- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste o yuzden aralari bozuldu ben sana soylımİşte onu diyorum canım çocuğu kabul etmek zorunda çocuklu biriyle evlendi çocuğum kalmadı orda Getirdi babası yani yaptığı ayıp bekarla evlenseydi o zaman ben bunu dediğimde kavga etti benle telefonda
İşte onu diyorum canım çocuğu kabul etmek zorunda çocuklu biriyle evlendi çocuğum kalmadı orda Getirdi babası yani yaptığı ayıp bekarla evlenseydi o zaman ben bunu dediğimde kavga etti benle telefonda
Ki bu çocuk annem de sevmiyor, zaten babam da bırakıp gitti diye bir düşünmeye başlasa dünyası yıkıldı gitti bitti olacak Allah korusun.Siz nasıl bir annesiniz ya
Çocuğunuzu, canınızı, diğer yarınızı bir silah gibi kullanıyorsunuz. Eski eşinizin canını yakmak için arada kendi çocuğunuzu harcıyorsunuz farkında değilsiniz yazıklar olsun. Ne demek eşek gibi bakacak. Ulan o çocuğun psikolojisini düşünüyor musun. Babaya gidiyor baba ilgilenmiyor üvey anne ilgilenmiyor. Anneye geliyor anne babasının canını yakmak için, (güya) sorumluluklarını bilsin diye başından atmaya çalışıyor. Kimse bu çocuk olaylardan nasıl etkilenir demiyor. Yazıklar olsun ya
Hayır konu sayesinde işe odaklanamıyorum da kovulsam açıklayamam
İşte onu diyorum canım çocuğu kabul etmek zorunda çocuklu biriyle evlendi çocuğum kalmadı orda Getirdi babası yani yaptığı ayıp bekarla evlenseydi o zaman ben bunu dediğimde kavga etti benle telefonda
Esssek gibi yapacaklar. Kimse anlamiyor Musakkayi. Kadin yalniz kaldi burda. Yedirmem sizeYok çocuğunun da evi deme dolduruşa gelecek
Benim kızın lol bebekleri ile oyun yapması geldi aklıma ya.benim hep evde olduğum hayatımın olmadığını hareketlilik yok demişsinizde bende geziyorum arkadaşlarım var kuaförde gidiyorum pilatese gidiyorum tırnaklarım hep yapılıdır bakımlıyım kuaförüm eksik olmaz ev kadını değilim yani hayatım var merak etmeyin bende üniversite mezunuyum okumamış biri değilim bebek olunca çalışmadım eşim çalış yada çalışma demedi sen nasıl istersen dedi ben çalışmak istemedim çocuğum için şimdide iş aramaya başladım söyledim . Evliyken ehliyet aldırdı eşim aldım ama kullanamadım trafik fobisi oldu o yüzden araba istemedim ondan çocuğu kendi getirip götürüyor heryere ben taksi kullanıyorum genelde . Hayatım yok değil yani komşularım arkadaşlarım sosyalim hep evcimen yapım var ama asosyal biri değilim bilinde
Ama kocan da onun sözünü dinliyor. Benim çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem demiyor.İşte onu diyorum canım çocuğu kabul etmek zorunda çocuklu biriyle evlendi çocuğum kalmadı orda Getirdi babası yani yaptığı ayıp bekarla evlenseydi o zaman ben bunu dediğimde kavga etti benle telefonda
Tabi cocuklu bekar olmayan adamla evlenirse esssssek gibi musakkakimi cekmek zorunda alni ak musakkakim onun gibi miŞimdi orta yerimden çatlayacağım ya hala bekarla evlenseydi diyor halaaa
yahu ev benim ben olsam çocuğunla dışarıda veya babaanesinde görüş orada vakit geçir derdim herhalde kendi evimden niye gidip annemin evinde durayım?Kadın muhtemelen tamam getir çocuğunu ama ben gider annemde dururum o bu evdeyken demiştir. Güzel taktik uyguluyor aslında. O yüzden çocuğu akşama getirmiş karısı gelecek çünkü eve. Yani kavga edip gitme gibi Bi durum yok aslında kadın taktik uyguluyor.
Kız muso büyük konuşma, gönlün bekar olmayan adama kayar görürsün. Bekar deyip durma şuna boşanmış ve evli desene milleti kızdırmasan. Ne güzel muhabbet ediyoruz ya bozmayın azıcık. Muso sende kendine mukayet ol bacım sen gelene kadar ne çektim ben biliyorum rica ederim. Seviyeli üsluplu konuşalım şurdaİşte onu diyorum canım çocuğu kabul etmek zorunda çocuklu biriyle evlendi çocuğum kalmadı orda Getirdi babası yani yaptığı ayıp bekarla evlenseydi o zaman ben bunu dediğimde kavga etti benle telefonda
Yok canim cocuk tek evin tek torunu herkes tarafından çok seviliyor 1 dediği 2 edilmiyor.kolej de okuyor ..ondan yana sıkıntı yok .tek sıkıntı yeni gelinin çocuğu istememesiKi bu çocuk annem de sevmiyor, zaten babam da bırakıp gitti diye bir düşünmeye başlasa dünyası yıkıldı gitti bitti olacak Allah korusun.
benim hep evde olduğum hayatımın olmadığını hareketlilik yok demişsinizde bende geziyorum arkadaşlarım var kuaförde gidiyorum pilatese gidiyorum tırnaklarım hep yapılıdır bakımlıyım kuaförüm eksik olmaz ev kadını değilim yani hayatım var merak etmeyin bende üniversite mezunuyum okumamış biri değilim bebek olunca çalışmadım eşim çalış yada çalışma demedi sen nasıl istersen dedi ben çalışmak istemedim çocuğum için şimdide iş aramaya başladım söyledim . Evliyken ehliyet aldırdı eşim aldım ama kullanamadım trafik fobisi oldu o yüzden araba istemedim ondan çocuğu kendi getirip götürüyor heryere ben taksi kullanıyorum genelde . Hayatım yok değil yani komşularım arkadaşlarım sosyalim hep evcimen yapım var ama asosyal biri değilim bilinde
bihter ziyagil yine yalancı yine karaktersizTum ciddiyetimi kaybettirdin bana ahshahah
Onu diyecek kendine ev alır oturur çocuğuyla.Ama kocan da onun sözünü dinliyor. Benim çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem demiyor.