çocuğum var aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olan oldu ağlamayı bırakın. Kızınıza düzgğn bir aile olmak hale sizin elinizde cocuk babasızda büyür. Annesi anneannesi onu sever kollarsa hiç bir şeyden mahrum kalmaz. Kendizi toplayın seneye ünv baslayın anneniz de destek olursa bebeğin bakımına işiniz kolaylaşır. Ah bahla ömür geçmez . Anladıgım kadarıyla sizin maddi sıkıntınız yok cocuk için nafaka talep edin. O adamdan da kurtulun zaten dönerse de asla affetmeyin.

Bu kadar erken bir yaşta böyle bir sorumluluk almayı kabul etmeseydin keşke ama olmuş bir kere. Boşanma davası açıp nafaka talebinde bulunabilirsin, adam çalışmasa bile hakim nafakaya mahkum edecektir, seve seve çalışıp bakmazsa kızına zorla baktıracaksın. O sırada sen de ders çalışıp okulunu tamamlayıp kızınla birlikte güzel ve huzurlu bir hayat planı kurmaya bak bence. O adamı özlediğini yazmışsın.. seni anlıyorum ama lütfen bir de onun seni düşürdüğü halleri düşün. Sevgisi yokmuş hadi onu geçtim ama sana saygısı ve merhameti de yokmuş.

Canım benım rabbım yardımcın olsun
20 yas daha cok kucuk ben 27 yasındayım hala buyumemıs gıbıyım. 20 yas cok kucuk bunları yasaman ıcın. Kızamıyorum..
olabildiğince bu adamdan uzaklas kıskırtma pıslıgı. Oku okumadıysan ıs bul calıs üniverite oku mutlaka.

Ben sabrina cesaretine hayran kaldım23 yaşında kendimi 21 yaşında ki çocukla evlenmiş, ondan hamile kalmış üzerine aldatılmış, lohusalık vs bunları düşünemiyorum bile.
20 yaşında daha ergenlik döneminde olduğun için mutlaka terapi al, ileride iyi ki terapi almışım diyiceksin. Hataların olmuş bundan sonra önüne bakıp hem kendin hem de çocuğun için güzel bir gelecek kurmaktan başka yolun yok.

Cok uzulerek soylemeliyim ki bircok kadinin istedigi bir hayata sahip degilsiniz. Kizinizin daha iyi bir hayata sahip olmasi icin egitimine oncelik verin. Erken evlenmesin.

Ben bu konulara çok üzülüyorum ya.
Gerçekten.
Şimdi üniversite çimlerinde yaşıtlarınla gülüp eğlenmek, dağcılık vb kulüplerde takılmak varken kendine neden bunu reva gördün?
Geçen lise arkadaşımla karşılaştım evlenmiş üç çocuklu şok oldum çökmüştü resmen 40 gibi duruyordu. Ben de çok üzülüyorum ya ne bileyim 23 yaşındayım mesela tek derdim sınavlar da başarılı olmak bir de gezmek. Kendimi bu yaşta bebek gazı çıkarırken hayal bile edemiyorum o sorumluluğu alamam

Hepsini okuyamadım ancak ilk cümlelerden adamın sizi değil sunduğunuz fırsatları sevdiği o kadar belli ki. Ev, araba, cinsellik. Olan olmuş ah vah etmenin kimseye bir faydası yok. Yaşınız çok küçük yeni bir hayat kurmanız lazım. Meslek edinmeniz lazım. Ailenizin desteği var anladığım kadarıyla bunu fırsata çevirin.

Neden böyle yaptın diyenler kız bu postu yargılanmak icin yazmamıs bunalmış ve bizimle paylaşmak istemiş. Oda daha kucuk ve erkekler geç olgunlasır şanslısın ki seni dıslamayan yanında olan sana imkan tanıyan ailen var anlasıldıgı üzere. Zor zamanlar geçiriyorsun ama iyi yanından bakmaya calıs. cocugunla ileride arkadas gibi olacaksın ve tekrar bir hayat kurmak icin halen daha şansın var. Bebişin büyüyene kadar sık dişini zaten o cocugun sana faydası olmamış bu saatten sonra oturup onu düsünmen bile mantıksız.

Keşke korunsaydın be canım. 21 yaşımda cinsel aktif olmaya başladım çocuk sadece ben istediğimde oldu onun dışında korundum bilmiyorum ben mi şanslıydım hiç kaza kurşunu olmadı. 21 yaşındaki erkekle de evlenilmez en azından 25 olması lazım anca anca karakterleri oturuyor bu erkeklerin. Maalesef çocukken yaşanılan anne/baba kayıpları sonrasında çocuk ilgi ve sevgi görmezse hata yapmaya daha çok meyilli oluyor. Aile dinamiğini bilmiyorum ama muhtemelen böyledir. O yaştaki erkekle sadece vakit geçirilir affettikçe tekrar tekrar aldatılırsın bu hep böyledir maalesef.

Erken evlilik neden pişmanlıktır adlı kamu sporuna bir çalışma daha.teşekkür ederiz.umarım ders alınır.

Ateşin içine kendi ayaklarınla seve seve girmişsin.şimdi de neden yandım diye ateşi suçluyorsun.

Maddeyi ve alkolü çıkartırsak hayatını olması gerektiği gibi yaşayan karşı taraf aslında.konu sahibi hayatını mahvetmeye ald içmiş gibi adamı da girdabı çekmiş sanki.bebeği aldırma falan filan demiştir yalandan bu da gerçek sanmış.

20 yaşında bir genç kıza ve 21 yaşındaki genç bir erkeğe genç diyorum da bakma daha çocukluk yaşları , bu sorumlulukları zaten yükleyemezsin 21 yaşındaki erkek baba olmaktan ne anlayabilir ? Kucağına almıyor diyorsun bilincinde değil ki ? Yanlış yaşlarda yüklenen sorumluluklar üstüne aile evinde kalınması aldatmayı affetmeniz …şu an için düşüneceğiniz tek şey siz ve çocuğunuz olmalı çünkü temelinde yanlış yapılan şeyler sonrasında düzelmez
Eskiler 16-17 yaşında evleniyordu ama o zamanlarda böyle şeylerin yaygınlığı yoktu sen şimdi 20-21 yaşındaki birine evlen de bakalım o sorumluluğu alması mümkün değil .
Bir an önce hayatınızı kurup yolunuza bakın.

Valla inandığınız yaratıcı bu heriflere çocuk sahibi olma özelliği verirken suçlu olmuyor da biz kendi hayatımızı düşünürken mi suçlu oluyoruz.istemediğim çocuğu aldırırım istediğimi de doğururum banane.bu bedenle dünyaya gelmişim ölene kadar da kullanma hakkı bendedir.o zaman biri çıksın her ay bir çocuk yapsın yani.kim dur diyebilecek buna? Bizim isteğimizi bıraksaymış o zaman bu işleri.ya da daha işlevsel bir sistem kursaymiş.

Cocuksunuz ikinizde ve çocuk yapmışsınız ahh o çocuğa cok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…