- 19 Mayıs 2020
- 46.307
- 207.080
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşam kalitemizi düşüremez biz evli iken de böyleydik benim aldığım para bana kalıyordu kendisi zaten bana para veriyordu ekstra olarak aslında pek bir şey değişmediPeki şey derse ne cevap vereceksin mesela, ulan okul masrafı bende, dolabını ben dolduruyorum, haftanın yarısında zaten bize gönderiyorsun, aidatını ben ödüyorum faturalarını ben ödüyorum, sen bu nafakayı tam olarak neye yetiremiyorsun derse mesela
Canım mantıklı şeyler söylemiyorsunki bazen gözümden kaçıyor pardonMuso tam bana laf yetiştirecek oluyor, cevabını alınca yine ölü taklidi
Bak ne diyem, benim evli çocuklu boşanmış kocamın eski eşi de nafakayi kendi kendine artırdı, bizde dedik ki veremeyiz o kadar. O zaman mahkemeye vericem dedi. Bizde ver hakkın neyse onu alırsın hakim karar versin dedik. Vazgeçti.Yok biz anlaşmalı boşandık dava açmak değil de kendisine söylersem belki kendi artırır
peki yeni karısı sen bizim rızkımızı neden eski karına yediriyorsun derse çocuğu olduğunda ne olacak ?Yaşam kalitemizi düşüremez biz evli iken de böyleydik benim aldığım para bana kalıyordu kendisi zaten bana para veriyordu ekstra olarak aslında pek bir şey değişmedi
Değişti muso adam başkasıyla nikahlandı şimdi de çocuğu olacak. Daha önce de söylemiştim masaya çık tepin istersenYaşam kalitemizi düşüremez biz evli iken de böyleydik benim aldığım para bana kalıyordu kendisi zaten bana para veriyordu ekstra olarak aslında pek bir şey değişmedi
Şu an evli değilsiniz. Yaşam kalitenden de sen sorumlusun. Sen bekle o çocuk olsun bi, yakındır saltanatının yıkılması. Kaynanaya baktırırsın artık kendini.Yaşam kalitemizi düşüremez biz evli iken de böyleydik benim aldığım para bana kalıyordu kendisi zaten bana para veriyordu ekstra olarak aslında pek bir şey değişmedi
Tek değişen boşanmanız oda önemsiz ayrıntı zatenYaşam kalitemizi düşüremez biz evli iken de böyleydik benim aldığım para bana kalıyordu kendisi zaten bana para veriyordu ekstra olarak aslında pek bir şey değişmedi
Yok ya iyi bile dayanmış. Kaynana da biraz torununa baksın diye biraz oğlu ortada bıraktı diye vicdan azabından şimdilik böyle. Biraz diğer geline alışıp hele oradan da torunu olunca bağlar kopar. O bağa çok güvenmesin. Kadın önünde sonunda kendi evladının mutlu olacağı tarafı seçer.Gitmez sanmış. Koca ile iyi olacağına kaynana ile iyi olmuş, koca gitmiş kayniş kalmış.
Bence de nafaka arttirim davasi ac minimum 10 bin olmasi lazim bu zamanla 5 bin para miYok biz anlaşmalı boşandık dava açmak değil de kendisine söylersem belki kendi artırır
Sen az değilsin kadın kim bilir şu an nasıl geçiniyor resmen kesmişsin masraflarını kadının kalbini kırmak istemem yanlış anlama ama şimdi işte ilk evliliğin olsaydı böyle parayı masrafları bölüşmıyor olacaktınız sana da günah değil mi insan evlenirken iki kere düşünürBak ne diyem, benim evli çocuklu boşanmış kocamın eski eşi de nafakayi kendi kendine artırdı, bizde dedik ki veremeyiz o kadar. O zaman mahkemeye vericem dedi. Bizde ver hakkın neyse onu alırsın hakim karar versin dedik. Vazgeçti.
Ama neden vazgeçti biliyor musun?
Mahkemeye verse,bizim ger ay verdiğimiz paranın 4 te 1 ini alacaktı. Ve bu aldığı parayla çocuğun bütün masraflarını harcligindan tut, okul taksitine kadar karşılamak zorunda kalacaktı.
Biz de var ya sorgu memuru gibi ta ta ta tar tar soruyoruzBu yeni karı evi nasıl almış ? Kira olmasın?
Hayır senin söyleyecek bir şeyin yok, yediğin haltları herkesten iyi biliyorsun.Canım mantıklı şeyler söylemiyorsunki bazen gözümden kaçıyor pardon
Ona göre ikisini birlikte büyütecektik ona göre ikisini birlikte okutacaktık şimdi zaten çocukla arasındaki yaş farkı çok belki bebeğin masrafları bile fazla olabilir bilmiyorum tabi şimdi kadın bile lüks bir doktora gidiyor ben size öyle söyleyeyim çocuğumun masrafları düşecek bunların yüzünden
Günah değilSen az değilsin kadın kim bilir şu an nasıl geçiniyor resmen kesmişsin masraflarını kadının kalbini kırmak istemem yanlış anlama ama şimdi işte ilk evliliğin olsaydı böyle parayı masrafları bölüşmıyor olacaktınız sana da günah değil mi insan evlenirken iki kere düşünür
Aha demek sende ikinci adamla evlenmis musakkak simdi de sana takacak gardini al alninin akiyla vurmaya gelirBak ne diyem, benim evli çocuklu boşanmış kocamın eski eşi de nafakayi kendi kendine artırdı, bizde dedik ki veremeyiz o kadar. O zaman mahkemeye vericem dedi. Bizde ver hakkın neyse onu alırsın hakim karar versin dedik. Vazgeçti.
Ama neden vazgeçti biliyor musun?
Mahkemeye verse,bizim ger ay verdiğimiz paranın 4 te 1 ini alacaktı. Ve bu aldığı parayla çocuğun bütün masraflarını harcligindan tut, okul taksitine kadar karşılamak zorunda kalacaktı.
sana da düşüyor tabii. adam o çocuğu tek başına mı yaptı? (hani sen hep diyorsun ya, ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım dye)Pardon da bana mı düşüyor çocuğun masrafları babası olarak karşılayacak hepsini
Tüp bebek doktoru değil ama kadın doğum doktoru gibi dedi öyle anladımKendimi ifade edemiyor gibi hissediyorum. Niye beni anlamıyor şuan anlamıyorum. Çok sinirlendim. Soru sordum estetisyen mi diye, evet hayır demedi.
Bekarla evlenmeyenlerin sonu boyle olur işteSen az değilsin kadın kim bilir şu an nasıl geçiniyor resmen kesmişsin masraflarını kadının kalbini kırmak istemem yanlış anlama ama şimdi işte ilk evliliğin olsaydı böyle parayı masrafları bölüşmıyor olacaktınız sana da günah değil mi insan evlenirken iki kere düşünür
Muso EloraViolet ye nede cevap vermiyorsun. Hep senin için uğraşıyor 3-4 gündür hep yanında.Canım mantıklı şeyler söylemiyorsunki bazen gözümden kaçıyor pardon