Eski eşi suçluluk duyduğu için boşandıktan sonra bir süre eski evinden kopamamış.Evlenene kadar.Erkekler başka kadın akıllarına girince arkada bıraktıklarını unuturlar zaten.Yatak alamamış çünkü iç güveysi gitmiş.Suçluluk duysa bence oğlunu koltukta yatırmazilla çocuk odası döşesin demiyorum ama evin bir odası mutlaka boştur, oraya parası çok olduğu için ikeanın yataklı divanından alabilirmiş. Ya da yeni karısı çocukla uğraşmasın, ona iş yapmasın diye dışarıdan yemek söyleyebilirmiş. Eski karısı, yeni karısını arayıp telefonda çirkeflik yapıyor. Mutlaka musakkanın huyunu biliyordur, o telefon numarasının musakkada ne işi var. Ben olsam musakkaya asla bu bilgileri vermezdim.
Kesin bunun kocası garibanın tekiEski eşi suçluluk duyduğu için boşandıktan sonra bir süre eski evinden kopamamış.Evlenene kadar.Erkekler başka kadın akıllarına girince arkada bıraktıklarını unuturlar zaten.Yatak alamamış çünkü iç güveysi gitmiş.
Kendisi bizim kadar düşünmüyordur halini.Kesin bunun kocası garibanın tekiyeni eşe çok üzülüyorum, adam kesin kadını kafaladı.
Sizi bile aramak istemiyor artık.Sen sünnetteki dansı unut bence.Eski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Eski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Karısı ile kavga ettirmeye çalıştıkça sen kavga ediyonEski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Vallahi ya günlerdir perişan olduk.Kendisi bizim kadar düşünmüyordur halini.
Ha ordan konuşmuş ha senin telefondan ne fark eder. Arayınca açıp vercen eline işte . Ama senin korkun başka sen adamla iletişimi koparmak istemiyorsunEski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedimNe zaman aradı seni? Hem niye aldırmadın? Akıllı saat aldır bari.
Ya sen neden azıcık sakin ve tatlı konuşmuyorsun. Adamı çıldırtıyorsun bak iyice itiyorsun.
Kocam diye mi kayıtlıdır hala?Ha ordan konuşmuş ha senin telefondan ne fark eder. Arayınca açıp vercen eline işte . Ama senin korkun başka sen adamla iletişimi koparmak istemiyorsun
Sorun olmaz tabi senin için. Başka işin gücün hayatın mı var sanki? Ver telefonu çocuğa saatlerce konuşsun sana zarar etmez.Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
Şüphen mi var benim yok şahsenKocam diye mi kayıtlıdır hala?
Eski eşimle konustuk çocuğa telefon alacakmış ordan konuşuruz artık dedi sadece Wifi olcak dedi izin vermedim küçük çocuğa kavga ettik arkadaşlar
Influencerdan onay çıkmaz ona.Hani düğün yapıp anne baba fotoğrafı cektirecektiniz
Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
Influencerdan onay çıkmaz ona.
Ayh zaten adam biliyordur da ben olsam bu kadar alenen benim hiç arayanım soranım yok demezdim. Gerçi ben olsam zaten muso olmazdımOğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?