Mesajlarınız yazım yanlışlarıyla, anlatım bozukluklarıyla dolu. Ben de yaparım klavye hatası düzeltmeye de üşenirim dönemem falan siz de bir gariplik var ama. Donuk, yavaş, öylesine uzaktan bir anlatımınız var. Kızınızdan da evladınızmış gibi bahsetmiyorsunuz. Yani bu çocuk size gelmez,burda kimse almadı sizde o sıcaklığı, şefkati, hasreti. Zaten öyle olsaydı gider kızın yanında kaldırdınız. Eşimin ailesiyle problemim olmasa da çok da sevmem yanlarında kalmayı ama sırf çocuklarım akrabalarını görsün, görürken de bende mahrum kalmasınlar, ya da başlarına birşey gelmesin diye alışamadığım ortamda birkaç hafta kalırım hersene. Yalnız da gönderebilirdim, memnun da olurlar ama yapmıyorum. Biraz daha büyüdüklerinde belki. Siz kızınız için böyle endişeler hiç yaşamamışsınız, yaşlı bir kadının yanında gözden kaçırır tacize uğrar mı, istismar edilir mi diye tedirginlik yaşamamışsınız.halen bile gidip kalamam diyorsunuz, nesiniz siz gökyüzü prensesi mi, neyin gururunu kibrini, titizliğini yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.
Bir de eşinizden boşandınız mı siz, eşiniz eve dönsün diye mi kızınızı istiyorsunuz acaba? Başka bir açıklamasını bulamıyorum çünkü bu saatten sonra almak istemenizin.