyorum.
Evi de kadının üstüne yapar sonra adam kadından önce ölürse bunlara zırnık kalmazDur yüreğine indireceksin.
Kızım durun ya alıştıra alıştıra, enfarktüs geçircek kadın.Yaparlar belki sana mı soracaklar?
Yapar yapar kadinin hic basi agrimiyormus cunku elbiselerle de kiskirtiyo adami oo bes alti cocuk yaparlarYok bir de birden fazla çocuk yapsınlar sizde yani abartı oldu
Musakka aklima ne geldi ya. Cocugun masraflarini odemez diye tedirgin oluyosun ya. Adama senet mi imzalatsan? Mesela toplam 30 milyon tl, ayda 100.000tl taksitle odesin. Kendini garantiye almis olursun
Ben de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliykenKesin estetikli kadin kandirdi eşini canim. Yoksa istemeyen adam hemen niye cocuk yapsin dimi? Senin ve oglunun standardini düşürmek için de bilerek yapmiş olabilir 2. Kadin.