- 19 Mayıs 2020
- 46.588
- 208.811
- 548
Bak iki güzel lafa hemen tav oldun. Burda kedi profil resimli kadın bile kandırabiliyo seni. İki canım cicim tamamsın. Ne güzel idare ediyorlar seni. Gazını alıyorlar. Pış pış. Ohhh.Yok canım öyle değildirde işte beni anlamadılar
Kendin gotur ya da birak eski esin gotursun beraber goturmene gerek yok birak su adami artik aaaEski eşimi aricam pedagog götür dediler Burda birileri çocuğumu götürelim diye
1m² çiğköfte tükkanı.Tabiki ama annesinden gelen gelir çocuğun ayrıca kalıcak. Musocuğum ne verebilcek oğluna ancka bakıcak uzaktan hasetlenip
Usul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştimNe güzel işte kadının gönlü tok gözü tok.Sen kına yaptın da noldu kocan gitti
Eski eşimi aricam pedagog götür dediler Burda birileri çocuğumu götürelim diye
Usulde yok adapta bende nisan dugun yapmadim ama kocam benimle bosamadi bak demek keramet bunlarda degil. Ayrica eski esiniz dul degil evli ama siz dul olabilirsiniz demenize bakilirsaUsul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Usul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Oha iftira atiyo banaBak iki güzel lafa hemen tav oldun. Burda kedi profil resimli kadın bile kandırabiliyo seni. İki canım cicim tamamsın. Ne güzel idare ediyorlar seni. Gazını alıyorlar. Pış pış. Ohhh.
Düğünde mi alışacaklardı agaggsgshdh. Çocuğumu daha ilk günden kadının düğününde bile problem yaratmak için kullanacaktım ama babası ne haris olduğumu biliyo yemedi demiyorsun da.Usul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Kv KB düğüne gittiler mi gittiler.neden kocanın sözünü çiğneyip cok kıymetli torunlarını goturmediler ..onur konuğu olarak..Ben kiziyorum sana çünkü senin için gerçekten üzülüyorum..görünen köy kılavuz istemez.ortada kalacaksın bu akılla gidersenUsul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Çocuk babasının düğününe gidince psikolojisi bozulmayacak ama kardeşi olunca bozulacak işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.Zaten çocuğu düşünseniz başından beri bir çocuk ve ergen psikiyatrisinden yardım alıyor olurdunuz.Bohça gibi çocuğu atıp laf taşıtmaya kullanıyorsunuz sadece.Usul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Oglunun arasina giremez ama sende ikisinin arasina giremezsin kari kocaninDün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadınoğlum o evede gider kalırda
O kadın istemez.Gör bak babaanesine götürecek.Dün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadınoğlum o evede gider kalırda
O yuzden mi pazar günü almadi hala da almak için gün vermiyor yanar im ki oğlun sizin yüzünüzden babssindan olacakDün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadınoğlum o evede gider kalırda
Aşko alıp annesine bırakacak. Oğlan uyuyana kadar he hu diyip sonra pırrrr karıcığının yanına. Sabahlar olmasınDün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadınoğlum o evede gider kalırda
Ama kardeş durumu farklı tüm ilgi gidecek oğlumdan tek torundu göz bebeği yavrum biliyor bunu o yüzden dokundu onaÇocuk babasının düğününe gidince psikolojisi bozulmayacak ama kardeşi olunca bozulacak işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.Zaten çocuğu düşünseniz başından beri bir çocuk ve ergen psikiyatrisinden yardım almıyor olurdunuz.Bohça gibi çocuğu atıp laf taşıtmaya kullanıyorsunuz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?