- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Neyi kaldıramayacak?O yeni sen eski.Bisey demiyorum ne yapayım gelsin kaldırabilirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi kaldıramayacak?O yeni sen eski.Bisey demiyorum ne yapayım gelsin kaldırabilirse
Anne baba olarak bir arada olcaz fotoğraflarımız olacak oyüzden dedimNeyi kaldıramayacak?O yeni sen eski.
Arkadaşım zor dediğin şey hukuken hiç zor değil, iş inada binerse çok farklı noktalara gider. Bence sen çocuğunun hayrına artık bu konuları kapat ve yoluna bak. Eski eşin de yeni eşiyle ne yapıyorsa yapsın. Bu şekilde çocukla babanın arasına mesafe koyarsın. Senin önceliğin çocuğun. Her attığın adımda, her söylediğin sözde çocuğunun iyiliğini/menfaatini düşünerek davran.Canım yanlış anlamazsan o biraz zor
Eşim... kayınvalidem.. kayinpederim...Düğün düşünüyorlar canım eşimin ailesi düşkün
O sünnet düğünü.Senin düğünün değil.Anne baba olarak bir arada olcaz fotoğraflarımız olacak oyüzden dedim
Sağolsunlar bana hep kızım dediler eksik etmediler kendi ailem gibilerEşim... kayınvalidem.. kayinpederim...
Orada takılı kaldık işte.Bir türlü aşamıyoruz.Eşim... kayınvalidem.. kayinpederim...
Onların oğulları evlendi artık. Başka bir kadına kızım diyecekler. Bir ağırlığın olsun kop o aileden artık.Sağolsunlar bana hep kızım dediler eksik etmediler kendi ailem gibiler
Sünnet düğünü ne Allah aşkına. Erkek çocuklarına sırf pipileri kesiliyor diye düğün mü yapacaksınız. Gerçi sizin sünnet düğün adı altında beyaz giyip ex kocanıza da damatlık giydirip yeni eşini kıskandırma planlarınız var gibi ama neyse ....Kayınvalidemler yaz başına sünnet düğünü yaptıralım diyordu kadın ne yapacak bakalım onunda gerçek yüzüne görcez bu saatten sonra
Yeni eş sünnet düğününe karnı burnunda gelse bir de beyazlar giyse offfffGerçek yüzünü görmeyi beklerken şişmiş karnını görürsün yaza kadar. Bu ümitvar ruh halin beni öldürüyor
Çocuğun sağında sen solunda o sopa yutmuş gibi duracaksınız işte bunu mu kıskanacak? Senin pazar gecesi yaşadığın kıskançlık krizinin binde birini yaşamaz ahsjdjfjfjAnne baba olarak bir arada olcaz fotoğraflarımız olacak oyüzden dedim
Kadın kocasıyla,oğluyla,kayınvalidesiyle,kayınpederiyle fotoğraf çektirirse çok bozulur yalnız.Sünnet düğünü ne Allah aşkına. Erkek çocuklarına sırf pipileri kesiliyor diye düğün mü yapacaksınız. Gerçi sizin sünnet düğün adı altında beyaz giyip ex kocanıza da damatlık giydirip yeni eşini kıskandırma planlarınız var gibi ama neyse ....
Allah'ım beni kaynana kıskanacak kadar yıkık yapma çok amin.Kadın kocasıyla,oğluyla,kayınvalidesiyle,kayınpederiyle fotoğraf çektirirse çok bozulur yalnız.
Oğulları karım demedikten sonra...Sağolsunlar bana hep kızım dediler eksik etmediler kendi ailem gibiler
Eltiler arasında bile sevilen olmak zor ki.Öbür gelin ne şanslı ya.Kısır gezmelerini atmış bunun üstüne buda hizmet etmekten memnun.Kızı gibi görüyorlar diye.Allah'ım beni kaynana kıskanacak kadar yıkık yapma çok amin.
Alemsin sesli guldumAy onu unutmuşum. Tabi canım kadın yüzünden rutinimiz bozuldu. Eskiden ne güzel sevişirdik bu kadınla evlendi benle sevişmiyor artık. Neymiş evlenmişmiş. Sanki evlilik bizim aşkımıza engel. Afsgaj
Boşandıktan sonra sevişmeler bitmiyor mu ya?Alemsin sesli guldum