- 22 Mayıs 2012
- 10.779
- 29.723
- 798
Yanlış biliyosun, muso bacım pişatese giden kendine dikkat eden birisi lütfenBen musoyu kilolu diye hatırlıyorum. Kesinlikle korse takmamalı. Eski eşi yanındaki influencer fit eşine bakınca neleri kazandığını tekrar hatırlamalı.
Zaten resmi boşanma gerçekleşince imam nikahı da düşmüyor mu? yoksa boş ol demediği müddetçe imam nikahı devam ediyor muymuş?Böyle bir kadın en kötü imam nikahını bozdurmazdı.
Musakka gelirse olabilir
İçi içini yiyor kesin. Ama neden banlandı hala anlamadımGelecek o ban bitsin üyelik kapattığında da gelecek dedim geldi. Ban süresinde de online oluyor zaten o bizi bırakamaz
Zaten resmi boşanma gerçekleşince imam nikahı da düşmüyor mu? yoksa boş ol demediği müddetçe imam nikahı devam ediyor muymuş?
ay merakımdan sordum
İçi içini yiyor kesin. Ama neden banlandı hala anlamadım
Musomu diyete sokuyoruz. Onu baştan yaratıp, yeni talipler bulup eski kocayı ve influencer yengeyi çatır çatır çatlatacağız kıskançlıktan.Ben musoyu kilolu diye hatırlıyorum. Kesinlikle korse takmamalı. Eski eşi yanındaki influencer fit eşine bakınca neleri kazandığını tekrar hatırlamalı.
Kim yaptıysa ayıp etti Muso bacımaEvet Ya neden banlandı erkek üye mi acaba hakaret ya da polemik de yok
Kim şikayet etti ortaya çıksın ? Yoksa yeni eş üye de o mu şikayet etti ? Aklımda deli sorular
Evet Ya neden banlandı erkek üye mi acaba hakaret ya da polemik de yok
Kim şikayet etti ortaya çıksın ? Yoksa yeni eş üye de o mu şikayet etti ? Aklımda deli sorular
Muso Fanclub olduk çıktık sonunda. Yakında yeni entrikalarını Instagram'da takip edeceğiz:))Musomu diyete sokuyoruz. Onu baştan yaratıp, yeni talipler bulup eski kocayı ve influencer yengeyi çatır çatır çatlatacağız kıskançlıktan.
Begüm kız amme hizmeti yaz buraya da herkes feyz alsın senin taktiklerdenBence sahte hesaptı ben mesaj atıyordum. Hiç beni takmıyordu. O kadar akıl verdim hiç cevap yazmadı
Sağolsun güzel bi özet yollamış, okudum da rahatladım az buçuk
Musomu diyete sokuyoruz. Onu baştan yaratıp, yeni talipler bulup eski kocayı ve influencer yengeyi çatır çatır çatlatacağız kıskançlıktan.
E iyi o da bi gelişme bu potansiyel içinNe kadar ileri gittiğini mi merak ettiniz? 200 sayfa boyunca hiç ilerleyemedi merak etmeyin.
Bence sahte hesaptı ben mesaj atıyordum. Hiç beni takmıyordu. O kadar akıl verdim hiç cevap yazmadı
Onu yapsa evinden olur Muso. Kv eve erkek sinek bile sokmayacaksan otur demişZaten yeni eşle uğraşmak yerine bunları yapsa hem kafası dağılır hem talipleri artar. Yeni eş bu sefer derdine düşer Muso’nun
Onu yapsa evinden olur Muso. Kv eve erkek sinek bile sokmayacaksan otur demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?