- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi cantanem1907
Böyle konularda ben paranoyaklaşıyorum sanırım. Allah korusun siz yokken hastalansa bir şey olsa yanına yetişene kadar delirirsiniz sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olasılıkla hayat mı geçer ?Böyle konularda ben paranoyaklaşıyorum sanırım. Allah korusun siz yokken hastalansa bir şey olsa yanına yetişene kadar delirirsiniz sanırım.
Simdi şoyle babasi 1 yasina kadar cocugunu gormedi terk etmisti, valla ondan midir bilemem ama mesela turkiyede evimiz oyuncak magazasi gbi babasi her gun 5 cesit oyuncakla eve gelir ne biliyim gezdirmedigi yer kalmaz. Ama birbirlerine top atmisliklari yoktur. Esim oynamaz etmez garip bi durum. Ben kizimdan hic ayrilmadim Allahta ayirmasin. Turkiyede kizimla hep yalniz oldugumuz icin kizim sevmiyo. Ailemin evinde biz 5 kardesiz oyuncagi 2 veya 3 tur ama surekli oynuylar ediyolar kizim acayp mutlu. Bunu yemin ederim ailemi iyi gostermek icin yapmiyorum keske yasadigimiz yeri de sevse kizim. Herneyse.. bende birakma taraftari degilim zaten ama ne biliyim dedigim gibi hic oyle esimle basbasa tatil yapmadik. Burda sizlerden varmi birakan diye konu acayim dedm hani fikir olur..
Bende zaten aman oyuncaklari cok falan demedim bende rahatsizim bu durumdan onu belirtmek istedm. Ama yapicak biseyim yok benim kimsenin karakterini huyusunu suyunu degistiremem (ugrastim ama olmuyo) deniz havuz tatil surekli yapiyoruz zaten ucumu. Bende acaba bi de yalniz mi takilsak nasil olur esimle aramizda oyle konu gecti zaten daha karar vermedm cunku 2 hafta cok uzunesas bu durumda üçünüz tatil yapmalısınız bence. baba-kız biraz yakınlaşır denizde kumda falan oynarlar zaman geçirirler. önemli olan oyuncak almak değil o oyuncaklarla çocukla oynamak zaman geçirmek.
ben olsam bırakmam
Beğeneyimde içinde kalmasın şimdi sen destek beklersin bu yoruma.Teklifi direk adam sunmuş bırak gel demiş o adamın çocuğuna yapışması lazım bir yaşına kadar çocuk babadan bir habermiş konu sahibi bu detayları vermese kim nerden bilecek bilmiyorum eski konuları var mı ama onları karıştırmak gibi bir huyum yok benimÇocuğunuz ile babasının ilişkisi burada hiç kimseyi ilgilendirmez .
Kırıcı yorumları kulak ardı edin.
Kusura bakmayın hanım efendi ben kendi görüşümü yazarım muhattabım siz veya bir başkası değil konu sahibi , destek beklemek için yazmam zira yorumların %80 'i bu konuya değinmiş (babası ile iletişimi köpük ) konu sahibini üzer o kadar , zaten size aralarında ki bağ sorulmamış ,adam ile çocuğu arasında ki bağ onlara aittir sizi veya bir başkasını ilgilendirmez .Beğeneyimde içinde kalmasın şimdi sen destek beklersin bu yoruma.Teklifi direk adam sunmuş bırak gel demiş o adamın çocuğuna yapışması lazım bir yaşına kadar çocuk babadan bir habermiş konu sahibi bu detayları vermese kim nerden bilecek bilmiyorum eski konuları var mı ama onları karıştırmak gibi bir huyum yok benim
Seni ciddiye aldığım için hata yaptım haklısın diğerleri gibi görmemen gerekirdi iyi günlerKusura bakmayın hanım efendi ben kendi görüşümü yazarım muhattabım siz veya bir başkası değil konu sahibi , destek beklemek için yazmam zira yorumların %80 'i bu konuya değinmiş (babası ile iletişimi köpük ) konu sahibini üzer o kadar , zaten size aralarında ki bağ sorulmamış ,adam ile çocuğu arasında ki bağ onlara aittir sizi veya bir başkasını ilgilendirmez .
Neyse yorumum yerine ulaşmış teşekkürler .