- 19 Mayıs 2020
- 46.593
- 208.846
- 548
Bana daha çok he he deyip geçiyorlar, uğraşmaya değer görmüyorlar gibi geldi.Eski kocan böyle pısırık, kılıbık bir tip mi?
Sen bu adamı böyle azarlıyorsun ama başkası olsa çıldırır artık sinirden. İyi dayanıyor sana.
Telefon oğlanda olunca sen nasıl stalk yapacaksın?Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
Bana daha çok he he deyip geçiyorlar, uğraşmaya değer görmüyorlar gibi geldi.
Buna çok maruz kalınca bi süre sonra ya he he moduna geçiyorsun, bizim vaktimiz var ona daha.Adam birde sakince konuşup neden telefon almak istediğine dair açıklama yapmış. Bunca senedir tanıdığı kadının, inatçı fikir değiştirmez biri olduğunu anlayamamış. Sakince konuşuyor. Biz kadının karakterini anladık adam anlayamamış
Onu da istememiş ki.Kendi çocuğunun psikolojisini bozmuş.Altına kaçırmış çocuk.ya yorumları okuyana kadar ben olayı farklı anlamıştımizin vermedim küçük çocuğa yazınca ben de yeni çocuk yapmalarına izin vermedi sandım lan dedim noluyo
Onu da istememiş ki.Kendi çocuğunun psikolojisini bozmuş.Altına kaçırmış çocuk.
yok onu biliyorum hepsine hakimimOnu da istememiş ki.Kendi çocuğunun psikolojisini bozmuş.Altına kaçırmış çocuk.
O yüzden çocuğumun donlarını yıkayacak diyordu.Halbuki kirlileri çantasıyla geri gönderebilir kadın musoya.Bir aydınlanma geldi bana.Ay bir şey diyim mi, çocuğu tembihlemiş olabilir kadının koltuklarına işesin diye.
Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
O zaman adamın sesini nasıl duyacak?Kızım senin yerinde başkası olsa o telefonu aldırırdı. Çocuk babasıyla beraberken, böyle kuaför çıkışı ya da gezmedeyken görüntülü arar hava atardı. "Siz çocuk bakıyorsunuz ben geziyorum" diye havan olurdu.
O yüzden çocuğumun donlarını yıkayacak diyordu.Halbuki kirlileri çantasıyla geri gönderebilir kadın musoya.Bir aydınlanma geldi bana.
O zaman adamın sesini nasıl duyacak?
O kadın örse örse musonun başına çorap örer.Doğurur,çıldırtır musoyu.Muso, yeni gelinin oğluna don bile dikmesini bekler.
Musom benim.Sen iyi senaryo yazıyorsun biz yediğimizden değil seninle eğleniyoruz.Eski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Needy.Türkçesi var mı bilmiyorum ama böyle bir kadın.Duyar duyar bu var ya, ampul bile değiştirmiyordur eski eşinin gelip değiştirmesini bekler.
Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
Gözünü oy gözünüEski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?