Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Yazın nedenli yazmadınız haklısınız hepiniz ama insanın bazen basireti bağlanır derler ya aynen öle. Kalamamki evimden başka yerde kalamam birde beni kendi yerinize koyun siz kalırmıydnz
Sen kalamıyorsun başka yerde ama kızını bırakmışsın 7 sene? Şaka gibisin verdiğin cevaplarla daha çok dumura uğratıyorsun.

Yazın nedenli yazmadınız haklısınız hepiniz ama insanın bazen basireti bağlanır derler ya aynen öle. Kalamamki evimden başka yerde kalamam birde beni kendi yerinize koyun siz kalırmıydnz
Çocuğunuz da şu an evinden başka yerde kalamıyor işte.
Evi babaannesinin evi olmuş. Çocuğunuza da aynı anlayışı gösterin, o da evinden başka yerde yatamıyor

Neden doğurdunuz bu çocuğu?

Bence siz halinizden gayet memnunsunuz. Hiç zahmet edip çocuğun rahatını düzenini bozmayın. Yukarıda yazan aynı şeyi yaşamış arkadaşların da dediği gibi, çocukta kapanmaz yaralara sebep olur bu şekilde davranmak. Çocuk uyanık anladığım kadarı ile hatta cin gibi.
O yüzden ait hissettiği yerden kopardiginizda yıkılmış ve yıpranmış olarak devam edecek. Hiç gerek yok. En çok anneye ihtiyacı olduğu zamanlarda babanneyi anne olarak görmüş ve sevmiş. Çocuğunuz güvende ve emin ellerde sonuçta babasıni da o kadın yetiştirmiş bilerek kötülük yapmaz. Sizde çocuğunuza büyürken destek olun sevdiginizi ozlediginizi söyleyin. Annesinin siz olduğunu bilsin en azından. Bu şekilde yara almaz diye düşünüyorum. Sizin panik bakınız daha çok zarar verir. Olan olmuş, olduğu kadar kabul ederseniz sizde bu derece üzülmez siniz

Çocuk sizi anne olarak tanımamış ki. Baba tarafı zaten zorba ve vahşi olsa gerek ki çocukta onlardan bu tür aksi davranışlar öğrenmiş. Onlar zaten ileride anlayacaklar yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu ve o çocuğun sıkıntılarıyla sürekli uğraşmak zorunda kalacaklarını. Bilmiyorum sosyal hizmete mi başvruluyor böyle durumlarda açıkçası bilgim yok şikayet edilebilir belki boşanmayı düşünüyorsanız avukatınıza danışabilirsiniz ancak sizde çok hatalısınız. Eşinizle aranızda yaşadığınız problemler ve çalışıyor olmanız kesinlikle bir bahane değil zira sizin gibi çalışan, evlilikte problemlerle başa çıkmaya çalışan çok kadın var hangisi çocuğunu yetimhaneye verir gibi babaannesine teslim ediyor?

O kadar hatalisiniz ki.Cocugunuzu ihmal etmişsiniz.Hadi gündüz iş var.Aksam cocuk babanne de mi bırakılır.Cocuk babanneyle bağ kurmuş size kinlenmiş. Üstüne doldurmuşlar.
Bakmayacaginiz çocuğu keşke yapmasaydiniz.
Boşanmak istediğinizde evet çocuk sizi istemez üstelik mahkemede diyecekleri su babanne baktı cocuga.

Allah yardımcınız olsun.

Çocuğun annesi değilsiniz zaten, babaannesi annelik yapmış.

Annemin bu tür şeylerde bir düsturu vardır akşam olunca herkes anasını danasını bilsin derdi.
Ne kendi torunlarına aman bende kalsınlar der ne de bizi bir gün olsun gece başka yerde bırakmıştır. Akşam olunca hepimizi başına toplamadan mümkün değil uyuyamazdı.
Boşuna değil işte sonra böyle şeylerle karşılaşılıyor.

Kızınız da aynı böyle düşünüyor..onun evi orası, niye başka yerde kalsın?
Şaka gibisiniz...

Ayrıca esinizde annesinde kalmakta haklı.Cunku kızıl orada deyip orada kalmayı tercih etmiş.Hem çocuk yatılı kalmış.Hemde siz akşamları orada kadının başını agrittiniz belki.Bakiciya para vermediniz ama babanne ödeme yaptınız mı hiç ?

Lütfen işi bırakın gerekirse babanne evinde bir süre beraber kalın bir iki sene çocuğunuza yatırım yapın anne kız günleri yapın oyun oynayın vakit geçirin samimiyetle birlikte olun kızınızla. Paradır iki sene kazanılmaz sonra yerine konur ama evlat kaybetmek inanılmaz altüst eder sizi ileride. Bu böyle giderse çocuğunuz elinizden kayıp gidecek hatta ramak kalmış benden söylemesi bırakın babayı babanneyi, baba da ek iş yapsın geçindirsin sizi kızımla ilgileneceğim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…