- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 36
O zaman bekarla evlenseydi çocuklu adamla işi netSen çocuğunun her dediğini anında yapıyo msn herzamn?? Kadına ne ayrıca yapmak zorunda değil kocan olacak adam yapsın!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bekarla evlenseydi çocuklu adamla işi netSen çocuğunun her dediğini anında yapıyo msn herzamn?? Kadına ne ayrıca yapmak zorunda değil kocan olacak adam yapsın!
Ha kendi oğlu çok dinledi de kaynanayı, gelin dinleyecekCanım öyle kısa elbiseyle kaynanam sokmaz onu akrabalar var
3 lü dans etsinler bari.Adamı görecek adamı, nasıl özlemiştir şimdi djfjfkf
imam nikahı yaptık adliyeye gitmeden boşadı beni
Yavru adam bekardı zaten. Seni boşayınca direkt bekar olduO zaman bekarla evlenseydi çocuklu adamla işi net
Agagsgsgsg o da kaynanana soracaktı. O kafalar senin kafalar musakkacım.Canım öyle kısa elbiseyle kaynanam sokmaz onu akrabalar var
Adamı evliyken görmemiş, anasını eve alıp, başım ağrıyor diye kaçmış. Şimdi istediği kadar görmeye çalışsın.Adamı görecek adamı, nasıl özlemiştir şimdi djfjfkf
Musodan başka kayınvalideyi takan yok kiAgagsgsgsg o da kaynanana soracaktı. O kafalar senin kafalar musakkacım.
Kaynana denen oluşum herkesin hayatına etki edebiliyor sanıyor, ama çok yazık be Hayattan bi şey anlayamadan geçip gidecek gariban.Agagsgsgsg o da kaynanana soracaktı. O kafalar senin kafalar musakkacım.
Kaynanayi yer korkusundan bir tek sen dinlersin tatlım. O konuda sökmez minnoş kayınvalidenCanım öyle kısa elbiseyle kaynanam sokmaz onu akrabalar var
Romance seviyordur.Sevişmeye gelince başı ağrıyor.Adamı evliyken görmemiş, anasını eve alıp, başım ağrıyor diye kaçmış. Şimdi istediği kadar görmeye çalışsın.
Başının ağrısı gitmiş ama ne fayda. Tren kaçtı.Adamı evliyken görmemiş, anasını eve alıp, başım ağrıyor diye kaçmış. Şimdi istediği kadar görmeye çalışsın.
Eski eşim biz evliyken sürekli evi terk etti zaten mutlu değilim diyordu kavga ediyorduk tartışıyorduk kaynanam hep aramızı yaptı kaynanam hep eve geri döndürdü en sonunda çocuk beş yaşındaydı artık ayrılalım dedi mağdur etmem seni dedi zaten çocuk olduktan sonra hiç evi terk etmedi çocuktan önce hep evi terk ediyordu o yüzden çocuk yaptık evlilik düzelir diye özellikle kaynanam annem çocuk yapın dedi işte çocuk oldu biraz duruldu aramız rutine bağladı osura annem hep bizdeydi zaten eski eşim yoğun çalışıyordu geç geliyordu açıkçası annemle de araları zaman zaman geriliyordu annem biraz lafını esirgemeyen bir kadın kalbi temizdir ama benim kadar sakin değildir bir keresinde eski eşime senin çamaşırlarını kızım yıkıyor yemeğini kızım yapıyor diye çıkıştı işte sizin de dediğiniz gibi annem ev aldırmak istiyordu ama ev almadı ev alacak toplu parası olmadı ama annem de biraz üstüne gitti arada laf soktu oda ona dayanamadı en sonunda mutlu değilim dedi çocuk kendini ifade edebilecek yaşa geldi bitirelim dedi ben istemedim zaten ayrılmak bu sefer kaynanamda konuştu ama işe yaramadı dilekçeyle geldi eve imza attırmak içinSen nasıl razı geldin bu boşanmaya ya. Çekişmeliye neden getirmediniz?
Adamın derdi büyük ihtimal başka kadınlarla gezip tozmak, başkasıyla yatmaktı. Hoş ilk bulduğu ile evlenmiş o da garip. Hani boşanmayı da tam kabul etmemişsin hala, madem bunun yeniden evlenmesi dert olacaktı adama zamanında demedin mi bu ev dışında ne halt yersen ye geri evine dön diye.
Kocası yeni eşiyle dans ederken bari musoda kayınvalideyle dans etsin.Başının ağrısı gitmiş ama ne fayda. Tren kaçtı.
Adamı boşatıp tekrar nikahlanayım diye parçalanıyor, istediği olsa adamı yemeyip yanında yatacak. Kız bu neyin hırsı bırak bari başkası yesin agshshdhBaşının ağrısı gitmiş ama ne fayda. Tren kaçtı.
Musakka bu dünyaya fazla bence.Yeni gelin sünnet düğününe felan yollamaz ben size deyim ya da musakka yi koymazlar düğüne ikisinden biri ben size diyim