- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
Çocuğumu seviyorum gerekçesi ile mi? Evsiz nafakasız kalırım diye mi?Vazgeçtim vermekten sizidinliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğumu seviyorum gerekçesi ile mi? Evsiz nafakasız kalırım diye mi?Vazgeçtim vermekten sizidinliyorum
Düğün düşünüyorlar canım eşimin ailesi düşkünŞöyle gösterişli bir yer ayarla, baby shower, cinsiyet partisi yapamadığın ne varsa acısını çıkar. Böyle yemekli güzel bişe yaptır. Baş köşeye de kayınpederi oturt masada. Bizi çağırmazsan darılırım.
Kirvesi olacak değil ya.Kocasının yanında gelecek düğüne.Hem belki bir süprizi vardır size.Kayınvalidemler yaz başına sünnet düğünü yaptıralım diyordu kadın ne yapacak bakalım onunda gerçek yüzüne görcez bu saatten sonra
Gerçek yüzünü görmeyi beklerken şişmiş karnını görürsün yaza kadar. Bu ümitvar ruh halin beni öldürüyorKayınvalidemler yaz başına sünnet düğünü yaptıralım diyordu kadın ne yapacak bakalım onunda gerçek yüzüne görcez bu saatten sonra
Ben çocuğumu versemde eski eşim beni madur etmezÇocuğumu seviyorum gerekçesi ile mi? Evsiz nafakasız kalırım diye mi?
Kaynanası bakar yeni bebişe sen merak etme.. Küçük torunlar daha çok sevilir çünküsüCanım çocuğa bir köfte yapmayıp ağlattı kendi çocuna nasıl bakacak acaba toy daha
Kızz korona biteli 1 yıldan fazla oldu az daha bekleyin askere giderken yaptırırsınız.eski eşimle konuşmam gerek ama sizi dinliyorum kayınvalidemle konuscam çocuğun sünneti var koronadan yaptırmamıştık
Karısının bi lafına bakar.. :)Ben çocuğumu versemde eski eşim beni madur etmez
Simli beyaz tuvağğlet giymeyi de unutmaeski eşimle konuşmam gerek ama sizi dinliyorum kayınvalidemle konuscam çocuğun sünneti var koronadan yaptırmamıştık
Gelinlik gibi mi?Simli beyaz tuvağğlet giymeyi de unutma
Beyfendi karısının derdindeydi sallamadı pek sünneti en son kayınvalidemler noktayı koydu Haziran gibi olcak okul kapanınca dedilerKızz korona biteli 1 yıldan fazla oldu az daha bekleyin askere giderken yaptırırsınız.
Hele bir de ilk kız torunu da o yaparsa izle cümbüşüKaynanası bakar yeni bebişe sen merak etme.. Küçük torunlar daha çok sevilir çünküsü
Senin dersin sünnet değil heralde bacım sünnet düğününde takılacak altınlar gibiBeyfendi karısının derdindeydi sallamadı pek sünneti en son kayınvalidemler noktayı koydu Haziran gibi olcak okul kapanınca dediler
O da gelecek düğüne kocasıyla.Beyfendi karısının derdindeydi sallamadı pek sünneti en son kayınvalidemler noktayı koydu Haziran gibi olcak okul kapanınca dediler
Ta kendisiGelinlik gibi mi?
O sepet kafalı herif karısı çocuğu istemiyorum diye bas bas bağırırken gık demedi, o kadar güvenme. Zaten sen de biliyorsun çocuk olmasa hiçsin, tersi yedin kuzu oldun, yavrımmm yavrımı bırakmam moduna girdin.Ben çocuğumu versemde eski eşim beni madur etmez
Bisey demiyorum ne yapayım gelsin kaldırabilirseO da gelecek düğüne kocasıyla.
Ay neyi kaldıramayacak eşi o Allah aşkına ya. Takacak kocasını koluna süzülecek.Bisey demiyorum ne yapayım gelsin kaldırabilirse
Gelir, sırf sen bi punduna getirip kocası ile dans etme diyeBisey demiyorum ne yapayım gelsin kaldırabilirse