- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
Öyle çok var sosyal medyada
Musonun ki de tutar ama bak konusu bile tuttu star ışığı var hatun da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle çok var sosyal medyada
Kesinlikle bir ışık var burada öyle her konuya pek bakmam burada kaldımMusonun ki de tutar ama bak konusu bile tuttu star ışığı var hatun da
Hayır vazgeçilemiyor birde 3 gündür elimi verdim kolum kapıldı ya kadın gitti banı yedi mışıl mışıl uyuyor sosyolojik durumu bize kaldıDalga yorumlarını destek sanıyor garibim ama tutar bence sayfa açsa konusu bile kk all star a girdi.
Lütfen düşmanla iş birliği yapmayalım burda Musoyu tutacağız. Muso bize güvendi konu açtı. Yeni gelin ne yaptı bizim için derdini anlattı mı hiç ?
Ama ben yengeciyimLütfen düşmanla iş birliği yapmayalım burda Musoyu tutacağız. Muso bize güvendi konu açtı. Yeni gelin ne yaptı bizim için derdini anlattı mı hiç ?
Ama begüm bu kadın bu kültürde yetişmiş, doğrusu kalıplaşmış. Çevresinden aldığı akıllar yıllardır bu şekilde. İyice çöreklenmiş içine. Kv desen bir yandan gaz vermiş, adam yengeyi bulana kadar gayet evli modunda takılmış. Burda tanımadığı insanlar musoya akıl verse ne olur bu kadının çevresi buymuş ve bu aşılanmış ona yıllardır. Sana bana ters geliyor ama muso gerçekse ben çokta garipsemiyorum böyle olmasını.
Kaç gecedir uykusuzuz yahuHayır vazgeçilemiyor birde 3 gündür elimi verdim kolum kapıldı ya kadın gitti banı yedi mışıl mışıl uyuyor sosyolojik durumu bize kaldı
Cicim ayları daha dimiBen de pek garipsemiyorumki bu yüzden en eğlenen benim
Ay o pısırık kocası, yeni gelinden korkuyor. Korkmasa musakka ile görüşür. Şurda onlarında üç yılı var. O adam şimdi yeni kadına modern adam profili çiziliyor. Daha evleneli 8 ay olmuş, çocuk yapcaklarmış. O çocuk doğsun, musakkaya yaptığının aynısını yapacak. Ama çocuk vs olmazsa, 10 seneye adam azıcık çöksün boşanır, musakkaya gider kendine baktırmak için. Yeni gelin bu adama öyle musakka gibi bakmaz. Yeni gelin bu adama böyle kendi ayakları üzerinde duruyor, sessiz, canlı, neşeli diye iyi geliyor. Bunalsın hop bıkacak.
Kesinlikle buna katılıyorum. Musakkanın tam tersi bir kadın yenge şuan cazip geliyor.Ben de pek garipsemiyorumki bu yüzden en eğlenen benim
Ay o pısırık kocası, yeni gelinden korkuyor. Korkmasa musakka ile görüşür. Şurda onlarında üç yılı var. O adam şimdi yeni kadına modern adam profili çiziliyor. Daha evleneli 8 ay olmuş, çocuk yapcaklarmış. O çocuk doğsun, musakkaya yaptığının aynısını yapacak. Ama çocuk vs olmazsa, 10 seneye adam azıcık çöksün boşanır, musakkaya gider kendine baktırmak için. Yeni gelin bu adama öyle musakka gibi bakmaz. Yeni gelin bu adama böyle kendi ayakları üzerinde duruyor, sessiz, canlı, neşeli diye iyi geliyor. Bunalsın hop bıkacak.
Cicim ayları daha dimi
Muso da onu bildiği için bırakmıyor ya işte oğlanı devamlı neye yolluyorMuso bıraksa bi cicim ayı olacak da
Kesinlikle buna katılıyorum. Musakkanın tam tersi bir kadın yenge şuan cazip geliyor.
linki verse de önce bi influnsır yengenin hesabını kapatsak musom yürüyecek de işte , vermiyi linkiMusonun ki de tutar ama bak konusu bile tuttu star ışığı var hatun da
linki verse de önce bi influnsır yengenin hesabını kapatsak musom yürüyecek de işte , vermiyi linki
(şansımı deniyom, böyle dersem verir belki çok merak ediyom influnsır yengeyi)
En son bir mesaj attı gitti ya üyelik iptali istedi.beni manupule ettiniz mesajı.onu kesinlikle musakkanin yazdığını dusunmuyorum ..bu akılları hep başkasından alıyor ama yanlış yönlendiriyor lar ne yazikkiEvet, akraba diye bende düşündüm. Değişik bir kadın, yani saf değil, ama kendi hakkını korumayı bilmiyor. Kayınvalidenin kızı yok, kendine baktırıyor işte böyle böyle musakkaya.
Ama musakkanın aklı başına gelmez. Annesi, ablası varmış. Herhalde buradaki gibi mantıklı akıl vereni vardır. İmkansız akıl vereni olmaması. burada o kadar okudu etti yazılanları, yine aynı şeyleri yazdı durdu. Bu değişmez artık bu saatten sonra.
Cicim ayları daha dimi
Kadın bebek peşinde ama ya cidden zengin bu adam ya da çok yakışıklı kimse vazgeçemiyor. Ben anlamadım.Bence adam değil yenge bırakacak. Bi süre sonra ben ne yapıyorum ne gerek var böyle bir adamı beslemeye diyecek. Hele yaş 30 a gelsin. Sonra adam da Musoya gidip kendine baktıracak.
Kadın bebek peşinde ama ya cidden zengin bu adam ya da çok yakışıklı kimse vazgeçemiyor. Ben anlamadım.
Peki genç yaşında nasıl ev sahibi olmuş ? Bende orasını anlamadım