• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu birakip tatil yapilir mi ?

Yaşı itibariyle 3 günden fazla ayrı kalmanız uygun değil. Tatil güzel görünüyor, tabi ki anneniz çok iyi bakar ama daha çok küçük. Türkiye turu yerine daha küçük bir tatil planlasanız?

Valla kizlar 3 4 gun olsa zaten belki konu bile acmazdim takmazdim da 2 hafta dediginiz gibi ciddi bi sure. Ya hep ya hic derler ya ya cocugu da goturucem tatili ertelicez yada gidicem en az 10 gun kalicam zor karar hala daha karar vermis degilim.

Simdi şoyle babasi 1 yasina kadar cocugunu gormedi terk etmisti, valla ondan midir bilemem ama mesela turkiyede evimiz oyuncak magazasi gbi babasi her gun 5 cesit oyuncakla eve gelir ne biliyim gezdirmedigi yer kalmaz. Ama birbirlerine top atmisliklari yoktur. Esim oynamaz etmez garip bi durum. Ben kizimdan hic ayrilmadim Allahta ayirmasin. Turkiyede kizimla hep yalniz oldugumuz icin kizim sevmiyo. Ailemin evinde biz 5 kardesiz oyuncagi 2 veya 3 tur ama surekli oynuylar ediyolar kizim acayp mutlu. Bunu yemin ederim ailemi iyi gostermek icin yapmiyorum keske yasadigimiz yeri de sevse kizim. Herneyse.. bende birakma taraftari degilim zaten ama ne biliyim dedigim gibi hic oyle esimle basbasa tatil yapmadik. Burda sizlerden varmi birakan diye konu acayim dedm hani fikir olur..

esas bu durumda üçünüz tatil yapmalısınız bence. baba-kız biraz yakınlaşır denizde kumda falan oynarlar zaman geçirirler. önemli olan oyuncak almak değil o oyuncaklarla çocukla oynamak zaman geçirmek.

ben olsam bırakmam

Bence 3 yaş çok küçük değil.
Annenizde çok güzel bakıldığını, eğlendiğini söylüyorsunuz.
İki hafta uzun olabilir ama bu çocuğun tavrına göre değişir. Mesela bir hafta ayarlayın baktınız çocuğunuz hala mutlu bir hafta daha uzatabilirsiniz neden olmasın.
Ben olsam giderdim ki buna çok ihtiyacım var.
Ve eminim burda ki birçok kadının da fırsatı olsa kaçırmaz.

esas bu durumda üçünüz tatil yapmalısınız bence. baba-kız biraz yakınlaşır denizde kumda falan oynarlar zaman geçirirler. önemli olan oyuncak almak değil o oyuncaklarla çocukla oynamak zaman geçirmek.

ben olsam bırakmam
Bende zaten aman oyuncaklari cok falan demedim bende rahatsizim bu durumdan onu belirtmek istedm. Ama yapicak biseyim yok benim kimsenin karakterini huyusunu suyunu degistiremem (ugrastim ama olmuyo) deniz havuz tatil surekli yapiyoruz zaten ucumu. Bende acaba bi de yalniz mi takilsak nasil olur esimle aramizda oyle konu gecti zaten daha karar vermedm cunku 2 hafta cok uzun

Çocuğunuz ile babasının ilişkisi burada hiç kimseyi ilgilendirmez .
Kırıcı yorumları kulak ardı edin.
Beğeneyimde içinde kalmasın şimdi sen destek beklersin bu yoruma.Teklifi direk adam sunmuş bırak gel demiş o adamın çocuğuna yapışması lazım bir yaşına kadar çocuk babadan bir habermiş konu sahibi bu detayları vermese kim nerden bilecek bilmiyorum eski konuları var mı ama onları karıştırmak gibi bir huyum yok benim

Valla ben yapardım da yapamam çünkü benimki hayatta bırakmaz benden başkada kimseye düşkün değil zaten ,babasıyla bile kalsın beni arar, inan anneanneye düşkün olsa 10 gün değil ama 4 5 gün bırakırdım ,çocuğun psikolojisi falan bozulmaz seni büyüten de annen böyle çok dramatik düşünmemek lazım ,dediğin gibisize de iyi gelecek gibi

Beğeneyimde içinde kalmasın şimdi sen destek beklersin bu yoruma.Teklifi direk adam sunmuş bırak gel demiş o adamın çocuğuna yapışması lazım bir yaşına kadar çocuk babadan bir habermiş konu sahibi bu detayları vermese kim nerden bilecek bilmiyorum eski konuları var mı ama onları karıştırmak gibi bir huyum yok benim
Kusura bakmayın hanım efendi ben kendi görüşümü yazarım muhattabım siz veya bir başkası değil konu sahibi , destek beklemek için yazmam zira yorumların %80 'i bu konuya değinmiş (babası ile iletişimi köpük ) konu sahibini üzer o kadar , zaten size aralarında ki bağ sorulmamış ,adam ile çocuğu arasında ki bağ onlara aittir sizi veya bir başkasını ilgilendirmez .
Yorumum da zaten sizin içindi, insanların belli bir çizgisi vardır.
Durması gereken yerler mesala, burada oldukça sık aşılıyor .
Sizin yaptığınız gibi .

Basliga istinaden cevapliyorum,tatil cocuklarin da hakki. Bebek bile olsalar. Onlari birakip gitmeyi anlamsiz buluyorum, cok aktif turlar haric. Yilda bir defa tatil yapan insanlarsaniz cocugunuzla yapin derim. Ama birden fazla gidiyorsaniz birine de cocugu goturmeyebilirsiniz elbette

Kusura bakmayın hanım efendi ben kendi görüşümü yazarım muhattabım siz veya bir başkası değil konu sahibi , destek beklemek için yazmam zira yorumların %80 'i bu konuya değinmiş (babası ile iletişimi köpük ) konu sahibini üzer o kadar , zaten size aralarında ki bağ sorulmamış ,adam ile çocuğu arasında ki bağ onlara aittir sizi veya bir başkasını ilgilendirmez .
Neyse yorumum yerine ulaşmış teşekkürler .
Seni ciddiye aldığım için hata yaptım haklısın diğerleri gibi görmemen gerekirdi iyi günler

eşim hep diyor iş geregi bazen gün içinde birakiyorum o bile zor geliyor balayı yapamadık hemen hamile kaldım bende gidelim birak süt mama stoklarin var nasilsa desede ben birakamam

bence çocuğu al da git. adam da baba olduğunun farkına varsın. çok saçma geldi açıkçası bu düşünce. çocuğun anne babaya yapışmasını normal bulmam ama o çocuk sadece sizin gbi sanki adamda babalık düşüncesi yok bence. zaten görmüyo çocuğu tatilde de bırak gel diyor.

Back
X