- 13 Mart 2009
- 67
- 1
- 39
sanırım anlaşılmadım.ben eltim konusunda vicdanen çok rahatım çünkü ben sadece eşimle iyi olayım gerisi umrumda değil diyen bi insan değilim yada değildim artık.o yüzden bırakın kayınvalide kayınpederi ona bile (ki kimse tarafından tasvip edilen bi aile değiller )o kadar iyi davrandım ki.bu bir kaçkere dile getirilmiş madem eğitimcisin kültürlüsün falan niye uğraşıyorsun gibilerinden.ben de öyle olduğum için çok candan davrandım kendi ailem falan tepki gösterdi ama dinlemedim madem akraba olacağız iyiylik en güzeli dedim.ama aldığım karşılıkları siz yaşasaydınız siz de mecburen mesafe koyardınız.sonrasında asla kötü davranmadım ve uğraşmadım.sadece mesafemi koydum.
ve yine anlaşılmadığım nokta şu eltim beni ilgilendirmiyor.benim için önemli olan nişanlımın ailesi ben onlara çok değer verdim onların yaptıkları korkak gibi çark etmeleri beni üzüyor.ve bu konmda onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum.içimden kızarken rol yapamıyorum.onlarla kötü olmak da istemiyorum.daha ben nişanlıyken benimle uğraşılıyorsa evlenince neler yaşarım diye korkuyorum.ve ne bileyim ben kavgadan gürültüden korkan bi insanım o yüzden her seyi bırakmak bile geçebiliyor içimden .
öyle işte korkuyorum .buraya yazdım çünkü bu konumda nişanlımın ailesine nasıl yaklaşmalıyım nişanlımla bunları paylaşmalı mıyım paylaşmamalıyım gibi.
kafam karıştı.
mesajlar için teşekkürler...........................
ve yine anlaşılmadığım nokta şu eltim beni ilgilendirmiyor.benim için önemli olan nişanlımın ailesi ben onlara çok değer verdim onların yaptıkları korkak gibi çark etmeleri beni üzüyor.ve bu konmda onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum.içimden kızarken rol yapamıyorum.onlarla kötü olmak da istemiyorum.daha ben nişanlıyken benimle uğraşılıyorsa evlenince neler yaşarım diye korkuyorum.ve ne bileyim ben kavgadan gürültüden korkan bi insanım o yüzden her seyi bırakmak bile geçebiliyor içimden .
öyle işte korkuyorum .buraya yazdım çünkü bu konumda nişanlımın ailesine nasıl yaklaşmalıyım nişanlımla bunları paylaşmalı mıyım paylaşmamalıyım gibi.
kafam karıştı.
mesajlar için teşekkürler...........................