- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
Musaka İstanbul’da eski eş de istanbulda. Ben kurcalayınca geleyim misafirliğe deyince yok mok ben İstanbul’da değilim dediİstanbul’da yaşamıyorum demişti.Ama bilemiyorum.6 ay olmuş evleneli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Musaka İstanbul’da eski eş de istanbulda. Ben kurcalayınca geleyim misafirliğe deyince yok mok ben İstanbul’da değilim dediİstanbul’da yaşamıyorum demişti.Ama bilemiyorum.6 ay olmuş evleneli.
Ya biz nasıl azıcık daha bilgi alamadık ki muso da akıllı ser verdi sır vemediMusaka İstanbul’da eski eş de istanbulda. Ben kurcalayınca geleyim misafirliğe deyince yok mok ben İstanbul’da değilim dedi
Büyükşehir olduğu kesin. arabasız bi yerden bi yere gidemiyor, oğlunun koleji 150 bin lira. küçük bi dükkan kirası 8 bin tl alıyor , İlçelerden bahsediyor ablası bi ilçede annesi bi ilçede vs, kiralar da çok yüksek koca içgüveysi gitmiş o yüzdenMusaka İstanbul’da eski eş de istanbulda. Ben kurcalayınca geleyim misafirliğe deyince yok mok ben İstanbul’da değilim dedi
Jsjs bende olcam gülerim yani, konu sahibi olmadan, olduğunda da 3-5 cümle 211 sayfa yazdırdı muso bizeBunca yazılanı okuyup, kıs kıs gülmüyorsa ne olayım :)
Bence bu yenge adamı boşadıktan sonrası. Kıyamam muso bişey alamamış kiMusakanın kocası boşanmadan sonra
Valla ilerde iletişim fakültelerinin sosyal medya tez konularına bile gircek bu konu böyle giderseJsjs bende olcam gülerim yani, konu sahibi olmadan, olduğunda da 3-5 cümle 211 sayfa yazdırdı muso bize
Musomun hakkıdır. Tez konusuna başlık olmasından nolsun Musom benim. bak kopamadık sayfalardan çıkamıyoruz. Elim yüreğimde tülaaayyy modunda musoyu bekliyorumValla ilerde iletişim fakültelerinin sosyal medya tez konularına bile gircek bu konu böyle giderse
Bizi de sosyologlar incelesin bencePsikoloji alanında da ders niteliğinde :)
Hey dostum lanet olası federaller bile inceleyebilirBizi de sosyologlar incelesin bence
Bunca yazılanı okuyup, kıs kıs gülmüyorsa ne olayım :)
Ben hiç banlanmadim, bir aydınlatır mısın beni ne yapınca banlaniyoruz?Muso 11.37 de yine girmiş , yönetime rica edelim erken açsınlar banını yaaaaa
Ben hiç banlanmadim, bir aydınlatır mısın beni ne yapınca banlaniyoruz?
Musakka reis nerdesin
Anladım kuzum, o zaman van yemem an meselesi deseneBiriyle tartışırsan polemikten ban yiyorsun sataşanla aynı cezayı alıyorsun bir de.
Üslup cezası var : hakaret ve aşağılayıcı tavır alınca banlanıyorsun
Bunlar en çok alınan ve aldığım cezalar
Diğerleri konuyu silersen ceza alıyorsun, ‘kuzenim yazdı’ dersen ceza alıyorsun.
Üyeler hakkında konu açarsan ceza alıyorsun,
geyik yaparsan ceza alıyorsun.
Anladım kuzum, o zaman van yemem an meselesi desene
Tamam kuzum sana güveniyorum :)Allah korusun ama kurşun ata ata biter ban da yata yata bir gün biter, raaat ol