- 22 Mayıs 2012
- 10.767
- 29.699
- 798
Yalan söylemediğine eminimBildiğiniz orta derece takipçili influcerlarin takip ettigi influcerlara bakin. Genelle birbirlerini takip ediyorlar.
Konu doğru olsa bile belki kadınla ilgili yalan söyledi ama.
Yok yok, burada yanlış yaptı işte. Tüm kinini, zehrini akıttı şu sayfalara. Artık ben çocuğumu düşünüyorum ondan lafını yediremez kimseye.Bence konu sahibi bunun da üstesinden gelir ben inanıyorum kendisine bu konuda
Yok kiz Musakka fesat, kuskanc, evlerden irak, şuursuz, paragôz falan olabilir ama yalanci degil benim bacimBir tur da ekşi sözlük ya da uludağ sözlük denenmeli benceyazar olan var mı aranızda ben oradan da ümitliyim fakat konu sahibi ifşa olmamak için bazı bilgileri farklı vermiş de olabilir. Emin olmadan da kimseye ulaşıp durduk yere huzursuz etmeyelim ya
Oy çok uzun iş.Bildiğiniz orta derece takipçili influcerlarin takip ettigi influcerlara bakin. Genelle birbirlerini takip ediyorlar.
Konu doğru olsa bile belki kadınla ilgili yalan söyledi ama.
Ekşi kapalı. Sosyal medyada yayabiliriz bak tiktokta oluyor ya görüp beğendiği kişiyi anlatıyor buluyorlar onu. Hepimiz paylaşarak Bi ağ oluşturabiliriz.Bir tur da ekşi sözlük ya da uludağ sözlük denenmeli benceyazar olan var mı aranızda ben oradan da ümitliyim fakat konu sahibi ifşa olmamak için bazı bilgileri farklı vermiş de olabilir. Emin olmadan da kimseye ulaşıp durduk yere huzursuz etmeyelim ya
Yok kiz Musakka fesat, kuskanc, evlerden irak, şuursuz, paragôz falan olabilir ama yalanci degil benim bacim
Kendi atomu parçalıyor çünkü.Yalan söylemediğine eminimaslında onu derken işsiz vs de dedi bir nevi kendince aşağıladı
Herşeyin en doğrusu, en güzeli en mükemmeli seninde bildiğin gibi Musoda. Annelik olsun efendime söyleyeyim kapak atmak olsun, gasetlik olsun kıskançlık olsun.. vs o yüzden normal hakkını yemeyelim şimdiKendi atomu parçalıyor çünkü.
Burada yok.Musakka dedim de patlicanin kilosu 5 euro la burda, orda kac para?
Önüne gelen influncer oldugu için evet zorOy çok uzun iş.
Dişi Adnan hoca gibi biseyHerşeyin en doğrusu, en güzeli en mükemmeli seninde bildiğin gibi Musoda. Annelik olsun efendime söyleyeyim kapak atmak olsun, gasetlik olsun kıskançlık olsun.. vs o yüzden normal hakkını yemeyelim şimdi
Ben elimden geleni yaptım.Önüne gelen influncer oldugu için evet zor
Kız böyle sorunca haliya s.cmis köpek gibi olduk vxxxgcxgxhxv patiyi kaldirip komşuyu isaret ediyorum ben şahsim adina vxvxhhxHanginiz yaptı bunu ya?
EstağfurullahKız böyle sorunca haliya s.cmis köpek gibi olduk vxxxgcxgxhxv patiyi kaldirip komşuyu isaret ediyorum ben şahsim adina vxvxhhx
Vicdaniniz nasil el veriyor cocugunuz neler yasadigini anlattigi halde oraya gondermeye. Kofte cani cekmis yapmamis bisi dokmus bagirip aldatmis. Allahim nasi insanlar var kiyipta oraya birakip gercekten evde uyuyabilicekmisiniz rahat. Esimle bosansam baskasiyla evlense hayatta yatili oraya gondermem cocugumu. Kadin iyimi kotumu delimi ne belli. Ayrica esinizin evlendigi kadinin cocugu bile yok. Kadin cocukla ilgilenmeyi ne bilicek. Allah size akil fikir versin gercekten bir anne cocugunu nasil boyle bile bile oyle bir ortama gonderir gelsin babasi evinizde gorsun.Ben kadına hakaret bisey demedim namusuna bisey diyemem
Herşey heyeti esliginde Musakka nin tesrifatina bagliSonunda 100. Sayfada yetiştim namussuzlar kör oldum köruykum geldi şimdi de, yarına 80 sayfa daha eklenmesin gözünüzü seveyim bişe kacircam diye sayfa atlayamiyoomm
Eskiden olsa 3 çocuklu herifi kim netsin derdim de, KK da fikrim değişti. Koşa koşa evleniyolar valla, merak etme bulursun bi safoz.Acaba ben de boşanıp benim kocaya yeni eş mi bulsam. Çocukları da bakar ohh bedava dadı çok iyi fikir lan. Adadaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?