Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
aynen burdan friends setinden jennifer anniston havası veriyo ki ilk öyle sandımJadi be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen burdan friends setinden jennifer anniston havası veriyo ki ilk öyle sandımJadi be
Aşko senden de spidinin totosunu dişlemen beklenirdi zaten asgshahj çok tatlıJadi be
Şuna begenmedim emojisi atacaktm da kıyamadım bBoydan kaybediyorum bxbzhxccuceyim ben
Oha d.tum kalkicak bdhdhdh iste bi 20 santim daha olaydi belki bicacik olursumaynen burdan friends setinden jennifer anniston havası veriyo ki ilk öyle sandım
Sahiden ilk baktığımda dizi karakteri sandımJadi be
Bende at disi gibi dis var anacim dislemem tehlikekli bwnim bxvxvxgAşko senden de spidinin totosunu dişlemen beklenirdi zaten asgshahj çok tatlı
Muso bak pasta konsepti güzelmiş şehzademize yap bir dahaki dogumgunune. babasini da cagir bizi de cagir access gelip disler ama totosunuBende at disi gibi dis var anacim dislemem tehlikekli bwnim bxvxvxg
Kadın ne güzel kayınvalidesini karşısına alıp "eski gelini tutuyor beni de atıyor " şeklinde mağduru oynamış. ESKİ EŞİN şimdi daha da kenetlenmiştir EŞİNE. Bunları düşünürken kafamda çalan şarkıyı aşağıya bırakıyorum. Özellikle dikkat edilmesi gereken dakikaları belirttim.
1:24 - 1:29
Kafama guzel degistirmeyi beceremiyorumhdhdhhs ayh olcem
Devir kötü kolla dötüMuso bak pasta konsepti güzelmiş şehzademize yap bir dahaki dogumgunune. babasini da cagir bizi de cagir access gelip disler ama totosunu
Export raki vxvxvxvxgNe ictin yahu
Bu ne öfke dolu bir cümle bitiriş şekli ya.ben tek başıma yapmadım bucocugu
Afiyet olsun, yakisirExport raki vxvxvxvxg
Gobek bile attim kendi kendime gsgsgAfiyet olsun, yakisir
Yarin bu yazılanları mutlaka oku tamam mi tepkini acayip merak ediyorumGobek bile attim kendi kendime gsgsg
yarın gidemde içemGobek bile attim kendi kendime gsgsg
A6 buldigum kedi cok salak suratli bu sefer hxhxhxh krize girdimGobek bile attim kendi kendime gsgsg