yazacaklarını az çok tahmin ediyorum.İçerde geliyor ama yazamıyor banının kalkmasını bekliyor
Sizin hepinizin ikinci evliliği kocalarınız.
Ben üçüncü karısıyım kocamın 3 bebesi var bakmıyorum anası baksın eşşek gibiyazacaklarını az çok tahmin ediyorum.
beni manipüle ettiniz.Kocam o kadının gerçek yüzünü görecek.Zaten kocamın ailesi de onu beğenmiyor.Kocamın Kapı önüne koyması an meselesi.Çocuğu ben mi yaptım essek gibi bakacak.Sizin hepinizin ikinci evliliği kocalarınız.Bekar erkeklerin suyu mu çıktı bekar koca alsaydınız.Evli kocaya varıyorsanız çocuğuna da essek gibi bakacaksınız.Ne haddine onun o kim bi de evli çocuklu adamdan çocuk mu yapacak
Maalesef azimle diyor bunu4221 mesaj yazmışsınız, hâlâ eşşek gibi bakacak mı diyor
Ha bir de köfte yapacak, donunu yikayacak diyor..Ben üçüncü karısıyım kocamın 3 bebesi var bakmıyorum anası baksın eşşek gibi
Bugün kayınvalidemin evindeydim, seda sayan açtım bir kadın gelmişti. Bi an musakkaktır bu kesin dedim, eski kocası sosyal medyadan paylaşım yapmıştı, şifre var bu paylaşımda beni sevdiğini söylemek istiyor diyordu ahsjsjssk seda diyordu ama o eski Kocan, olsun yine evleniriz diyordu ahahahaHa bir de köfte yapacak, donunu yikayacak diyor..
Geldim baktım yine banı kalkmış diye heyecanla bekliyorumMusomun hakkıdır. Tez konusuna başlık olmasından nolsun Musom benim.bak kopamadık sayfalardan çıkamıyoruz. Elim yüreğimde tülaaayyy modunda musoyu bekliyorum
"Bir bakışım yeter icinin gitmesine" kısmını da unutmayalım lütfenHa bir de köfte yapacak, donunu yikayacak diyor..
Ayyyy bak yine kahkaha attımBugün kayınvalidemin evindeydim, seda sayan açtım bir kadın gelmişti. Bi an musakkaktır bu kesin dedim, eski kocası sosyal medyadan paylaşım yapmıştı, şifre var bu paylaşımda beni sevdiğini söylemek istiyor diyordu ahsjsjssk seda diyordu ama o eski Kocan, olsun yine evleniriz diyordu ahahaha
Ozguven tavan desene"Bir bakışım yeter icinin gitmesine" kısmını da unutmayalım lütfen
Hem de nasılOzguven tavan desene
İnflulınsırdan önce yetmiyodu o bakış, şimdi mi yetmiş?"Bir bakışım yeter icinin gitmesine" kısmını da unutmayalım lütfen
Tişörtü peki
O zamanlar başı ağrıyormuşİnflulınsırdan önce yetmiyodu o bakış, şimdi mi yetmiş?
Tam bakamamış diyosun, bi denesin şimdi biz bekliyoz. Yazınki sünnet düğününe kadar bekleyemem şimdi baksın.O zamanlar başı ağrıyormuş
Ben bunu kaçırmışım böyle bir şey de mi vardı"Bir bakışım yeter icinin gitmesine" kısmını da unutmayalım lütfen
Daha çok şey öğreneceğiz musodan. Ufkumu açtı, aydınlandım ben :)Ben bunu kaçırmışım böyle bir şey de mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?