- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
Yok ya valla o çene bende de var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alisirsiniz insallah. Estagfurullah ne demek sohbet ettik :)Yok giriskenimdir aslinda ben ama simdiye kadar olmadi belki bundan sonra olur ne diyim :) insallah alisirz ana kiz :) yordum sizi de ama netten de olsa biraz dertlesmek icimi dökmek iyi geldi tesekkur ederim..
Aynen.. neyse saat gecti benim cadi uyanir sabah erkenden ben uyuyim :) iyi geceler ..Alisirsiniz insallah. Estagfurullah ne demek sohbet ettik :)
Sana da iyi geceler :))Aynen.. neyse saat gecti benim cadi uyanir sabah erkenden ben uyuyim :) iyi geceler ..
cocuklar oyuncakla kıyafetle degıl sevgı ve ılgı ıle mutlu olurlar..Simdi şoyle babasi 1 yasina kadar cocugunu gormedi terk etmisti, valla ondan midir bilemem ama mesela turkiyede evimiz oyuncak magazasi gbi babasi her gun 5 cesit oyuncakla eve gelir ne biliyim gezdirmedigi yer kalmaz. Ama birbirlerine top atmisliklari yoktur. Esim oynamaz etmez garip bi durum. Ben kizimdan hic ayrilmadim Allahta ayirmasin. Turkiyede kizimla hep yalniz oldugumuz icin kizim sevmiyo. Ailemin evinde biz 5 kardesiz oyuncagi 2 veya 3 tur ama surekli oynuylar ediyolar kizim acayp mutlu. Bunu yemin ederim ailemi iyi gostermek icin yapmiyorum keske yasadigimiz yeri de sevse kizim. Herneyse.. bende birakma taraftari degilim zaten ama ne biliyim dedigim gibi hic oyle esimle basbasa tatil yapmadik. Burda sizlerden varmi birakan diye konu acayim dedm hani fikir olur..
Abarttığımı düşünmüyorum okudum ve fikrim bu iki hafta idare edebilir mi kaygısını belliki baba biran bile aklından geçirmemiş.Çocuk için mi barıştınız siz mutlu aile kavramında büyüsün falan diye eşiniz hiç oralı değil benceLutfen oyle demeyin. Ben burda sadece acaba burda bayanlar anneler cocugu birakip tatile giden oluyo mu fikir edinebilirmiyim diye konu actim. Ozel seyleri de anlattim ki burasi onun icin var zaten. Ama konu hakkinda yorum yapin gitmeyin deyin cocuk uzulur deyin babasini sevmedigini nerden biliyosunuz sadece yalnizliktan sıkılıyo babasi hafta ici hep calisiyo hafta sonu gezdiriyo demistim zaten sadece yapmadigi oyun oynamak oda karakteri yapcak biseyim yok. Esimi savunmuyorum konu zaten o degil. Ama sevmiyo demeniz asiriya kacti biraz. Burda ailemle buyudu cocuk. Hep cocuklarla herkesle oynuyo cok mutlu burda. Turkiyede yalnizligi sevmiyo. Yanlis anlamayin tersleme amacli demiyorum sadece abarttiniz biraz
Ben 1,5 yasindaki kızımı anneme bırakıp 1hafta tatile gittim Eşim ile giderken çok ağladım, ama götürsem sürekli ağlar tatili burnumdan dökerdi bir de iştahsız asla yemek yemez,Ya evlendik hamile kaldim cocuk istemiyordum (simdi hergun sukrediyorum iyiki olmus) esimle ayrilik benm psikoloji alt ust sonra barisma vs cok ihtiyacm var aslnda ..
Ya zaten bende iyi bisey yapiyo demiyorum bana kalsa oyuncak almasin ama mesela parka gotursun. Belki de suclu hisssediyo o sekilde cocugun gonlunu etmeye calisiyo bilemiyorum. Bide esim isi dolayisiyla hfta ici 12den once gelmiyo hafta ici cocugu hic gormuyo sadece hafta sonu o yuzden bag yok. Ona hava hos tatik fikri ama ben ayrilabilirmiyim bilemiyorum. Annem benden iyi bakar onda skntı yok