Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi kız, sabahları sürünerek kalkıyorum zaten. 2 sabahtır musoya söyleniyorum. Uykusuz bıraktı beni zalımmmmMuso olsaydı şimdi uyku muyku kalmamıştı
Yok adam eğer adamsa çocuğu ve annesine böyle bir şey yaptırmaması lazımDüşünsenize çıtır gelin hakkı olan evi basıp bunları kapı dışarı ediyormuş sonuçta artık ailenin gelini o . Evde onun oturması lazım :)gıkın çıkmasın patlıcanlı musakka kadın iyilik yapmış sana
3 gündür sağolsun hepimiz uykusuzuz bana iyi geliyordu ama ya hamileyim ve geceleri uyuyamıyorum muso sağolsun zaman geçiyorduVallahi kız, sabahları sürünerek kalkıyorum zaten. 2 sabahtır musoya söyleniyorum. Uykusuz bıraktı beni zalımmmm
Ah kiyamammm kuzum benim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin3 gündür sağolsun hepimiz uykusuzuz bana iyi geliyordu ama ya hamileyim ve geceleri uyuyamıyorum muso sağolsun zaman geçiyordu
Muso rahat durmazsa hakkıdır adamın onu yapmak. Ben desteklerim şahsen Musoyu severim ama yiğidin hakkı yiğide. Huzurları kaçsın diye çocuğu vereceğim diye rest çekti adamda hazırla eşyaları babannesine götüreceğim orda bakarız dedi. Alıcam çocuğu dedi bizim muso salya sümük nolduğunu şaşırdıYok adam eğer adamsa çocuğu ve annesine böyle bir şey yaptırmaması lazım
Amin canım inşallahAh kiyamammm kuzum benim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet doğru bu yönden bakmadım haklısınızMuso rahat durmazsa hakkıdır adamın onu yapmak. Ben desteklerim şahsen Musoyu severim ama yiğidin hakkı yiğide. Huzurları kaçsın diye çocuğu vereceğim diye rest çekti adamda hazırla eşyaları babannesine götüreceğim orda bakarız dedi. Alıcam çocuğu dedi bizim muso salya sümük nolduğunu şaşırdı
Bu devirde böyle eski koca bulunmaz telefon faturası çocuğun her türlğ madradı 150 binlik okulu da dahil aidat aklına gelen herşey eski koca tarafından karşılanıyor birde nafaka veriyor birde ev vermiş otursunlar diye, musoda allahtan belasını aramaması lazım.Evet doğru bu yönden bakmadım haklısınız
ı ıh sen gelin değilsin. Asıl gelinin çocuuna Köfte yapıcan , donunu da yıkıycan . Rutinleri de bozmuycan . yerini bil. o eteği kısa elbiseli fotonla zati kaynanan eşe dosta da göstermez seniBak şimdi aklıma kürt düştü. Bende eskiden evli olan çocuklu boşanmış adamla evlendim. İlk eş bir erkek evlat doğurmuş. Benim çocuğum olmuyor. Gelinlik makamına eremedim mi?
Kendimi bir şey zannetmiyeyim
Peki canım ben susup oturayımı ıh sen gelin değilsin. Asıl gelinin çocuuna Köfte yapıcan , donunu da yıkıycan . Rutinleri de bozmuycan . yerini bil. o eteği kısa elbiseli fotonla zati kaynanan eşe dosta da göstermez seni
Ben cidden soruyorum ama bunu. Hani resmi nikah bitti boşandılar diyelim ama 3 defa boş ol demedi. Evlilikleri devam ediyor sayılıyor mu dini yönden3 kere demeseydi, devam ederdi nikahları
Valla çok doğru gerçekten yeni eş de kötü değil adamın yapsa bin türlü fenalık yaparBu devirde böyle eski koca bulunmaz telefon faturası çocuğun her türlğ madradı 150 binlik okulu da dahil aidat aklına gelen herşey eski koca tarafından karşılanıyor birde nafaka veriyor birde ev vermiş otursunlar diye, musoda allahtan belasını aramaması lazım.
Bak şimdi aklıma kürt düştü. Bende eskiden evli olan çocuklu boşanmış adamla evlendim. İlk eş bir erkek evlat doğurmuş. Benim çocuğum olmuyor. Gelinlik makamına eremedim mi?
Kendimi bir şey zannetmiyeyim
Tabi tabi kv ye bile yüz vermiyor yenge asil kadın neme lazım. Akıllı da baya. Çekmiş almış adamı ne kv derdi var ne bişey bebek yapacaklarmış veliahtı doğurur şimdi. Bizim musoda derdine yansın.Valla çok doğru gerçekten yeni eş de kötü değil adamın yapsa bin türlü fenalık yapar
Çok merak ettim nolmuştuHoş buldum canım ben de sevindim sizi gördüğüme durduk yere ban yedik polemikten,
dava da açmamış, üyeliğini iptal ettirip kaçmış olan yine bana oldu