- 19 Mayıs 2020
- 46.311
- 207.160
Jinekolog mu?yok instagramda ünlü bir doktor tüp bebek doktoru değil galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jinekolog mu?yok instagramda ünlü bir doktor tüp bebek doktoru değil galiba
Ya pardon ama kadın neden kendi evinde, üstelik yeterince yer de yokken musonun sümüklü oğluna oda yapmak zorunda? Baştan beri bu oda meselesine çok takılıyorum kendi çocuğuma bebek odası yapmak varken musonun çocuğuna ben de oda yapmazdım.Adam ne kadar beceriksiz kendine eziyet etmeyi seven birisi. Bir tane adam gibi yatak, oda yapmak almak çok mu zor. Bu ne saçmalık.
Demiyor suan 8 bin kendi gelirim mayısta 12 olacak dükkan kendi harcamalarımı yapıyorum eşim 5 bin veriyor her ay
Canım öyle birsey mümkün değil olamazBu sepet kafalılar sevdiği kadından olan çocuğu daha çok seviyorlar ya, ciddi olmak gerekirse, üzücü.
Agsgsghs musooo bazen çok zavallısınCanım öyle birsey mümkün değil olamaz
Estetikli zaten kadın burnunu yaptırmış dudaklarındada dolgu varEstetisyen falan mı? Botoks mu yaptırıyor?
Canım öyle birsey mümkün değil olamaz
Ya pardon ama kadın neden kendi evinde, üstelik yeterince yer de yokken musonun sümüklü oğluna oda yapmak zorunda? Baştan beri bu oda meselesine çok takılıyorum kendi çocuğuma bebek odası yapmak varken musonun çocuğuna ben de oda yapmazdım.
İlk çocuk dedesinin ismini taşıyor..musakka altından dogurduNedenini açıklar mısın ?
Estetikli zaten kadın burnunu yaptırmış dudaklarındada dolgu var
Doğru senin oğlun altındanCanım öyle birsey mümkün değil olamaz
Evet yaşadık biz sevgiliydik görücü usul değil ilişki yaşıyorduk evlenmeden ama ondan önce tam ilişki yaşamamıştım cinsellik olarakBişi dicem senle eşin evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı? Eşin azgın biri dedin de ondan soruyorum
Furkan Kayabaşoğlu muyok instagramda ünlü bir doktor tüp bebek doktoru değil galiba
NedennnnCanım kadının hiçbir sorumluluğu yok bana kalırsa. Her şey bu beceriksiz eski kocanın saçmalığı.
Eğer kadının evinde çocuğa bakacaksa katlanır yatak alabilir, koltukta yatırmak yerine.
Ya da oğlu için 1+1 ev tutsun veya kaynanın evine oda yapsın. Haftanın iki gecesi oğlu ile burada kalsın.
Ya da gitsin 3+1 4+1 ev tutsun bir odayı bu oğlana alan yapsın.
Muso bak bu konudaki arkadaş faticiğim, senin 1. Numaralı kankin olabilir. Hatta bence ahretlil olursunuz. Tam sana uygun yöntemleri var bir bak istersen.
Hamile kalır mıyım
Boşandıktan sonra yaşadınız miEvet yaşadık biz sevgiliydik görücü usul değil ilişki yaşıyorduk evlenmeden ama ondan önce tam ilişki yaşamamıştım cinsellik olarak
Jsjsjjsjs ama bence ahretlik olurlar ya o derece bir uyum.Ayyyyy
Ne ayıp senin de ikinci evliliğin galiba…Ya pardon ama kadın neden kendi evinde, üstelik yeterince yer de yokken musonun sümüklü oğluna oda yapmak zorunda? Baştan beri bu oda meselesine çok takılıyorum kendi çocuğuma bebek odası yapmak varken musonun çocuğuna ben de oda yapmazdım.
Evet yaşadık biz sevgiliydik görücü usul değil ilişki yaşıyorduk evlenmeden ama ondan önce tam ilişki yaşamamıştım cinsellik olarak