- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Kadını canından bezdir mis sinir krizi gecirtmis kadının da şu aşama da sağlıklı düşündüğünü dusunmuyorumBence cicim ayındalar. Bunlar boşanalı 2 yıl olmuş, 8. Ayda evlenmişler ilişkilerinin, eğer önceden tanışmıyorlarsa ki bence tanışıyor olabilirler,musakka aldatıldığından şüphelenmiş ama kanıtlayamamış, hızlıca sorunsuz kısa vadede boşanmış adam bundan.
8 aylık evlilikte de çocuk düşünmeleri garip geldi bana. Birbirlerini ne kadardır tanıyorlar, yeni gelinde daha genç.
Ohaa böyle düşünmedim bak, doğru diyosun. Benim gözü açılmamış gül goncası musom nasıl baş etsin şimdi bu yengeyleFenomenler bebek yapmak zorunda,bebek takipçi artırıyor hamileyim takipçim artacak diyeni bile var.
Bebek olunca hamileliği baby showeri cinsiyet partisi hamile kıyafetleri doğumu diş çıkarması vs vs
Fenomenlerin çocuklarının bi kullanım zamanı var 2 yaşına basınca yenisini yapıyorlar.
O yüzden yenge cocuk yapacak.
Adam zengin değil öyle olsa kadının evine geçmezdi villa da otururlardı.
Kadınlar nasıl elde edilir iyi biliyor ama o bir gerçek.
Yani senelerdir devlete hizmet etti babam evimiz yok çevremde senelerdir çalışıp dikili ağacı olmayan var genç yaşta ev sahibi olması bana çok iyi bi vibe vermediValla ben e devletten tapu görmeden kimsenin evine inanmıyorum çünkü bu konuda çok yalan gördüm.
Kim?Peki genç yaşında nasıl ev sahibi olmuş ? Bende orasını anlamadım
Bence cicim ayındalar. Bunlar boşanalı 2 yıl olmuş, 8. Ayda evlenmişler ilişkilerinin, eğer önceden tanışmıyorlarsa ki bence tanışıyor olabilirler,musakka aldatıldığından şüphelenmiş ama kanıtlayamamış, hızlıca sorunsuz kısa vadede boşanmış adam bundan.
8 aylık evlilikte de çocuk düşünmeleri garip geldi bana. Birbirlerini ne kadardır tanıyorlar, yeni gelinde daha genç.
Fenomenler bebek yapmak zorunda,bebek takipçi artırıyor hamileyim takipçim artacak diyeni bile var.
Bebek olunca hamileliği baby showeri cinsiyet partisi hamile kıyafetleri doğumu diş çıkarması vs vs
Fenomenlerin çocuklarının bi kullanım zamanı var 2 yaşına basınca yenisini yapıyorlar.
O yüzden yenge cocuk yapacak.
Adam zengin değil öyle olsa kadının evine geçmezdi villa da otururlardı.
Kadınlar nasıl elde edilir iyi biliyor ama o bir gerçek.
Adamın şimdiki eşi kadının evi varmış da adam oraya geçmiş ya
İşte kadına dair birşey öğrenemedik ki kaç yıldır bu işi yapıyor o evi ne zaman aldı. Bunlar önemli. 5-6 yıl önce aldıysa normal, şimdide fenomenlikten kazanıyor. Bence eskiden daha ulaşılabilirdi fiyatlar o sırada almıştır.Adamın şimdiki eşi kadının evi varmış da adam oraya geçmiş ya
Çok zengin olsa kadının evine gitmezdi adam yakışıklı muhtemelenKadın bebek peşinde ama ya cidden zengin bu adam ya da çok yakışıklı kimse vazgeçemiyor. Ben anlamadım.
Şu 2 yıl öncesine kadar ev almak çok kolaydı yaİşte kadına dair birşey öğrenemedik ki kaç yıldır bu işi yapıyor o evi ne zaman aldı. Bunlar önemli. 5-6 yıl önce aldıysa normal, şimdide fenomenlikten kazanıyor. Bence eskiden daha ulaşılabilirdi fiyatlar o sırada almıştır.
Eski karıya hırs yapıp bile çocuk yapabilirKadını canından bezdir mis sinir krizi gecirtmis kadının da şu aşama da sağlıklı düşündüğünü dusunmuyorum
Bu adam ticaretle uğraşıyor kesin. Beyaz yaka değil. Kazancı bence kötü değil. Double etki var. Yenge kıyameti kopartır tüm parasını oğlana harcarsa doğal olarak.Çok zengin olsa kadının evine gitmezdi adam yakışıklı muhtemelen
Evet adamın ne iş yaptığı tahminlerine geldikBu adam ticaretle uğraşıyor kesin. Beyaz yaka değil. Kazancı bence kötü değil. Double etki var. Yenge kıyameti kopartır tüm parasını oğlana harcarsa doğal olarak.
Bu adam ticaretle uğraşıyor kesin. Beyaz yaka değil. Kazancı bence kötü değil. Double etki var. Yenge kıyameti kopartır tüm parasını oğlana harcarsa doğal olarak.
Şu 2 yıl öncesine kadar ev almak çok kolaydı ya
Yeni eş bu kadar iyi durumdaydı o zaman bu adamda ne buldu gerçektenBence bu adam çok kazanmıyor. Evlendiğinde babasının evine geçmiş. Nerdeyse temiz 10 yıldır çalışıyor ama ev alamamış kendine. Başka evde yaşarken hopp yeni eşin evine taşınmış.
Yeni eşi de özel üniversitede okumuş, evi özel dekore edilmiş riymiş. O adam da yakışıklı değildir, ben saçları dökülmüş bir tip bekliyorum.
Kesin bu hesabı açtığı akşam evde patlican musakka pişirip yiyordu.Evet adamın ne iş yaptığı tahminlerine geldikkatılıyorum ticaret yapıyor bence de hatta musakkak ismini nereden aldı musakkak eski eşin en sevdiğu yemek
Ya saçları dökülmüş bir tipe güldümBence bu adam çok kazanmıyor. Evlendiğinde babasının evine geçmiş. Nerdeyse temiz 10 yıldır çalışıyor ama ev alamamış kendine. Başka evde yaşarken hopp yeni eşin evine taşınmış.
Yeni eşi de özel üniversitede okumuş, evi özel dekore edilmiş riymiş. O adam da yakışıklı değildir, ben saçları dökülmüş bir tip bekliyorum.
Belki adamın evli olduğunu boşandığını bilmiyordu ilk başta sonra öğrenmiştir. Kapıldı gitti belki.Yeni eş bu kadar iyi durumdaydı o zaman bu adamda ne buldu gerçekten
keşke kullanıcı adı köfte olsaydıKesin bu hesabı açtığı akşam evde patlican musakka pişirip yiyordu.
Evet çok kazanıyor olsaydı ilk boşandıklarında bir süre aynı evde yaşamışlar ayrı eve çıkardı dicem ama çocuk alışma süreci diye de aynı evde kalmış olabilirler bir vakitBence bu adam çok kazanmıyor. Evlendiğinde babasının evine geçmiş. Nerdeyse temiz 10 yıldır çalışıyor ama ev alamamış kendine. Başka evde yaşarken hopp yeni eşin evine taşınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?