Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Çocuğa çok üzüldüm annesiyle bağ kuramamış ve bu saatten sonra da zor. Suç sizde çocuğun psikolojisi sizi benimseyip aile olarak görmesi için aynı evde yaşamanız çok önemli. Durumu toparlamanız için eşinizin ve babaannesinin yardımcı olması lazım ama anladığım kadarıyla onlar memnunlar. Bu durumun değişmesini istemiyorlar. Sizden sonra koşa koşa kedi aldığına göre 🤷🏼‍♀️ Pedagoga danışıp durumu olduğu gibi anlatın ve ne yapmanız gerektiğini sorun bence. Burada çözüm bulacağınızı zannetmiyorum.

Direteceksiniz benim dediğim olacak diye babaannenin durumu nasıl size karşı aslında babaanne şuan anne vazifesi yapıyor o güzel yonlendirmeli çocuğu çalışan insanlardan duyuyorum babaanne ya da anneanneye çocuğu bırakan haftasonu eve alan çünkü yol mesafeleri uzak olduğu için sadece siz değilsiniz babaanneye çocuğu bırakan bu ayrıca kötü bir şey de değil ki sonuçta yatarken eve dönüyorsunuz çalışan çok insan var böyle yapan çevremde çok gördüm bu işte bir terslik var çocuk niye size düşman olsun aksine çok özlemesi lazım
Yatarken eve sadece kendileri dönüyormuş diye anladım, çocuk yine babaannede. Yurt gibi bir şey çocuk için bu, nerde duydunuz ki bunu ben hiç görmedim çevremde bu kadarını

Bende babaannemle büyüdüm. Hala daha düşünürüm ben madem oraya alışıktım annem neden gelip benle kalmadi, beni nasil o kadar uzun sure birakabildi derim. Esiniz ordaysa sizinde gidip orda kalmaniz lazim
yani kendi keyifleri bozulunca boşanmaya kalkıyorlar o zaman herşeyi ykabiliyorlar ama çocuk söz konusu olunca izin vermedi oluyor , çünkü babaanneye bırakıp keyif çatmak kolay geldi. töbe est sinirim geliyor,yahu biz 1 saat bıraksak bebeleri özlüyoruz,ne olursa olsun çocuk orda yatılı kalır da anne misafir gibi gdip gelir mi yaaa, ben de olsam nefret ederim.

dinlemediler beni çok karşı çıktım ama olmadı çok bastırıldım
Asıl o zaman boşanacaktınız.
Ne demek karşı çıktım bastırıldım. Daha güçlü karşı çıksaydınız o zaman? Bu ülkenin polisi de var, mahkemesi de var. Dünyayı yıkarım ya çocuğumu benden ayıracak insanın başına. Akşamları o bebe orda uyurken siz evinizde nasıl rahat uyudunuz? Deliricem şu an.

Yatarken eve sadece kendileri dönüyormuş diye anladım, çocuk yine babaannede. Yurt gibi bir şey çocuk için bu, nerde duydunuz ki bunu ben hiç görmedim çevremde bu kadarını
Evet benim çevremde bırakan kaç aile gördüm gece yatana kadar duruyorlar gece eve dönüyorlar hatta bazıları babaanne şehir dışında yakın bir il haftasonu çocuğu almaya gidiyorlar 1 aile değil rahat 5 tane sayarım şuan

Asıl o zaman boşanacaktınız.
Ne demek karşı çıktım bastırıldım. Daha güçlü karşı çıksaydınız o zaman? Bu ülkenin polisi de var, mahkemesi de var. Dünyayı yıkarım ya çocuğumu benden ayıracak insanın başına. Akşamları o bebe orda uyurken siz evinizde nasıl rahat uyudunuz? Deliricem şu an.
biz onca eziyeti boşa çektik demek atsaydık birinin üstüne
11 yaşındalar bir gece bir yerde yatılı bırakmadım ,özlerim diye...

Evet benim çevremde bırakan kaç aile gördüm gece yatana kadar duruyorlar gece eve dönüyorlar hatta bazıları babaanne şehir dışında yakın bir il haftasonu çocuğu almaya gidiyorlar 1 aile değil rahat 5 tane sayarım şuan
İlginç, benim eltimin bebeği de kayınvalideme düşkün, beraber uyuyorlar. Alıp gelsem aramaz annesini diyor aramıyor da cidden. Bana fazla geliyor bu kadarı

He tek suçlu anne yani

Tek suçlu anne değil bunu nasıl anladınız yazdıklarımdan şaşırdım. Babananne çocuğu doldurduğu için, baba da babaanneye bırakanlardan biri olduğu için suçlu. Konu sahibi istemedim diyor ama sonuç önemli çocuk bırakılmış neticede. Anne de gayet suçlu bu arada. Sizin aksinize başkasına çocuk bırakıp hafta sonu almayı normal bulmuyorum. Çocuk evinde uyur, evini bilir. Çocuğu babaanneye vermişler onun çocuğu olmuş resmen

İlginç, benim eltimin bebeği de kayınvalideme düşkün, beraber uyuyorlar. Alıp gelsem aramaz annesini diyor aramıyor da cidden. Bana fazla geliyor bu kadarı
hiç sağlıklı değil.
uzmanlar anne ile bile belli bir yaştan sonra yatağı ayırın ,bağımlı olmasın dyrken bu kadarı nedir ,rahatınızı bozun da azıcık analık yapın diyeceksiniz bu tiplere.

hiç sağlıklı değil.
uzmanlar anne ile bile belli bir yaştan sonra yatağı ayırın ,bağımlı olmasın dyrken bu kadarı nedir ,rahatınızı bozun da azıcık analık yapın diyeceksiniz bu tiplere.
Hayır çalışmakla da çok alakalı değil, buradaki çoğu kadın da çalışıyor, arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ama eve geldiklerinde ayağımı uzatıp rahatıma bakayım diye çocuk bırakmıyor anneye ya da kayınvalideye. Ne bileyim bence çok üzücü

Öyle oluyor. Benim eltimin büyük kızı da babaanne elinde büyümüş. Hatta babaanneyle geceleri uyuyormuş. Babaanneden başkasını istemiyormuş. Annesiyle çok resmi, soğuk bir ilişkisi vardı. Zamanla düzeldi yakınlaştılar.

Tek suçlu anne değil bunu nasıl anladınız yazdıklarımdan şaşırdım. Babananne çocuğu doldurduğu için, baba da babaanneye bırakanlardan biri olduğu için suçlu. Konu sahibi istemedim diyor ama sonuç önemli çocuk bırakılmış neticede. Anne de gayet suçlu bu arada. Sizin aksinize başkasına çocuk bırakıp hafta sonu almayı normal bulmuyorum. Çocuk evinde uyur, evini bilir. Çocuğu babaanneye vermişler onun çocuğu olmuş resmen
İnsanlar çocuğu bırakacak güvenebilecekleri biri olarak görüp en yakınlarına bırakıyorlar ee haliyle bazılarının kendi evi ile babaanne evleri birbirine yakın olmayınca geceyi çocuk orada geçiriyor doğrudur değildir buna ben karar veremem anneyi suçlu bulmuyorum burada

Hayır çalışmakla da çok alakalı değil, buradaki çoğu kadın da çalışıyor, arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ama eve geldiklerinde ayağımı uzatıp rahatıma bakayım diye çocuk bırakmıyor anneye ya da kayınvalideye. Ne bileyim bence çok üzücü
3 çocuğum var,20 yıldır çalışma hayatındayım.
çocuklarım 11 yaşına geldi, bir gece yatılı bırakmadım bir yerde,özlerim ki evladımı. hem evinde uyuması lazım bir çocuğun .
çalışmakla alakası yok tabiki işte ,rahat etme derdi.

İnsanlar çocuğu bırakacak güvenebilecekleri biri olarak görüp en yakınlarına bırakıyorlar ee haliyle bazılarının kendi evi ile babaanne evleri birbirine yakın olmayınca geceyi çocuk orada geçiriyor doğrudur değildir buna ben karar veremem anneyi suçlu bulmuyorum burada
şartlar çocuğa göre ayarlanacak
ne olursa olsun çok aman aman zorda kalmadıkça çocuk evinde uyuyacak.
başka lamı cimi yok bunun

sizin gibi insanlardan nefret ediyorum. çocuğa bir gün bile aile ortamı yaşatmamışsınız, gerçek anne-baba ilişkisini göstermemişsiniz şimdi söyleniyorsunuz. madem bakmayacaktınız neden doğurdunuz? sizin gibi çalışıp çocuğunu anneanne/babaanneye bırakan milyonlarca insan var ama hiçbiri orada yaşamasını istemiyor. siz o çocuğu resmen başınızdan atmışsınız. ban yemeyi göze ala ala söylüyorum ama iğrençsiniz.

Ee haliyle geceyi orada geçiriyor diye bir şey yok. Gerekirse saatlerce yol gidilir çocuk alınır gelinir. İnsanların rahatı çocuğundan kıymetli mi? Yol gitmeye üşenip çocuğu başkasına vermeyi nasıl doğru buluyorsunuz şaşırıyorum. Koskoca çocuk olmuş anneden çok babaannenin emeği var üzerinde. Bu çocuk annesini affeder mi gördüğünüz gibi affetmez. Anneyi bilmiyor babaanneyi biliyor çünkü. Kimse bakamayacağı çocuğu doğurmamalı. Çocuğu resmen atmışlar babaannemin başına. Çoğu insan güvendiği birilerine baktırıyor illa ki çocuğunu ama gün sonunda evine götürüyor.

Doğrudur görüyorsunuz ki savunuyorsunuz. Niye siz karar veremeyesiniz ha madem öyle düşünüyorsunuz hiç yorum yazmasaydınız.

X