- 22 Mayıs 2012
- 10.778
- 29.718
- 798
Sende zaten art niyet mi iyi niyet mi anladığın için ona göre seçiyosundur. Musonun çenesinden nolcak allah aşkına. Adam resti çekmiş hemen salya sümük birbirine geçmiş dişli olsa böyle mi olurduEski eş muso gibi olsaydı çok net çocuğuna dışarıda görüş derdim eşime. Bu ne Bee karın ağrısı gibi kadin. Bizimki de bir miktar muso gibi ama öyle çeneleşemez. Bir şeyi ister ben uygun görürsem yapılır, uygun görmezsem istediğiyle kalır.
Aynen öyle kuzumE haliyle. Eve giren çıkan para belli, dış kapıya mandal olmayanların inisiyatif alabildiği bi yerde görülmüş değil. Millet anasını babasını karıştırtmıyor, eski eş kimmiş?
Çok afedersiniz ama ben 3 yıl önce, bir kaka için hastaneye 3 bin TL vermiş insanımSende zaten art niyet mi iyi niyet mi anladığın için ona göre seçiyosundur. Musonun çenesinden nolcak allah aşkına. Adam resti çekmiş hemen salya sümük birbirine geçmiş dişli olsa böyle mi olurdu
Accessin toşbil geçtiği mesajları gerçek sanıyoDestek mesajları nerde muso sayfalardır okuyorum ben hiç göremedim.
Hayal aleminde yaşıyor bazı Musolar
Dur beynimde canlanmadı olay örgüsü nasıp yaÇok afedersiniz ama ben 3 yıl önce, bir kaka için hastaneye 3 bin TL vermiş insanım
Ne olmamış ki bacım, lütfen şu dk dahil oldum demeAy nolmus nolmus
Yazıkkk kız.Accessin toşbil geçtiği mesajları gerçek sanıyo
O kadar uyardım, bi kedi fotolu kadın bile seni kandırıyor sen hayatındaki o beni seviyor dediğin insanları gözden mi geçirsen, bi kabullenemediAccessin toşbil geçtiği mesajları gerçek sanıyo
Kedi fotosunun başına da gelmeyen kalmadı dün agshhdhdO kadar uyardım, bi kedi fotolu kadın bile seni kandırıyor sen hayatındaki o beni seviyor dediğin insanları gözden mi geçirsen, bi kabullenemedi
ahahahaha yaa çok tatlıydı değiştiremedikçe çıldırdıKedi fotosunun başına da gelmeyen kalmadı dün agshhdhd
haklısın deyip giydiriyolar ironiden anlamadığı için teşekkür ediyoDestek mesajları nerde muso sayfalardır okuyorum ben hiç göremedim.
Hayal aleminde yaşıyor bazı Musolar
Çocuğun bizde olduğu bir hafta sonu karnım ağrıyor dedi çocuk. Baktım için için ağlıyor. Hemen hastaneye götürdük. Tahliller , ultrason falan her şey temiz. Doktor kaka katılmamış bir şurup vericem 2 güne rahatlayacak dedi.Dur beynimde canlanmadı olay örgüsü nasıp ya
aşkım sana yakışan bir foto var elimde kullanmak istersenProfil foto mu kendi fotom yapsam mi acabaicince kafa gidiyo benim bxbxbxbxb
İçirmemişler mi çocuğa pess. Yazık olan çocuklara oluyor ben ona üzülüyorumÇocuğun bizde olduğu bir hafta sonu karnım ağrıyor dedi çocuk. Baktım için için ağlıyor. Hemen hastaneye götürdük. Tahliller , ultrason falan her şey temiz. Doktor kaka katılmamış bir şurup vericem 2 güne rahatlayacak dedi.
Pazar akşamı bıraktık çocuğu, pazartesi sabahı annanesi aradı, çok karnı ağrıyor hastaneye götüreceğim dedi.
Eşim de ben götürdüm, istiyorsanız götürün dedi.
Götürmüşler orada da bir sürü tetkik tahlil vs. Apandisit şüphesiyle yatirmislar hastaneye. 1 gece yattı hastanede, sonuç hiç bir şey yok ve taburcu ve giden 3 bin TL.
Sonraki hafta çocuk bize geldi, çantasında bizim götürdüğümuz doktorun verdiği surup.
O şurubu çocuğun ağzına dayayasim geldi o an.
Muso güreşe doymuyor, bizim suçum yokMesaj sayısı 4 K ne yaptınız siz ya böyle. Dönüp dönüp bir daha mı vuruyorsunuz ne yapıyorsunuz
Kadını stalklamaktan açıp bir iki bir şey okumaya fırsatı kalmıyor ki azıcık algıları açılsahaklısın deyip giydiriyolar ironiden anlamadığı için teşekkür ediyo
bakıyoruz ölmemiş hala eşşek gibi bakacaklar diyo bi daha vuruyoruz sonra kayınvalidem eşim diyo yine vuruyoruzMesaj sayısı 4 K ne yaptınız siz ya böyle. Dönüp dönüp bir daha mı vuruyorsunuz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?