Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Bakın bunu ben söyleyemem kismenin anneliğine laf söylemek haddime değil kişi bırakır bırakmaz ona ilgilendirir onun çocuğu ben kendi çocuğumdan sorumluyum ben çalışmıyorum her yere çocuğumla gidiyorum
Başka bir konuda, ayrıntıları bilmeden küfürlü yorum yapmayı biliyordun gayet. Baydın onu diyemem,bunu diyemem laflarıyla. Durup düşünecek, ney nasıl diyecek konuda direkt küfür et, burada gayet açık bir anne sorumsuzluğu varken anlayış abidesi kesil. Zerre samimiyet yok şu yorumlarında.

Başka bir konuda, ayrıntıları bilmeden küfürlü yorum yapmayı biliyordun gayet. Baydın onu diyemem,bunu diyemem laflarıyla. Durup düşünecek, ney nasıl diyecek konuda direkt küfür et, burada gayet açık bir anne sorumsuzluğu varken anlayış abidesi kesil. Zerre samimiyet yok şu yorumlarında.
Napayım şuan hata yapmış evladına üzülen anneye hakaret edeyim küfür edeyim de sonra o psikoloji ile o anne gitsin intihar mı etsin siz ne diyorsunuz Allah aşkına evlat bu sefer tümden anneden mi olsun anne ile ilgili mevzularda bir şey yazmam uzman desteği almasını söylerim bitti!!! Kadın konu açmış evladıyla ilgili bir çare ariyor napalim yerden yere linçleyelim mi pess doğrusu vurdum duymaz olsa konu açmaz biraz kucaklayıcı olun yol yordam söyleyin olan olmuş artık bundan sonrasına bakılmalı sen şoylesin şöyle annesin böyle annesin yazınca ne olacak psikoloji daha da alt üst olacak bize çocuğunu anneye anneyi çocuğa kazandıracak yorumlar yazmak düşüyor tavsiyeler düşüyor yargılamak ne haddime!!!

Gözardı ediyorum alıntılamayın!

Uzman görüsü aldim ben ilk 2 sene gece cocuk uyusa dahi gece kendi yataginda evinde anne ile kalmalı, 2 sene sonunda yaşı kadar süre ayri kalabilirmis ayni zamanda mesele birakmak degil almak diye soyledi( mesela işe, tatile, koye vs ne ise o an birakma nedeni ) bunlar degil cocugun annenin/babanin geldigini gelecegini gormesiymis guvenli baglanma bu sekilde oluyor arkadan aglamasi guvenli baglanmayi gosterir beklenen tepkilerdenmis. Cocugu birakip haftasonu almak cok uzun bir sure guvensizlik yapacak bir sure yani yanlis. Konudaki hanimefendi cocugundan vazgecmis bir anne, cocuk terkedilmis hissediyor baglanmamis eger her aksam alsaydi yada basa cikamayip orda kalsaydi ve bunu cocuk 3 yasina kadar yapsaydi daha sonra o cocuk kesinlikle annesinden kopmazdi, kopamazdi.
Benim kız kreşe başlarken de aynı şey söylendi. Bırakmak değil saatinde ve düzenli şekilde, söz verdiğiniz gibi almak önemli dendi. Siz bırakırken ağlayabilir ama konuşup söyleyeceksiniz, seni buraya oyun oynaman arkadaş edinmen için getiriyorum ama bitince gelip alacağım demelisiniz dendi. İlk hafta hep ağladı ama her seferinde saati gösterdim, bak bu buraya gelince hazırlanmaya başla çünkü seni almak için burada olacağım dedim. Hiç geç kalmadım, hatta bazen eşimi gönderdim alsın diye. O güven bağını babasıyla da kurdu. Küçük çocukların bildiği tek şey, anne geldi anne gitti. Zaman kavramları yok.

Hala ısrarla uzman görüşü uzman görüşü deniyor. Hangi uzman 7 aylık çocuğu verin babaanne baksın büyütsün der? Kadın haftalarca aylarca yıllarca çocuğuyla aynı evde yaşamamış. Hangi uzman bunun doğru olduğunu söyler?

Napayım şuan hata yapmış evladına üzülen anneye hakaret edeyim küfür edeyim de sonra o psikoloji ile o anne gitsin intihar mı etsin siz ne diyorsunuz Allah aşkına evlat bu sefer tümden anneden mi olsun anne ile ilgili mevzularda bir şey yazmam uzman desteği almasını söylerim bitti!!! Kadın konu açmış evladıyla ilgili bir çare ariyor napalim yerden yere linçleyelim mi pess doğrusu vurdum duymaz olsa konu açmaz biraz kucaklayıcı olun yol yordam söyleyin olan olmuş artık bundan sonrasına bakılmalı sen şoylesin şöyle annesin böyle annesin yazınca ne olacak psikoloji daha da alt üst olacak bize çocuğunu anneye anneyi çocuğa kazandıracak yorumlar yazmak düşüyor tavsiyeler düşüyor yargılamak ne haddime!!!

Gözardı ediyorum alıntılamayın!
Bu kadının derdi evladı olsa boş evde yaşamaz. Hala kaynanamda kalmam da kaynanamda kalmam.
Çocuk da bir yabancı olan annesinde kalmak istemiyor. Haklı.
Zor zamanları geçmiş, yetişmiş evladı herkes almak ister. Çocuğun anneye ihtiyacı varken boş evde oturacağına bencillik etmeseydi de kaynanasında kalsaydı o zaman.
Bu kadın eleştiriyi dibine kadar hak ediyor.
Derdi evladı da değil.
Anne de değil.
Anne dediğin daha süt kokan, derdini anlatamayan konuşamayan evladını görmeden boş evde yatamaz.

Konu sahibi evim dışında rahat edemiyorum demiş ama burada hatırlatmak isterim 6 şubatta hatay civarında çoğu kişinin evi ailesi kalmadı.Yani çocuğundan bile önünde duran o EV varya bir depreme bakar önünde ne ev kalır ne canlı kusura bakma.Sana kalansa yıllarca o eve boşuna tapmış olman.O sevgili fay hattı accık bi sallar bisey kalmaz ortada.Ne evmis arkadaş çocuğun bile önüne geçiyor.Git cocugunla yat bu gece.Senin şimdi kinadigin kayinvalide 7 yıldır bakıyor gazı dişi ilk yürümesi düşmesi ağlaması hastalığı anaokulu ve 1.sinif sorunları alışma evresi hep o kadın çekti. Anaokulu ve ilkokula çoğunlukla ilk haftalar anneler götürüyor çocuklar annelerinin ellerinden tutarak o sınıfa giriyorlar ilk kez sen neredeydin o esnada.Cocugunun hep ihtiyacı olduğu anlar kayinvalide varmis yanında okula giderken o taramış saçını o yıkamış bedenini hastayken ilacını o icirip başında o beklemiş. Anasinfinda eğer ev yakınsa anne götürüp getiriyorsa okuldan çıkan minikler hep okuldan çıkar çıkmaz annelerine sarılarak eve giderler.Gunlerinin nasil geçtiğini heyecanla anlatiyorlar.Bugun iş çıkışı lütfen kayinvalidenizde KALIN.Gününün nasıl geçtiğini sorun duş almasına yardım edebileceğinizi söyleyin.Sevdigi yemeği yapın bir tost bile olsa .Akşam yatarken saçlarını tarayıp öpün ona çok İYİ GELECEKTIR.

Sırf o an için işten izin alıp taksiyle eve gidip babası zaten yanında olmasına rağmen, hepsini yapabiliyorken çocuğumu giydirip beslenmesini hazırlayıp okula götürdüm. Ne kendim bundan mahrum kalabilirdim ne de onu bırakabilirdim. Babası yanında ama herkesin yeri ayrı. Ben zaten gün içinde çalıştığım için yokum, eşim her şeyine tanık olurken benim olamıyor olmam bile bana çok zor geliyor. Acaba ilerde sen az vardın, hep babam vardı yanımda der mi diye bile üzülüyorum. Yani konu sahibinin rahatlığını anlamam pek mümkün değil bu yüzden.

Bu kadının derdi evladı olsa boş evde yaşamaz. Hala kaynanamda kalmam da kaynanamda kalmam.
Zor zamanları geçmiş, yetişmiş evladı herkes almak ister. Çocuğun anneye ihtiyacı varken boş evde oturacağına bencillik etmeseydi de kaynanasında kalsaydı o zaman.
Derdi evladı da değil.
Anne de değil.
Ayrılma süreçleri de varmış ya tabii ki çocuğuna yaklaşmak için kalmalı şuan babaannede benim demek istediğim şu olan olmuş hatalarını söyleyip ona yol yordam göstermeliyiz sen şöyle kötü annesin böyle kötü annesin demekle bir yere varamayız bundan sonrası için kendisi dinlerse şayet yardımcı olmalıyız anneyi çocuğa çocuğun anneye kavuşması için yapıcı yorumlar yapmalıyız. He çirkefe bağlar o zaman linci hakeder ben şuan onun yazdığı yorumlara bakıyorum okuyorum

Ayrılma süreçleri de varmış ya tabii ki çocuğuna yaklaşmak için kalmalı şuan babaannede benim demek istediğim şu olan olmuş hatalarını söyleyip ona yol yordam göstermeliyiz sen şöyle kötü annesin böyle kötü annesin demekle bir yere varamayız bundan sonrası için kendisi dinlerse şayet yardımcı olmalıyız anneyi çocuğa çocuğun anneye kavuşması için yapıcı yorumlar yapmalıyız. He çirkefe bağlar o zaman linci hakeder ben şuan onun yazdığı yorumlara bakıyorum okuyorum
Niloya ben aslında bu konuya bir daha asla yazmayacaktım, çünkü travmalarım tetiklendi, dünden beri ruh gibiyim.
Zaten yol yordam göstermeye çalıştı herkes, kayınvalidende kal dediler, ikinci pedagog desteği al dediler. Ama kadının söylediği tek şey ay yapamam edemem, kayınvalidemde kalamam.
Ben burada kendimi yırttım, belki görmüşsündür, resmen oturdum ağlaya ağlaya anlattım. O kızı bütün kalbimle anlıyorum dedim, bir kere olsun gelipte benim kızımda mı böyle hissetti? Anneniz size nasıl yaklaşsa iyi olurdu gibi sorular sormadı.
Burada ben ve birkaç arkadaş daha vardı konu sahibi için nimetiz. Arasa bulamaz.
Kendisine hak veren ve kaynanayı kötüleyen 3-5 yoruma cevap verdi o kadar.
Allah aşkına aç yorumlarımı oku, ne demişim ben? Gelmiş bana bile diyor ki, yargılamak çok kolay.
Ne yargılaması? O çözüm aramıyor, kaynanayı kötüleyelim kendisine de acıyıp ah vah edelim diye açmış konuyu.
Çözüm arayan insan böyle cevaplar verir mi?

Parasında. Değil eşim istemedi aile baksın dedi kendi annemde aynı şehirde ama bakmadı farkındayım işim çok zor eşim barışırken eve getircem dedi o yüzden barıştım ama hersey aynı orda kalıyor asla kalamam

Gerçekten çok kavga ettim çok hemde sonra boşanma davası ben açtım işte eşim umursamadı çekişmeli olacaktı onun için sorun yok çocuk onun yanında babamda kalçam dedi ben perişean oldum kızımı göremediğim için barışmak zorunda kaldım işte

Çok haklısın çok pişmanım küçükken yapmadığım için şimdiki aklım olsayapsrdım ama şimdi yine boşanmaya kalksam yine kızımı göremem şuan çekiyorum yine beni çok kısıtlıyor
Şunları yazan bir anneyi linçleyemem ben

Derdi evladı da değil.
Anne de değil.
Anne dediğin daha süt kokan, derdini anlatamayan konuşamayan evladını görmeden boş evde yatamaz.
Çocuğu yerine evindeki rahatlığı seçmiş anneye yapici yorum yapmaya çalışmak saçmalıktan başka bir sey değil.
Kadın dün bana siz kayinvalidenizle yaşar mısınız diye soruyor, o kadar yorum sonrasında. Hala derdi kendi rahatı, keyfi.
Anneymiste, intihar edermiş de, keyfi için evinden çıkmayan kadin intihar edecekmiş. Komik.

Valla ben bu üstüm empatiyi bencil bir kadına değil, bir aile evinde anne babasıyla akşam yemeği yemeyen, gece annesinin öpüp masal anlatıp uyutmadığı henüz 7 yaşındaki çocukla yaparım.
Yazdığı yorumlarda hala kaynanamda kalmam diyor, kocasını suçluyor. Hangi erkek beni buna mecbur edecek? Kendi bencilliğine kimse kılıf uydurmasın!
Ben kayınpederle küsüm, başka şehire bir hafta görmeye gidecekleri zaman eşim aynı yaş grubu çocuğu istersen ben götüreyim sen gerilme dediğinde red ediyorum. Kalkıp bir hafta sinirlensem de gerilsem de kaynanamda kalıyorum. Neden? Çocuğunu bir hafta babaannesi dedesi bakmasın diye. Sen bu kadar fedakarlık yapma evladın için sonra ağla. Yok ya. Annelik bu değil. Sen daha konforundan ödün vermeyip kaynananda kalmıyorsan çocuk gel dediği halde gidip kalmıyorsan çocuk sonuna kadar haklı. Bağ fln da kurmasın bu kadınla

Niloya ben aslında bu konuya bir daha asla yazmayacaktım, çünkü travmalarım tetiklendi, dünden beri ruh gibiyim.
Zaten yol yordam göstermeye çalıştı herkes, kayınvalidende kal dediler, ikinci pedagog desteği al dediler. Ama kadının söylediği tek şey ay yapamam edemem, kayınvalidemde kalamam.
Ben burada kendimi yırttım, belki görmüşsündür, resmen oturdum ağlaya ağlaya anlattım. O kızı bütün kalbimle anlıyorum dedim, bir kere olsun gelipte benim kızımda mı böyle hissetti? Anneniz size nasıl yaklaşsa iyi olurdu gibi sorular sormadı.
Burada ben ve birkaç arkadaş daha vardı konu sahibi için nimetiz. Arasa bulamaz.
Allah aşkına aç yorumlarımı oku, ne demişim ben? Gelmiş bana bile diyor ki, yargılamak çok kolay.
Ne yargılaması? O çözüm aramıyor, kaynanayı kötüleyelim kendisine de acıyıp ah vah edelim diye açmış konuyu.
Ben tüm konuyu okumadım tabii ki evladını kazanmak için babaannelerde kalacak ama bu hatada baba ve büyükannede de hata var bilinçli bir baba akşamları kızımızı eve getirmeliyiz ya da haftasonu kızımızla etkinlik yapmalıyız ya da anne baba arası iyi değilse kızını sırf anneyle olan bağı kopmaması psikolojisi için birlikte olmak adına plan yapmalilardı çocuğun oldu ilişkilerde sadece bir ebeveyn hatalıdır diyemeyiz burada yazılan yorumlarıyla tam bir şey diyemeyiz en basitinden bir psikolog dahi en ince detaya kadar öğreniyor sana şu konuda katılıyorum gerekiyorsa senelik izin kullanacak bir müddet işe ara verecek çocuğun yanında babaannede kalacak

Çocuğu yerine evindeki rahatlığı seçmiş anneye yapici yorum yapmaya çalışmak saçmalıktan başka bir sey değil.
Kadın dün bana siz kayinvalidenizle yaşar mısınız diye soruyor, o kadar yorum sonrasında. Hala derdi kendi rahatı, keyfi.
Anneymiste, intihar edermiş de, keyfi için evinden çıkmayan kadin intihar edecekmiş. Komik.
Ya çocuğum sen gel burda kal diyecek, ben seninle evde kalmak istiyorum hem kedi de aldım diyeceğim. Çocuğu red ediyor. Evi batsın ya.
Benim oğlum 6 yaşında. Benden ayrı bir iki gece kendi ister anneannesinde kalır. Bıraksam tüm yazı anneannesinde geçirecek kadar da mutlu. Ben özlüyorum istemiyorum. İkna edip evime götürüyorum.
Sen haftaiçi haftasonu çocuğu at başında sonra ağla burda.
O çocuğun hisleri ne olacak? Kendini terk edilmiş hissediyor. Annesi evi tercih ediyor. Kal burda diyor kalmıyor. Bu çocuğun hisleri ne olacak?
Anneyle empati yapmam o çocukla yaparım ben.
Anneye en ihtiyacı olan zamanda yanında kim varsa kimse kusura bakmasın annesi odur. Babaannede kalsın annede evine sarılır uyur

Valla ben bu üstüm empatiyi bencil bir kadına değil, bir aile evinde anne babasıyla akşam yemeği yemeyen, gece annesinin öpüp masal anlatıp uyutmadığı henüz 7 yaşındaki çocukla yaparım.
Yazdığı yorumlarda hala kaynanamda kalmam diyor, kocasını suçluyor. Hangi erkek beni buna mecbur edecek? Kendi bencilliğine kimse kılıf uydurmasın!
Ben kayınpederle küsüm, başka şehire bir hafta görmeye gidecekleri zaman eşim aynı yaş grubu çocuğu istersen ben götüreyim sen gerilme dediğinde red ediyorum. Kalkıp bir hafta sinirlensem de gerilsem de kaynanamda kalıyorum. Neden? Çocuğunu bir hafta babaannesi dedesi bakmasın diye. Sen bu kadar fedakarlık yapma evladın için sonra ağla. Yok ya. Annelik bu değil. Sen daha konforundan ödün vermeyip kaynananda kalmıyorsan çocuk gel dediği halde gidip kalmıyorsan çocuk sonuna kadar haklı. Bağ fln da kurmasın bu kadınla
Evet gerekirse işi bir müddet bırakıp çocukla babaannede kalacak ben anne çocuk ilişkilerinde çok üzülüyorum o yüzden anneyi linçlemekten ziyade yapıcı yorumlar yaparak kazanmak düşüncesindeyim. Evlat söz konusu yeni bir fidan

Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor
Şu yorumu yazmış "anneyi" yapılan olumsuz yorumlar hiçbir şekilde etkilemez. Kadının kendi evladına merhameti yok, çok üzülüyorum demesine rağmen bırakıp evine gidiyor. Biz laf söyleyince mi zoruna gidecek? Keşke gitse azıcık. Hala evimde evim diyor.

Ben tüm konuyu okumadım tabii ki evladını kazanmak için babaannelerde kalacak ama bu hatada baba ve büyükannede de hata var bilinçli bir baba akşamları kızımızı eve getirmeliyiz ya da haftasonu kızımızla etkinlik yapmalıyız ya da anne baba arası iyi değilse kızını sırf anneyle olan bağı kopmaması psikolojisi için birlikte olmak adına plan yapmalilardı çocuğun oldu ilişkilerde sadece bir ebeveyn hatalıdır diyemeyiz burada yazılan yorumlarıyla tam bir şey diyemeyiz en basitinden bir psikolog dahi en ince detaya kadar öğreniyor sana şu konuda katılıyorum gerekiyorsa senelik izin kullanacak bir müddet işe ara verecek çocuğun yanında babaannede kalacak
Kimse sadece onu suçlamadı ki, herkes babaya da çöp diyor. Hiçbir çözüm önerisine açık değil, ne desek yapamam edemem, siz olsanız kaynanayla kalır mısınız falan? Ne kaynanası ya çocuğum için gerekirse sokakta yatarım.
Sende annesin bende anneyim, biliyoruz nasıl bir şey. Eşin gelip çocuk 7 sene annemde kalsın dese tamam mı diyeceksin? Demezsin. Kimse demez, demiş işte.
Eşim zorladı diyor, Allah için beni kim evladımla sınayabilir Allah'tan başka? O adamı ezer geçerim. Yapmamış işte, senin dediğin gibi olsun demiş geçmiş.
Çocuğu kazanmak için ne yaptın diyoruz? Gece ağladım diyor. Gerçekten bravo.
Haftasonu plan yapıyorlar beni çağırmıyorlar diyor, kadına anlatamadık sen niye plana dahil oldurulmayı bekliyorsun ki? Sen yap plan, yaptığı planda çocuklu arkadaşıyla kahvaltı. Çocuklar oynayacak o da arkadaşıyla çay kahve içecek.
Çocukla kırk yılın başı vakit geçiriyor, çocuk ona tepki gösterdi diye bağırıp çağırıyor daha da kötüsü eşinden de çocuğa kızmasını bekliyor.
Ne olur elini vicdanına koy, anne masum mu?
Ben o küçük kıza bütün kalbimle sarılıyorum, çünkü o çocuk benim

Beni yıllar öncesine götürdünüz.

Oğlumun resmi bayramlarda hafta sonu hariç hiçbir törenine katılamadım işyerinden izin alamadığım için .

Yanında babası , babaanne, dede olmasına rağmen gözleri hep beni aramış

23 yaşında ve içinde hala ukte işte hemen hemen her resmi bayramlarda aynı şeyi dile getirir.

Kaldı ki hiç ayrı kalmamamıza rağmen bu konu çocukta bir iz bırakmış ve silinmeyecek maalesef.

Şunları yazan bir anneyi linçleyemem ben
Müge Anlı'nın programında izlemiştim. Kadın yeni doğmuş bebeği siz bakın diye bırakmış gitmiş. Çocuk 11 yaşındayken çıkmış geri gelmiş, ben çocuğumu istiyorum diyor. 11 yaşında kız çocuğu beni alıp götürecekler diye günlerce yatağına işemiş korkusundan. Çocuğu büyütüp annelik yapan kadın, kaç gündür okula ben gönderemiyorum, kahvaltısını ben hazırlayamıyorum diye ağlıyordu. Diğer kadın da, olsun alıp götürücem kardeşleriyle tanışsın diye diye milleti çıldırtmıştı. Size göre o anne de linçlenmemeli.

O kadar kolay mı bir çocuğu korkutmak, tüm psikolojisini bozup mutluluğunu elinden almak? Doğurmak bu hakkı veriyor mu kadınlara?

Kimse sadece onu suçlamadı ki, herkes babaya da çöp diyor. Hiçbir çözüm önerisine açık değil, ne desek yapamam edemem, siz olsanız kaynanayla kalır mısınız falan? Ne kaynanası ya çocuğum için gerekirse sokakta yatarım.
Sende annesin bende anneyim, biliyoruz nasıl bir şey. Eşin gelip çocuk 7 sene annemde kalsın dese tamam mı diyeceksin? Demezsin. Kimse demez, demiş işte.
Eşim zorladı diyor, Allah için beni kim evladımla sınayabilir Allah'tan başka? O adamı ezer geçerim. Yapmamış işte, senin dediğin gibi olsun demiş geçmiş.
Çocuğu kazanmak için ne yaptın diyoruz? Gece ağladım diyor. Gerçekten bravo.
Haftasonu plan yapıyorlar beni çağırmıyorlar diyor, kadına anlatamadık sen niye plana dahil oldurulmayı bekliyorsun ki? Sen yap plan, yaptığı planda çocuklu arkadaşıyla kahvaltı. Çocuklar oynayacak o da arkadaşıyla çay kahve içecek.
Çocukla kırk yılın başı vakit geçiriyor, çocuk ona tepki gösterdi diye bağırıp çağırıyor daha da kötüsü eşinden de çocuğa kızmasını bekliyor.
Ne olur elini vicdanına koy, anne masum mu?
Ben o küçük kıza bütün kalbimle sarılıyorum, çünkü o çocuk benim
Evet anne masum değil ama çocukla ilgilenen kim varsa hiçbiri masum değil o anne çocukla tam anlamıyla ilgilenmiyorsa dahi çocuğu anne ile buluşturacak planlar yapılmalı çünkü çocuğun buna ihtiyacı var en temel hakkı

Müge Anlı'nın programında izlemiştim. Kadın yeni doğmuş bebeği siz bakın diye bırakmış gitmiş. Çocuk 11 yaşındayken çıkmış geri gelmiş, ben çocuğumu istiyorum diyor. 11 yaşında kız çocuğu beni alıp götürecekler diye günlerce yatağına işemiş korkusundan. Çocuğu büyütüp annelik yapan kadın, kaç gündür okula ben gönderemiyorum, kahvaltısını ben hazırlayamıyorum diye ağlıyordu. Diğer kadın da, olsun alıp götürücem kardeşleriyle tanışsın diye diye milleti çıldırtmıştı. Size göre o anne de linçlenmemeli.

O kadar kolay mı bir çocuğu korkutmak, tüm psikolojisini bozup mutluluğunu elinden almak? Doğurmak bu hakkı veriyor mu kadınlara?
Tamam siz haklısınız hadi linçleyin anneyi yorumları okuyacağım.

Evet anne masum değil ama çocukla ilgilenen kim varsa hiçbiri masum değil o anne çocukla tam anlamıyla ilgilenmiyorsa dahi çocuğu anne ile buluşturacak planlar yapılmalı çünkü çocuğun buna ihtiyacı var en temel hakkı
Çocuğun buna ihtiyacı var doğru ama bunu düşünecek olan kişi kim? Annesi.
Biz anayız, kimseden bizim yerimize çocuğumuzu düşünmesini beklemeyiz ki.
Kaynana neden ikisi bağ kursun diye çırpınsın, annenin bir çabası var mı? Yok.
Çocuk ağzıyla söylemiş annesine gel burada kal diye, yapamam demiş.
Anne çocukla buluşmak istiyorsa bir zahmet planını yapsın, artık o planı da başkası yapmayıversin.

X