- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Evet bu yakınlarda kavga oldu evde, özellikle ben sinir küpü gibiyim ancak her evinde kavga olan bunu yapar mı bilmiyorumBöyle durumlarda genelde evde sorunlar vardir. Cocuk ondan yapiyor. Heleki evde devamli sinirli ebeveynler varsa yalan söylemesi gayet normal degil mi? Bence önce evimizde durumlar ne onu bir gözden gecirin
Teşekkür ederim bunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum, araştırıcamBen sosyopati konusunda bu videolara dayanarak fikir beyan ediyorum. Uzman degilim yanlis yonlendirmek de istemem. Fikir edinmek için merak edenler izleyebilir.
Bana bilgisi olanlar nereden randevu almam gerektiğini yazarsa sevinirim
Pskologtan aldım ancak psikiyatr mı ne iyi gelir kızıma
Ne deseniz haklısınız. Götürücez dedim ve her defasında konuşarak, anlatarak düzelebileceğini düşündüm. Ancak büyüyerek devam ediyor ve artık çok korkuyorum
Devlet filanda değil özelden randevu aldım ancak psikolog mu iyi gelir emin değilim
Kızımın sıkıntısına hangi iyi gelebilir
Kızınızın durumunu düşünürsek çocuk ver ergen psikiyatri daha uygun olur. İyi bir psikiyatrist bulun. Terapi ve gerekirse ilaç. MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Benim tavsiyem üniversite hastanesi.Bana bilgisi olanlar nereden randevu almam gerektiğini yazarsa sevinirim
Ne deseniz haklısınız. Götürücez dedim ve her defasında konuşarak, anlatarak düzelebileceğini düşündüm. Ancak büyüyerek devam ediyor ve artık çok korkuyorum
Devlet filanda değil özelden randevu aldım ancak psikolog mu iyi gelir emin değilim
Çocuk psikiyatristleri de terapi veriyor aslında. İlaç yazıp yollayan grup hariç.Psikiyatri doktoruna gidiceksiniz, terapi gerekiyorsa o psikoloğa yönlendirir.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam çocuğun sorunları olduğu belliydi.Hayir gizlemiş sadece. Daha once çocuğu birilerinden para istemis. Boyle bir konusu daha vardi. Ben o zaman da sosyopati diye düşündüm. Şu an da ayni seyi düşünüyorum.
Evet bu yakınlarda kavga oldu evde, özellikle ben sinir küpü gibiyim ancak her evinde kavga olan bunu yapar mı bilmiyorum
Ama yinede aslında sorunun ilk bizde olduğunun farkındayım.
Ne yapıcaz nerden başlıcaz inanın çok kötüyüm ve üzgünüm
Bazı aileler bu tip konularda çocuğuna teşhis koydurmak istemiyor. Basit bir şey dahi olsa o işin adı ‘ psikoloğa gidiyor’ olarak yapıştırılacak diye mümkün olduğu müddetçe kaçıyorlar doktordan. Bir tür damgalanma gibi düşünüyorlar sanırım.Eski konuyu da hatırladım, konu sahibesinin kızı büyükleri manipüle ediyor ve sempati/acıma sahibi olmadığını söylüyordu. Bu üye gerçekten çok acaip, sürekli çocukla ilgili konu açıyor, 100 kez doktora götür yazdık, bunca zamandır bu çocuğu niye bir doktora götürmedi? Çocukta davranış bozukluğu olabilir, sosyopati olabilir başka bir şey olabilir .. Beyin bedava bazı ebeveynlere.
Size doktora gidin dedik hepimiz cevabınız ben biliyorum oldu. Şimdi çocuğunuz elinizden kayıp gitmeden artık harekete geçmelisiniz. Bir konunuz daha kıznızla ilgili olursa o çocuğa çok üzülürüm9 yaşında kızım var. Oyuncak dükkanından bir çok oyuncak almış. Şok olduk.
Devamlı olmasada oyuncak alıyoruz. Her gün harçlık veriyoruz.
Lütfen yardım edin. Hem yalan söylüyor hem hırsızlık yapıyor
Ne yapalım biz şimdi bu çocuğa.
Psikoloğa randevu aldım ancak gidene kadar içim içimi yicek. Şu an çom sinirliyim
Lütfen akıl verin
Bana bilgisi olanlar nereden randevu almam gerektiğini yazarsa sevinirim
Eğer yanlış hatırlamıyorsam çocuğun sorunları olduğu belliydi.
Hatta ebadan arkadaşlarının girişini engellemişti daha önce de veliler okula polis çağırmıştı başka bir olaydan falan. Mutlaka yardım alması gereken bir çocuk.
Arastirma yapmak yerine psikologa götürün.Teşekkür ederim bunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum, araştırıcam
Tabi en iyisini uzman bilir
Evet benim mesajımda beğenmemişti. O zaman yazdığımın arkasındayım. Değişen hiç bir şey olmamış, o çocuk kaybolup gidecek malesef. Mesajım buyduHah hatırladım o konuyu da.
Hatta bazı üyeler çok sevimli falan demişti zekiymiş ondan yapmış falan. Konu sahibesini yanlış yönlendiren yorumlar bunlar.
1 saati 200tl vermeye kıyamıyorsunuz ama evladınızın gözlerinizin önünde kaybolmasına göz yumuyorsunuz. Bir şekilde götürmelisiniz çocuğunuzu.
Çok götürmüş. Öyle yazmıştıArastirma yapmak yerine psikologa götürün.
Kıyamıyorsunuz derken
İlk defa götürmücem, daha önce çok kez götürdük ve ayda 1 değil her hafta çağırıyorlar. Ayda 1 TL para ediyor. Biz o parayı özel bir okula gidip aktivitelere katılıp, enerjisini atmasından yana kullanıyoruz.
Ama 2 ay baya zorluk çekicez, planlarımıza göre 2 ay sonra rahatlıcaz o zaman tabiki göütürücem. Bu zamana kadar hiç bir fedakarlıktan kaçınmadım çocuğum için. Daha öncede dediğim gibi götürdük ama net birşey denmedi, hatta büyüdükçe değişiceği söylendi ama büyüdükçe daha kötü oluyor. Birde hiperaktif lik varmış
Çok götürmüş de çocuğun gayet normal mi demisler? Normalse niye ha bire konu açıyor? Nereye kime götürdü kim bilir...Çok götürmüş. Öyle yazmıştı
Bize kızdı o zamanÇok götürmüş de çocuğun gayet normal mi demisler? Normalse niye ha bire konu açıyor? Nereye kime götürdü kim bilir...
Aslında bilmiyorum. Bildiklerim işe yaramıyor artıkSize doktora gidin dedik hepimiz cevabınız ben biliyorum oldu. Şimdi çocuğunuz elinizden kayıp gitmeden artık harekete geçmelisiniz. Bir konunuz daha kıznızla ilgili olursa o çocuğa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?