çocuğum var aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melisaaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
6
-9
20
Merhaba ben 20 yaşındayım ve 1 sene önce hamile olduğumu öğrendim sevgilim de evlenmeyi istedi ve çocuğu aldırmamı istemedi zaten ben de sevdiğim için çok mutlu oldum kendi ailemde babam vefat ettiği için üvey babam ve annemle yaşıyorum bu olaylar olduğunda da eşim askerdeydi ve birbirimize gerçekten aşıktık askerden geldiğinde evlenecektik ama onun da bir işi olmadığı için babamın yanında çalışacaktı ve oturduğumuz ev de ailemin kendi eviydi kirada oturmayalım diye her şeyi yaptılar arabam da vardı o yüzden maddi olarak sıkıntıda değildik askerden geldikten sonra da birlikte yaşamaya başladık onun ailesi de durumu kabullendi ve her şey çok güzeldi bebeğimiz doğduktan sonra evlenecektik. ama ben doğurmama 2 ay kala beni bi oyun üzerinden aldattığını öğrendim farklı farklı kızlarla cinsel içerikli mesajlarını yakaladım ayrılmak istedim kendisi özür diledi ailesi affetmem için çok çabaladı ben de çok sevdiğim için dayanamadım bu hamilelik sürecini de tek geçirmek istemedim iyi değildim psikolojik olarak ve affettim ama inaninki kendisi affedilmek için bi adım atmadı ağladı zırladı ama ben kabul etmeyince 1 gün sonra uğraşmayı bıraktı ben dayanamayıp konuşmak istedim ve affetim. Barıştık ama ben her gün ağlıyordum ve beni aldatışını unutamıyordum çünkü askerde başlayan bir şeydi onu affetsem bile hamile olmama rağmen geldiğinde de devam etmesini unutamıyordum ve ondsn en son beklediğim şey beni aldatmasıydı. Sonra kızımız doğdu kızımızı da çok sevdiğini sürekli söyleyen bi adamdı kendisi ama onu düşünmeden hareket ederdi sorumsuzdu bu arada kendisi de 21 yaşında ve bu davranışlarını yaşına veriyodum. Bana sürekli senden ayrılmak istemiyorum sana aşığım seni çok seviyorum derdi ben de aldatmazsan ayrılmayız derdim asla yapmayacagını söylerdi inanmak istedim ama hicbir zaman tam olarak güvenemedim. Nikahımız kıyıldıktan 10 gün sonra başka kızlarla mesajlarını yakaladım ama amacının aldatmak olmadığını söyledi ve inkar etti aslında düşününce hak verebiliyorum belki gercekten aldatmadı ama kendime yediremedim ve evden kovdum. Kendisi 1 aydır çalışmıyordu ve iş arıyordu ama iş bulmaya da pek niyeti yoktu kızımız olmasına rağmen kaynanamın düğünde taktığı altınla ve kredi kartıyla geçiniyorduk. Kendisi benden önceki hayatında sürekli serseri arkadaşlarıyla gününü gün eden birsürü kızla takılan farklı maddeler ve alkol kullanan biriydi ve o hayatı özlediğini düsünüyordum ama bizi de sevdigini biliyordum. Ayrıldıktan sonra eski hayatına geri döndü ve bir kere bile bana ulasmaya calısmadı sürekli arkadaslarıyla gezerken storyler attı kızımızı bir kere görmek icin aldi sonra asla almadı şu an kızımı emzirdiğim için başkalarında pek durmuyor almamasını anlıyorum ama insan en azından 10 dakikalık bile olsa kızını görmek ister onu bile yapmıyor. Her gün dışarıda ben dışarı çıkacağımı söylediğimde çocuğu alır mısın diyorum bugün alamam yarın diyor ama yarın da almıyor yani çocuğa bakmıyor bile ben üvey babam ve annemle yaşıyorum bir ihtiyacı var mı cocugun diye sormuyor kendisi arkadaslarıyla anca gezip egleniyor ve hayatında biri de var galiba. Ben onu cok özlüyorum her gün ağlıyorum artık ne yapacagımı bilmiyorum ne beni ne kızını umursamıyor barısmak istedigini söyleyip özür bile dilemedi ayrıldıgımızda beni sucladı zaten ayrılmak istiyodun falan diye. Ailesi beni suçluyor sen kocanı elde tutamadın biz seni zorla evlendirmedik aldatıyosa baştan evlenmeseydin falan dediler ama kendileri yalvarmıştı barisalim diye. Şu an hayatım bitti kendi babam öldüğü için ben kızımı ailesinin mutlu olduğu bir evde babasıyla büyütmek istemiştim ama bu hayatı yaşamamıza izin vermedi ne kızımı ne beni mutlu etmedi şimdiyse ben çocuğa bakmaktan dışarı bile çıkamıyorum ama o gününü gün ediyor. Boşanma davası açıcam ama aldattığını ispat edemiyorum mesajları biz kavga ederken hızlıca sildiği için. Kızımı çok seviyorum ama sevdiğim insanın bizi bir günde silmesi ve bütün sorumluluğu bana bırakması zoruma gidiyor çünkü daha 20 yaşındayım onunlayken her şey güzeldi ama onsuz aile evinde ne kadar yaşayabilirim kızımı ne kadar mutlu edebilirim bilmiyorum. Çok mutsuzum çok kötü şeyler bile düşündüm ama kızımı sevdiğim için yapamıyorum çok çaresizim psikiyatriste gittim ilaç verdi ama emzirdiğim için kullanamaıyorum kullanırsam geceleri bile uyanamam kızıma bakmak için. Ben bu yaşta güzel bi hayat için çok fazla sorumluluk aldım ama onun bunları yapmaması ve beni sanki hiç sevmemiş gibi davranması kızımızı hiç sormaması çok zoruma gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum artık. Ayrıca üniyi dondurmuştum şu anda sınava girsem bile bu sene iyi bir yer gelmez ancak seneye girebilirim ve istediğim yeri kazanabilirim, çalışsam belki kafam dağılır ama kızımı bırakıp çalışamam en azından 3-5 ay kadar. Evde kafayı yiyeceğim ağlamaktan özlemekten ve öfkeyle dolmaktan başka bir şey yapmıyorum ailemi de çok üzüyorum kendime hiç saygım kalmadı çok mutsuzum

Çok üzücü. Genceciksin, bir sürü hata yapmışsın ve bunların bedelini bir ömür ödeyeceksin, maalesef acı ama gerçek.
Allah bağışlasın, doğurmayı tercih etmişsin ve doğmuş o yavru. Buna diyecek bir şey yok şu an.
Mutlu günler sizin olsun...

Böyle konuları okuyunca, çevresinde duyunca kürtaja karşı olanlar ne düşünüyor acaba? Ben en çok bunu merak ettim.

Hayır sadece sevdiğim adamla birlikte kızımızla yeni bir hayata başlamaktı zaten maddi sıkıntımız da olmadığı için birlikte gayet geziyorduk da okulumu da okuyacaktım çalışacaktım da her şey gayet güzel olacaktı evlilik ve çocuk sadece evde oturmak değildir bence. Şu anda da altımda arabam var maddi durumum iyi ailem hep destek zaten bir çok kadının istediği ve maalesef elde edemediği imkanlara sahibim sadece onu çok özlediğim için ve bizi bu kadar kolay sildiği için kendimi kötü hissediyorum. Hayatımın güzelliğinin kıymetini bilmediğim ve hala gerizekalı bir insanı özlediğim için kendime çok kızgınım

Ailemle birlikte yaşamıyorduk bu arada yanlış anlaşıldı sanırım

Daha yaşın çok genç. Keşke ailen bu hamileliğe ve evliliğe engel olmak için uğraşsalardı. Bugün madde ve alkol bağımlısı it kopukla yapılan ikinci evlilik konusu bu konu. Böyle tiplerin yanından bile geçmemeniz gerekirken evleniyorsunuz.

Bu saatten sonra bu adamdan sakın mutlu yuva bekleme. Annen, arkadaşların hiç mi sana hayatın gerçeklerini açık açık söylemedi? Bir avukat bul, çocuk için nafaka talep et. Kayınvalidenle de görüş önemli bu çocuğun hayatı de. Ona aile olun de. Düzgün insanlarsa düzenli görüştür. Önümüzdeki yıl üniversite sınavına hazırlan ya da bir meslek/uğraş öğrenmeye çalış.

20 yaşında bunları neden kendinize layık gördünüz.her cumlenizde şunu anlıyorum şuna hak veriyorum demişsiniz bı kendinizi anlamamissiniz.siz daha ergen sayilirsiniz en güzel çağlarinizda atese atmışsınız kendinizi.

Bir çok hata arka arkaya gelmiş. Kanunen reşit sayılırsınız ama bence 20 yaş insanın aklının çok havalarda olduğu yaşlar. Yani gezmeniz, okumanız gereken yaşlar. Ama imkanınız varmış madem bunları yine yapabilirsiniz. Bebeğiniz var, artık kötü şeyler düşünmeyi bırakın. Biraz daha büyüyünce arkadaşınız olacak o sizin, göreceksiniz. O adam bunca şeye rağmen rahatça gezip tozuyorsa siz de sadece kendinizi mutlu etmek için yaşayın.

Herkes kızı suçluyor Allah aşkına arkadaşlar bu kız bunları öncesinden bile bile mi evlendi hamile kaldı, herkes hata yapabilir yüklenmeyin , Belki onu yönlendirecek ne sağlam bir arkadaşı vardı ne Annesi , zaten öz babası vefat etmiş, daha 20 yaşında toz pembe hayallere dalmış hepimiz bu yaşlardan geçtik yapmayın Allah Aşkına … Her ne olursa olsun Hayatı güzelleştirmek senin elinde , Senin bundan sonraki Hayatın kuzunu mutlu etmek için olacak, ona Güzel Annelik yap, ona sakın stresini üzüntünü hissettirme bu senin sınavın belki Rabbim seni sınıyor olabilir zaman Şükret, zorluğu veren Rabbim Güzelliği de verecektir Unutma …

20 21 yaşında bir üniversitede olmanız, illa bir akademikte olmak zorunda değil ama bir meslek öğrenmeniz lazım. Koştur koştur evlilik neden hamilelik neden. Hadi bir yanlış olmuş baba vefat etmiş başın sağ olsun ama annede tamam Budan sonra bu yanlıştan beraber döneceğiz demek yerine sizi o herifin önüne atmış. Yarabbim ne desek boş bir şekilde ya kaç ay sabret işe gir kur düzenini yada dçn annenin yanına bu adamın yanında durmaktan iyidir

askerden döndükten sonra kendi evinize mi geçtiniz? Bir de çocuğun ailesi aklı selim görünüyor. Onları muhattap alarak çocuğunuzun baba boşluğunu kısmen kapatırsınız belki.
Aynen lohusalığım haricinde hicbir zaman ailemle veya ailesiyle yaşamadık. Çocuğun ailesi azıcık aklı selim olsa oğlum ayrılmışsınız olabilir ama kızına sahip çık kıza sinirlendin diye acısını çocuktan çıkarma hatanı kabul et özür dile ve ayrı olsanız bile bir işe gir kızına bakmak için çabala kimseye muhtaç etme diyebilir. Ama bizim durumumuz bir tık daha iyi olduğu için her şeyi üvey babama ve anneme yüklüyorlar sorsanız torunları için ölürler çok seviyorlar ama ayrıldık ayrılalı ne maddi ne manevi bir şey göremedik kendilerinden de maalesef

kızlar bu arada annemin üzerine çok gidilmiş annem asla o çocukla evlenmemi istemedi ama aldırmamı da istemedi sizin yaptığınız hatanın bedelini o çocuk ödemesin biz birlikte bakarız gerekirse dedi ve her şeyi sadece ben mutlu olayım diye yaptı hikayenin sonunu bana en başından beri söyleyen tek kişiydi o. Sadece belki mutlu olurum bir umut diye çabaladı ama asla evlenmemi istemedi kızımı ve beni her şekilde kabul etti ama ben sevdiğim için ayrı olmak istemedim eşimden benim hatamdı

Bosanin eviniz arabanız var birde meslek edinip mutlu bir hayat yaşayın adamı da unutun kızınız sizinle de mutlu olur. Böyle bir babadansa hayatında hiç baba olmaması daha iyi

İyi senln üstüne gitmeyelim, annene birşey söylemeyelim, eşinin ailesine demeyelim kime ne diyelim. Olur öyle o zaman akışına bırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…