• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu birakip tatil yapilir mi ?

Nerelere gideceksiniz? Yüzmeli, güneşlenmeli bi tatil olacaksa, çocuğu götürmeseniz bile aklınız kalır. Burda olsaydı havuzdan çıkmazdı, kumla oynardı, kaydıraktan kayardı vs şeklinde. Zevk alamazsınız gibime geliyor. Ama Karadeniz gibi doğa güzelliklerini görmek için dağ bayır gezeceksiniz, bu şekilde, çoğu çocuğa işkence oluyor anlamadıkları için. Yoruluyorlar, sıkılıyorlar. Böyle tatillerde imkan varsa bırakılması hem çocuk için hem de anne baba için çok daha iyi olur diyorum. Arada anne babaya da bi es çok iyi gelir. Süreyi biraz kısa tutarsınız..

2. Cocugu yapmayın da bas basa tatil derken :olamaz:
Benim çocuğum yok ama olsa bırakabilirim. Hem cocuk icin de tatil gibi biraz orasi. Oynar eder keyfi yerine gelir. Bunlar tabii normal bir aile icin. Ama siz diyorsunuz ki babasi 1 yasina kadar görmedi, simdi de ilgili degil. E bir de cocugu birak gel diyor.:işsiz: su durumda asla birakmam tabii ki. 10 gun ask tazeleyeceginize, çocuğunuz babasiyla tanissin kaynassin madem hazir vakit varken. Beraber gidelim derim ki atiyorum denizde, havuzda filan babasiyla iki guzel anisi olsun.:işsiz:

Kizlar iyi geceler.. cok kisa durumumu ozetlicem kizim anneannesine cok duskun (ailem yurtdisinda ama surekli gidip geliyoruz hic kopmadik birbirmizden kizimi da annem buyuttu 1 yasina kadar esimle ayrilmistik barisinca turkiyeye tasindik kizimla) neyse fazla kafa karistirmak istemiyorum. Kizim turkiyede yalniz oldugumuz icin kesinlikle sevmiyo suan yurtdisindayiz annemlerde. turkiyeye gitmicem falan diyo surekli annemle gezip duruyolar falan. Ama bana da cok duskun bende ona. Mesela bensiz uyumaz veya 1 saat gidim beni sorar. Simdi sadece fikirlerinizi merak ediyorum fikirleriniz uzeri hareket edicem. Kizim 3 yasinda evlenir evlenmez hamile kaldim bosanma barisma derken hic bisey yapamadik esimle suan cok sukur iyiyz. Simdi konustuk da annen 2 hafta baksin nasilsa aliskinlar birbirlerine, sen ucaga atla gel 10 gun turkiye turu yapalim gezelim falan dedi. Tabi erkeklere kolay cocuk birakmak. Gezmek falan iyi hos da bunun icin cocuk birakilir mi ? Cocugun psikolojisi bozulur mu annem atti gitti der mi ? Hem bende ozlerim galiba ya. Birbirmize asiri bagliyiz kizimla cunku turkiyede sadece ikimiz vakit geciriyoruz herseyi beraber yapiyoruz. Ama anneme de cok duskun bunu kendimi rahatlatmak icin soylemiyorum annem buyuttu sayilir.. kizlar cok karisti yazilar ama kafam cok karisik gezme icin birakmam kizimi hele 10 gun hic birakmam da seytan durtuyo git 4 5 gun de olsa kafani dagit sonra cik gel cocugunun yanina diyo.. ama kendime hic guvenmiyorum simdi giderim yarin kesin kizimi ozledim der donerim :) neyse cok uzattim ben sadece merak ettim 3 yasinda cocugunu birakipta taril yapan var mi ? Ne biliim ölüm olur hastalik olur allah korusun birakirsin da. Tatil icin birakilir mi ?
Tam tersi bir durum yakında yaşadım, oğlum 2,5 yaşında tatildeydik, iş yüzünden düşkün olduğu babasını 5-6 gündür görmüyordu zaten. Ben de işe başladım yeni ve bıraktım 1hafta annem ve teyzemle tatil yaptı. Özledim tabii çok. Ama çocuklar idare ediyor böyle şeyleri. Kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var. Mutlu anne=mutlu çocuk. Ama tabi vicdan yapmıycaksan.. Yoksa tatilden bi şey anlamazsın.

Back
X