H
handeyavas
Ziyaretçi
- Konu Sahibi handeyavas
canım benim dibe vurmak yok dimdik durup yola devam etmek var. sen dibe vurdum dersen tepene çıkan çok olur. bende senin dediğin gibi ne aptalmışım ciğeri 5 para etmez birine (( benim babam yok artık siz benim babam saylırsınız bir derdim olduğunda siz bana yardımcı olursunuz )) dediğimde arkamdan söylenen (( ne babası ya ha ha ha)) söylediğim şey arkamdan alay konusu olmuş yani bu kadar bencil insanlara saygı ve sevgi duyup saygının ve sevginin anlamını kirletemem.handeyavas okkadar guzel ifade etmissinizki herseyi
ben iste o aptallardandim sevgi saygi diye diye dibe vurdum seni tanimak hayat dersi almak isterim
ah bu yazdiklarini evlenmeden once okusaydimda bukadar aci dekmeseydim
eşim ve akrabaları sağolsunlar beni hep uyardılar aman dikkat et bunlar böyle insanlar önlerinde ölüyorum desen ellerini uzatmazlar.
şuan ayakta durabiliyorsam dimdik kendime saygımdandır. bir ara sersemlemedim değil ama ayağa kalkmasını bildim.
kendi kendime (( kimlerden sevgi istediğine bir bak kimler için üzüldüğüne bir bak kendine gel ayağa kalk güçlü ol ki onlara derslerini ver hatta hiç muhatap olma)) dedim. şimdi senede bir 10gün oda eşime olan saygımdan dolayı hoş gittiğimizde eşim nerden geldim bin pişman oldum diyor ama ben eşime bu dünyada tek akraban onlar değil seni dört gözle bekleyen bir anneannen teyzen kuzenlerin var boş veeeeeer diyorum.
insanlara değerinden fazla değer verirsek kendimiz değersiz kalırız o yüzden hak edene hak ettiği şekilde davranmak lazım